Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

αυτοματη αλλαγη απο αεριο σε βενζινη οταν τελειωσει το αεριο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: αυτοματη αλλαγη απο αεριο σε βενζινη οταν τελειωσει το α

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Δευτ 23 Μάιος, 2011 22:56

ssnick έγραψε:Καλησπερα παιδια!

Παρατηρησα κι εγω πως μετα την εγκατασταση υγραεριου ειχε αδειασει εντελως το δοχειο του ψυκτικου....δηλαδη ουτε σταγονα δεν ειχε μεσα, ενω πριν την μετατροπη ηταν μια χαρα. Προσθεσα ψυκτικο και ειδα πως μετα απο μια μερα ειχε κατεβει η σταθμη λιγο απο την γραμμη του full που του ειχα βαλει. Παιζει να μου εχουν κανει τιποτα στην μετατροπη υγραεριου και να εχω καμια διαρροη η ειναι σε ολους το φαινομενο να καιει ψυκτικο το αυτοκινητο μετα απο μετατροπη υγραεριου??

Είναι οι γνωστές τσαπατσουλιές των συνεργείων, κόβουν τις σωληνώσεις του κυκλώματος ψύξης, κάνουν τις πατέντες τους εκεί, μετά όμως για να βάλουν νερό στο κύκλωμα, αυτό δεν τους το είπανε στα σεμινάρια, και βέβαια δεν μπορούν να το σκεφτούν μόνοι τους (μην έχουμε και υπερβολικές απαιτήσεις).

Όταν γίνεται αυτή η δουλειά, μέσα στο κύκλωμα ψύξης μπαίνει αέρας από το σημείο που έκοψαν, μετά τη χρήση του αυτοκινήτου, ο αέρας σιγά σιγά φεύγει και άρα η στάθμη θα πέσει λίγο ακόμα και αν έχουμε συμπληρώσει νερό κανονικά, πρέπει να ελέγξουμε και πάλι για μερικές μέρες μέχρι να σταθεροποιηθεί η στάθμη (όταν θα έχει φύγει όλος ο αέρας που μπήκε στο κύκλωμα).
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό ssnick » Τρί 24 Μάιος, 2011 00:36

DaKancho έγραψε:
ssnick έγραψε:Καλησπερα παιδια!

Παρατηρησα κι εγω πως μετα την εγκατασταση υγραεριου ειχε αδειασει εντελως το δοχειο του ψυκτικου....δηλαδη ουτε σταγονα δεν ειχε μεσα, ενω πριν την μετατροπη ηταν μια χαρα. Προσθεσα ψυκτικο και ειδα πως μετα απο μια μερα ειχε κατεβει η σταθμη λιγο απο την γραμμη του full που του ειχα βαλει. Παιζει να μου εχουν κανει τιποτα στην μετατροπη υγραεριου και να εχω καμια διαρροη η ειναι σε ολους το φαινομενο να καιει ψυκτικο το αυτοκινητο μετα απο μετατροπη υγραεριου??

Είναι οι γνωστές τσαπατσουλιές των συνεργείων, κόβουν τις σωληνώσεις του κυκλώματος ψύξης, κάνουν τις πατέντες τους εκεί, μετά όμως για να βάλουν νερό στο κύκλωμα, αυτό δεν τους το είπανε στα σεμινάρια, και βέβαια δεν μπορούν να το σκεφτούν μόνοι τους (μην έχουμε και υπερβολικές απαιτήσεις).

Όταν γίνεται αυτή η δουλειά, μέσα στο κύκλωμα ψύξης μπαίνει αέρας από το σημείο που έκοψαν, μετά τη χρήση του αυτοκινήτου, ο αέρας σιγά σιγά φεύγει και άρα η στάθμη θα πέσει λίγο ακόμα και αν έχουμε συμπληρώσει νερό κανονικά, πρέπει να ελέγξουμε και πάλι για μερικές μέρες μέχρι να σταθεροποιηθεί η στάθμη (όταν θα έχει φύγει όλος ο αέρας που μπήκε στο κύκλωμα).

Δηλαδη να περιμενω να δω με τις μερες αμα θα πεφτει πιο λιγο η να τους το πω να το φτιαξουν η δεν ξερω κι εγω τι να κανουν??
ssnick

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Τρί 24 Μάιος, 2011 10:03

Ρίχνε καμιά ματιά εσύ καλύτερα, είναι πιο σίγουρο από το να το αναθέσεις αυτό σε άλλον, ειδικά σε αυτούς που δεν συμπλήρωσαν καν νερό.

Δεν είναι κάτι σοβαρό, από τη στιγμή που ήδη έχεις τη στάθμη σε σωστό σημείο, η νέα πτώση στάθμης, αν υπάρξει, θα είναι πολύ μικρή.
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό Nikolas » Τετ 25 Μάιος, 2011 01:45

DaKancho έγραψε:

Δεν είναι σωστό να βάζεις όλους τους τεχνικούς σένα τσουβάλι.
Το πιθανότερο είναι ότι μετά την τοποθέτηση οι εν λόγω τεχνικοί, να μήν κάνουν σωστή εξαέρωση του κυκλώματος ψύξης του κινητήρα(λάθος τους).
Με αποτέλεσμα, να γίνει αυτή η εξαέρωση στα χέρια του οδηγού μετά από 1 με 2 ημέρες,και έτσι να διαπιστώνει ο οδηγός την έλειψη υγρού.
Εφόσον διαπιστωθεί αυτή η παράλειψη, πρέπει να επισκευθούμε τον τοποθετητή για την συμπλήρωση του ψυκτικού χωρίς επιπλέον
δαπάνη.
Και στην περίπτωση που δεν πρέπει να έχουμε ''υπερβολικές απαιτήσεις'',αυτό είναι δικό μας πρόβλημα, διότι εμείς δεν έχουμε ενημερωθεί σωστά,έτσι ώστε να διαλέξουμε κατάληλο τοποθετητή.
Nikolas

Δημοσιευσεις: 19

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες