clk240v6LPG έγραψε:περιπου το ιδιο σημειο απο καποιο αλλο ειναι σα να το πεταξες σε κανα βοθρο. βοθρο λοοκ. λολ. εδω πχ https://www.continentalimports.com/imag ... 0345_6.jpg
οκ ισως να μην ειναι απολυτος δεικτης το συγκεκριμενο σημειο παρολα αυτα ο μηχανικος ειδε κ παραμεσα κ ειπε ολα ειναι τζαμι.
ελπιζω τωρα σε 20 000 χλμ π θα ξαναπαω αν δεν ειμαι μεχρι τοτε πλουσιος να παρω μεγαλο mercνα ειναι ακομα σα καινουργιο
Φιλε σορρυ που το λεω αλλα εσυ πας να μας τρελανεις ντιπ!
Μας ειπες οτι πηγες για κανεις ενα σερβις συνηθισμενο,μας δειχνεις φωτος απο ενα ανοιγμενο καπακι βαλβιδων οπου μεχρι και'γω ο ασχετος ξερω οτι δεν μπορει να φανει αν υπαρχει ζημια στα ενδοτερα ενος κινητηρα και μας λες οτι ο μηχανικος σου ειπε απο αυτη την εικονα οτι εμεινει εκπληκτος και ειπε το αμαξι μεσα φαινεται πεvτακαθαρο διχως φθορες και οτι ειναι σαν καινουργιο,,και τωρα μας λες παρολα αυτα ο μηχανικος ειδε και παραμεσα και ειπε ολα ειναι τζαμι,και ρωταω εγω ο ασχετος πως ειδε παραμεσα ο μηχανικος ,μηπως κατεβασε κεφαλαρι για ενα συνιθισμενο σερβις οπως ειπες οτι το πηγες,η μηπως εβαλε μηπως καμια οπτικη ινα μεσα ?
Ελεος πια,και μενα η εξατμιση μου απο τοτε που καιω υγραεριο ειναι πενατακαθαρη αυτο δηλ. τι σημαινει οτι το μοτερ μου ειναι τζαμι και χωρις ζημιες?