Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

clk w209 2005 V6 50.000 km later..........................

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: clk w209 2005 V6 50.000 km later........................

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 15 Μαρ, 2015 02:23

clk240v6LPG έγραψε:περιπου το ιδιο σημειο απο καποιο αλλο ειναι σα να το πεταξες σε κανα βοθρο. βοθρο λοοκ. λολ. εδω πχ https://www.continentalimports.com/imag ... 0345_6.jpg

οκ ισως να μην ειναι απολυτος δεικτης το συγκεκριμενο σημειο παρολα αυτα ο μηχανικος ειδε κ παραμεσα κ ειπε ολα ειναι τζαμι.

ελπιζω τωρα σε 20 000 χλμ π θα ξαναπαω αν δεν ειμαι μεχρι τοτε πλουσιος να παρω μεγαλο merc :lol: να ειναι ακομα σα καινουργιο

Φιλε σορρυ που το λεω αλλα εσυ πας να μας τρελανεις ντιπ!
Μας ειπες οτι πηγες για κανεις ενα σερβις συνηθισμενο,μας δειχνεις φωτος απο ενα ανοιγμενο καπακι βαλβιδων οπου μεχρι και'γω ο ασχετος ξερω οτι δεν μπορει να φανει αν υπαρχει ζημια στα ενδοτερα ενος κινητηρα και μας λες οτι ο μηχανικος σου ειπε απο αυτη την εικονα οτι εμεινει εκπληκτος και ειπε το αμαξι μεσα φαινεται πεvτακαθαρο διχως φθορες και οτι ειναι σαν καινουργιο,,και τωρα μας λες παρολα αυτα ο μηχανικος ειδε και παραμεσα και ειπε ολα ειναι τζαμι,και ρωταω εγω ο ασχετος πως ειδε παραμεσα ο μηχανικος ,μηπως κατεβασε κεφαλαρι για ενα συνιθισμενο σερβις οπως ειπες οτι το πηγες,η μηπως εβαλε μηπως καμια οπτικη ινα μεσα ?
Ελεος πια,και μενα η εξατμιση μου απο τοτε που καιω υγραεριο ειναι πενατακαθαρη αυτο δηλ. τι σημαινει οτι το μοτερ μου ειναι τζαμι και χωρις ζημιες?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 15 Μαρ, 2015 07:21

Και εγώ σκέφτηκα κάποια στιγμή να πάω να ανοίξω να δω βαλβίδες που λένε κάποιοι αλλά.
Η μηχανούλα μου δουλεύει ρολόι. Όσο λάδι βάζω τόσο λάδι βγάζω κάθε 6.000 - 7.000 χιλ. και μάλιστα
σε καλή κατάσταση.Γραμμάριο λιγότερο.
Οι βαλβίδες μου όπως μου είπε ο μάστορας είναι αυτορυθμιζόμενες.

Οπότε σκέφτηκα και αποφάσισα να μην του βάλω χέρι μέχρι να διαπιστώσω κάποια μεταβολή η αλλαγή
λειτουργίας του κινητήρα.
Μακάρι να μην διαπιστώσω ποτέ μεταβολή. 8-) :D
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό tripas » Κυρ 15 Μαρ, 2015 10:22

Φίλε papoys αφου έχεις αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες το λαδερο για ρωτα τον τι το θέλεις?
Citroen C4 sedan 1.6 TU5JP4-NFU 2008 , BRC P&D MY10 + LPG7
Άβαταρ μέλους
tripas

Δημοσιευσεις: 605

Δημοσίευσηαπό clk240v6LPG » Κυρ 15 Μαρ, 2015 14:57

συμβουλευω ολους να παρετε v8 benz αυτοκινητα και να βαλετε prins :)

valsam θα σε τρελανω θα σε κανω αεροπλανο :mrgreen: το μοτερακι ειναι λαμπικο :wave:
clk240v6LPG

Δημοσιευσεις: 45

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 15 Μαρ, 2015 23:08

clk240v6LPG έγραψε:συμβουλευω ολους να παρετε v8 benz αυτοκινητα και να βαλετε prins :)

valsam θα σε τρελανω θα σε κανω αεροπλανο :mrgreen: το μοτερακι ειναι λαμπικο :wave:

Φιλε γιατι να με κανεις αεροπλανο?
Τι σου εκανα?
Εγω απλα απορησα πως γινεται αμα ανοιξεις καπακι βαλβιδων να γνωριζεις σε τι κατασταση βρισκετε ενα μοτερ στα ενδοτερα,και σου ξαναλεω εγω με τις ελαχιστες εως καθολου γνωσεις μου γυρω απο μηχανες αυτοκινητου αλλα αυτο τουλαχιστον το γνωριζω οτι δεν γινεται ουτε με σφαιρες!
Λαμπικος μπορει να ειναι αλλα μην ορκιζεσαι οτι δεν εχει και φθορες απο το υγραεριο,αυτο λεω !
Και μακαρι να μην εχει καμια ζημια που θα σημαινει οτι καπου πεφτουν μεσα οι
πινακες με τα αυτοκινητα που σηκωνουν υγραεριο της vialle οπου αν ισχιουν οι πινακες και'γω απο εκει λεω να διαλεξω το επομενο μου αυτοκινητο για να κανω μετατροπη σε υγραεριο,αλλα μη λεμε και οτι μας κατεβαζει η γκλαβα!
Και στο ξαναλεω αν δεν το επιασες πιο πριν που το'γραψα ,και'μενα το εσωτερικο της εξατμισης μου ειναι πιο λαμπικος και απο το ατσαλινο ρολοι μου ,αυτο δηλ. τι σημαινει, οτι δεν εχω καμια ζημια απο το υγραεριο ?
Για ελα να δεις τις βαλβιδες μου και τις εδρες, δυστηχος ομως εχουν καταντησει εντελος για τον ουτσο!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 15 Μαρ, 2015 23:46

valsam έγραψε:
clk240v6LPG έγραψε:συμβουλευω ολους να παρετε v8 benz αυτοκινητα και να βαλετε prins :)

