Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα σε Dodge Caliber 1.8 SXT κατα την εκκινηση

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Προβλημα σε Dodge Caliber 1.8 SXT κατα την εκκινηση

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 25 Ιούλ, 2013 12:55

Έχουμε μετατρέψει πολλά αυτοκίνητα με το συγκεκριμένο κινητήρα σε υγραεριοκίνητα με BRC χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Αυτά τα προβλήματα συμβατότητας που σου λέει ο μηχανικός είναι δικαιολογίες επειδή δεν μπορεί να κάνει διάγνωση του προβλήματος.
Μπορείς να βρεις ποιος εγκατέστησε το σύστημα και να του το πας να το δει?
Μην βασίζεσαι 100% σε γνώμες τρίτων μηχανικών, για δουλειά που έχουν κάνει άλλοι.
Είναι σίγουρο ότι θα σε μπερδέψουν, τις περισσότερες φορές από δόλο για να σου πουλήσουν το δικό τους σύστημα.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό Nikos33Igoumenitsa » Πέμ 25 Ιούλ, 2013 17:35

.
LPGas έγραψε:Έχουμε μετατρέψει πολλά αυτοκίνητα με το συγκεκριμένο κινητήρα σε υγραεριοκίνητα με BRC χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
Αυτά τα προβλήματα συμβατότητας που σου λέει ο μηχανικός είναι δικαιολογίες επειδή δεν μπορεί να κάνει διάγνωση του προβλήματος.
Μπορείς να βρεις ποιος εγκατέστησε το σύστημα και να του το πας να το δει?
Μην βασίζεσαι 100% σε γνώμες τρίτων μηχανικών, για δουλειά που έχουν κάνει άλλοι.
Είναι σίγουρο ότι θα σε μπερδέψουν, τις περισσότερες φορές από δόλο για να σου πουλήσουν το δικό τους σύστημα.

Ευχαριστω πολυ για την οποια βοηθεια παιδια.Ο μηχανικος που εχει δει το αυτοκινητο ειναι και ο ιδιος που το εγκατεστησε και ειλικρινα ο ανθρωπος εχει σκιστει να βρει τι εχει το αμαξι επειδη τον ξερω προσωπικα πολλα χρονια και επειδη τον εχω δοκιμασει ξερω οτι δεν θα μου κανει μπινια.Θα δοκιμασουμε να βαλουμε καινουργιο αισθητηρα και προγραμματισμο απο την αρχη ουτως ωστε να δουμε μηπως οφειλετε καταρχην σε αυτο.Επισης μπορω να επικοινωνησω σημερα με την LPGas που μου απαντησε πιο πανω να τους πω τι ακριβως εχω ουτως ωστε να μου πουν μια γνωμη παραπανω και αν δεν εχω βρει καποια ακρη με την πρωτη ευκαιρια που θα κατεβω αθηνα να τους επισκεφτω και να δουμε απο κοντα τι γινεται?????
Nikos33Igoumenitsa

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό Nikos33Igoumenitsa » Σάβ 03 Αύγ, 2013 15:27

Αλλαξα τον αισθητηρα πιεσης του υγραεριου και παλι τα ιδιο προβλημα εχω.Η μονη διαφορα ειναι οτι ορισμενες φορες παιρνει κατυθειαν μροστα το αμαξι και αλλες παλι αργει να παρει οταν εχω ενεργοποιημενο το υγρεριο.
Nikos33Igoumenitsa

Δημοσιευσεις: 7

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες