Απο όλα έχει ο μπαχτσές για κοίτα κουτάκια
http://www.aeb.it/Products/Products/Cat ... processors
dimoskats έγραψε:αν κατι τετοιο ηταν αναγκαιο καποιος εγκαταστατης θα το ειχε κανει ηδη θεμα....οποτε δεν νομιζω πως χρειαζεται....άλλωστε και τωρα μεταβάλλονται οι μοιρες διαφορετικα στη βενζινη και διαφορετικα στο lpg (το εχω παρακολουθησει με την εφαρμογη torque pro).
sotiris3100 έγραψε:καλησπερα..εχω εγκαταστησει συστημα lpg gasitaly(f3) se bmw e46 316..το προβλημα μου ειναι οτι στο ρελαντι δεν γυρναει σε υγραεριο αν δεν του πατησω λιγο γκαζι περιπου 1500 στροφες..τι μπορει να συμβενει?ειναι θεμα ρυθμισεως?
sotiris3100 έγραψε:Σας ευχαριστω ολους για της αποψεις σας..θα μιλησω με τον εγκαταστατη να δω τι μπορει να κανει κ τι θα μου πει...ωστοσο εχει φυσιολογικο κομπιασμα οταν κανει εναλλαγη με στροφες κ εκκινηση..αλλωστε σε οποιο υγραεριοκινητο εχω μπει με διαφορα συστηματα εχουν κομπιασμα.αλλα περισσοτερο κ αλλα λιγοτερο
mauros200aris έγραψε:tripas έγραψε:Σας λείπει ένα κουτάκι της ΑΕΒ "Timing advance processors" το ζήτημα έιναι που θα το βρείτε?
Μην γράφετε και ανακρίβειες, θέμα ρύθμισης του εγκεφάλου είναι...τουλάχιστον στο δικό μου BRC έτσι είναι, συνήθως το κάνουν αυτό για να μην γίνεται αντιληπτό το μικρομπέρδεμα την στιγμή της αλλαγής από βενζίνη σε lpg... όπου υπάρχει.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 74 επισκέπτες
|
|
|