Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ford ka με υγραεριο gas tech της auto gas theodorou

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ford ka με υγραεριο gas tech της auto gas theodorou

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Τετ 30 Οκτ, 2013 12:52

Τι να πω μάλλον δεν θα βρω ησυχία!!! Εχθές όταν γυρνούσα απο την δουλεια παρατήρησα ότι όταν το πάω απο αέριο σε βενζίνη κομπιαζει παρά πολύ και κατά την διάρκεια της επιτάχυνσης ο κινητήρας κόβει πολύ σε κάθε αλλαγή (γενικα το αμαξι με βενζίνη είναι κατώτερο τον περιστάσεων στις χαμηλές) . Μπορούν να βαλουν χέρι στον εγκέφαλο της βενζίνης ???
loukas1984

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Τετ 30 Οκτ, 2013 12:55

Επίσης εχθές έμαθα ότι ο τεχνικός στην Ξάνθη είχε βάλει να δουλευει ο ένας κύλινδρος με βενζίνη !!!
loukas1984

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 30 Οκτ, 2013 13:56

Ειναι πολυ μεγάλο θεμα η επιλογή εγκαταστάτη και συστηματος .. αρχες του 12 τοποθετηθηκε το παρακάτω κιτ σε ΚΑ και με ανταπτορες ( δεν τρυπηθηκε η εισαγωγη ) . κοντα 20 μηνες ..

http://qgas.gr/lpgconversions/121-ford- ... -stop.html
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Τετ 30 Οκτ, 2013 17:40

Δηλαδή σαν να μου λες ότι έχουν κάνει ζημιά στην πολλαπλή;;;;
loukas1984

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 31 Οκτ, 2013 08:47

Qgas έγραψε:Η παλιά ultra gas ήταν εκεί και έγινε gas Theodorou έφυγαν και οι τεχνικοί απο εκεί μετά την εξαγορά απο το γκρουπ θεοδωρου ..

Αυτό το είχα ακούσει και εγώ και ήταν και ένας από τους λόγους που δεν τους προτίμησα,πέραν αυτού που ανέφερα
παραπάνω.

Τουλάχιστον τώρα στο συγκεκριμένο συνεργείο υπάρχει πτυχιούχος τεχνικός ή δουλεύουν με το πτυχίο του Θεοδώρου,
για την έκδοση των αδειών. ?
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Πέμ 31 Οκτ, 2013 21:21

αυριο ξανα μπαινει μεσα το αμαξι μιας και τα θεματα παραμενουν!!!! μπορω να ζητησω επιστροφη χρηματων??? :evil: :evil:
loukas1984

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Πέμ 31 Οκτ, 2013 22:10

ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ http://www.gpagas.com/docs/stag_trainin ... tation.pdf ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ?????

mod: δε γράφουμε με κεφαλαία
loukas1984

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 01 Νοέμ, 2013 09:59

loukas1984 έγραψε:αυριο ξανα μπαινει μεσα το αμαξι μιας και τα θεματα παραμενουν!!!! μπορω να ζητησω επιστροφη χρηματων??? :evil: :evil:

Φυσικά και μπορείς αν έχει θέματα ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 01 Νοέμ, 2013 13:24

Λουκά εγώ σου συστήνω να επικοινωνήσης με τον ίδιο το ΘΕΟΔΩΡΟΥ γιατί πιθανώς να μην έχει λάβει γνώση του
προβλήματός σου.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό loukas1984 » Κυρ 03 Νοέμ, 2013 11:27

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα !!! Μετά απο 3 επισκέψεις στο συνεργείο τα προβλήματα μεγάλωσαν !!! Εχθές 2/11/2013 αφου πρώτα με εβαλαν και άλλαξα μπουζί στο αμαξι (36€) πήγα για την τελική ρύθμιση που θα μου διόρθωνε όλα τα προβλήματα !!! Το αμαξι μπήκε με σκοραρίσματα και αρρυθμίες στο ρελαντί (βενζίνης και αερίου) το παρέλαβε ένας υπάλληλος τουρκικής καταγωγής μετά απο 40-50λεπτα μου λένε ότι θα το πάνε για μια δοκιμή στην Μεσογείων να δουν τι κάνει όπου τους ξανά ενημέρωσα που να δώσουν βαση !!! Το αμαξι επέστρεψε χειρότερο .... Ξανά αναμονή ρυθμίσεις ρυθμίσεις ρυθμίσεις πατήματα στο πεντάλ του γκαζιού μέχρι τον κοφτη για αρκετη ώρα ... Μετά απο καμιά ώρα έρχεται το αφεντικό τουρκικής καταγωγής και αυτος όπου μπενει οδηγός στο αμαξι και το πάνε βολτα (αλλη μια ώρα και ένα τέταρτο περιμένω).... Επιστρέφουν παρκάρουν το αμαξι απ'εξω και περιμένουν να πάω... Όπως πήγαινα έρχεται το αφεντικό και μου λέει επί λέξη good good very good και έτσι πάω να πάρω το αμαξι να φυγω !!! Ξεκινώντας το αμαξι έκανε σαν τρακτέρ και έτσι επιστρέφω γεμάτος νεύρα έτοιμος να τελειώσω το θέμα !!! Πιάνω τον προϊστάμενο και του λέω με ήρεμο τρόπο ότι δεν πάει αλλο και ότι θέλω τα λεφτά μου πίσω , τότε βγενει το αφεντικο φωνάζοντας τι θέλει πάλι !!!! Και του λέω και εγώ ότι θέλω τα λεφτά μου πίσω για να μην ξανά ταλαιπωρηθεί κάνει ........ Και απο εδώ και πέρα αρχίζει το θέατρο του παραλόγου (το αμαξι το πήγα χαλασμένο με πρόβλημα στον πολλαπλασιαστή στις βαλβίδες και γενικά στο μοτέρ ... Τα περνώ στο κρανίο και για να μην κάνω κάτι που θα το μετανιώσω τραβάω μια στο αμαξι και βγαίνω εκτός συνεργείου όπου ακουω το αφεντικο να φωνάζει στα αγγλικά σκάσε ρε σκάσε το είπε τουλάχιστον 10 φορές (απορω πως κρατήθηκα) τα υπόλοιπα είναι για γελια θέλει ο ξύπνιος για να το βγαλει 400€ και δεν επιστρέφει τίποτα ούτε καλύπτει την ζημιά που προήλθε απο λάθος εγκατάσταση! Δευτέρα πρωί το αμαξι πάει στην ford παρουσία όλων μας και δικηγόρου !!! Συγνώμη αν σας κούρασα αλλα δεν αντεχω αλλο 30 χρονών και απο εχθές δεν πέφτει η πίεση εύχομαι να μην ξανά τύχει σε κανέναν !!!
loukas1984

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 56 επισκέπτες