Τι σου εκανα?
Εγω απλα απορησα πως γινεται αμα ανοιξεις καπακι βαλβιδων να γνωριζεις σε τι κατασταση βρισκετε ενα μοτερ στα ενδοτερα,και σου ξαναλεω εγω με τις ελαχιστες εως καθολου γνωσεις μου γυρω απο μηχανες αυτοκινητου αλλα αυτο τουλαχιστον το γνωριζω οτι δεν γινεται ουτε με σφαιρες!
Λαμπικος μπορει να ειναι αλλα μην ορκιζεσαι οτι δεν εχει και φθορες απο το υγραεριο,αυτο λεω !
πινακες με τα αυτοκινητα που σηκωνουν υγραεριο της vialle οπου αν ισχιουν οι πινακες και'γω απο εκει λεω να διαλεξω το επομενο μου αυτοκινητο για να κανω μετατροπη σε υγραεριο,αλλα μη λεμε και οτι μας κατεβαζει η γκλαβα!
Και στο ξαναλεω αν δεν το επιασες πιο πριν που το'γραψα ,και'μενα το εσωτερικο της εξατμισης μου ειναι πιο λαμπικος και απο το ατσαλινο ρολοι μου ,αυτο δηλ. τι σημαινει, οτι δεν εχω καμια ζημια απο το υγραεριο ?
Για ελα να δεις τις βαλβιδες μου και τις εδρες, δυστηχος ομως εχουν καταντησει εντελος για τον ουτσο!

υπαρχει ενδοσκοποιο που μπαινει απο την τρυπα του μπουζι και μπορει να ελεγξει αρκετα πραγματα στα εσωτερικα του κινητηρα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 16 Μαρ, 2015 00:01

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:

Τι σου εκανα?

υπαρχει ενδοσκοποιο που μπαινει απο την τρυπα του μπουζι και μπορει να ελεγξει αρκετα πραγματα στα εσωτερικα του κινητηρα.

Το ξερω γιαυτο και τον ρωτησα μηπως εβαλε ο μηχανικος καμια οπτικη ινα(μ@λακια μου δηλ. που χρησιμοποιησα τον λαθος ορο "οπτικη ινα" γιατι δεν λεγεται ετσι αλλα πιστευω να καταλαβε τι ενοουσα!)και απαντηση δεν πηρα για το πως ειδε στα ενδοτερα αν ειδε ο μηχανικος του,ο φιλος μας εδειξε μια φωτο με ανοιγμενο το καπακι των βαλβιδων και μας ειπε οτι το μοτερ του ειναι λαμπικο και χωρις φθορες απο την χρηση υγραεριου Ηλια,εγω αυτο καταλαβα,εσυ καταλαβες διαφορετικα?
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 16 Μαρ, 2015 00:05

δεν ξερω τι εχει γινει με τον κινητηρα του φιλου, απλα εγραψα οτι υπαρχει τροπος να κοιταξουμε τον κινητηρα εσωτερικα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό clk240v6LPG » Δευτ 16 Μαρ, 2015 00:32

valsam τι μοτερ-συστημα εχεις? ειναι σωστα τα μειγματα?
clk240v6LPG

Δημοσιευσεις: 45

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 16 Μαρ, 2015 01:25

clk240v6LPG έγραψε:valsam τι μοτερ-συστημα εχεις? ειναι σωστα τα μειγματα?

Φιλε το εχω γραψει 1000 φορες τι μοτερ-συστημα εχω και το οτι ειναι σε μπλακ λιστ και οτι επιβεβαιωθηκε η μπλακ λιστ κ.τ.λ,τα μιγματα μου μια χαρα ειναι και το ειχα ρυθμισμενο στην πενα αλλα οπως ειπα μεσα επεσαν αυτοι που εχουν βγαλει αυτες τις λιστες και μακαρι να πεσουν μεσα και στην δικια σου περιπτωση και να μην σου βγαλει για πολλα χλμ προβλημα μιας και δεν ειναι σε καμια λιστα το μοτερ σου,αλλα αυτο που μας εδειξες με το ανοιγμενο καπακι των βαλβιδων και το συμπερασμα οτι το μοτερ ειναι λαμπικος και χωρις ζημια σορρυ που στο λεω ξανα αλλα αυτο δεν φαινετε απο το να ανοιξει καποιος καπακι βαλβιδων!
Δεν στο παιζω εξυπνος πιστεψε με και στο ξαναλεω οτι οι γνωσεις μου πανω σε κινητηρες ειναι απο ελαχιστες εως καθολου αλλα τουλαχιστον αυτο το γνωριζω απο τις ωρες που εχω φαει στα συνεργεια κοιτωντας οταν μου κανουν ρυθμιση τις βαλβιδες!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 66 επισκέπτες