Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Σβήσιμο κινητήρα στη χρήση με a/c.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Σβήσιμο κινητήρα στη χρήση με a/c.

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 21 Αύγ, 2015 01:58

Υποψιάζομαι αλλα δεν μπορεί να είμαι 100 /100 σίγουρος αν δεν το δω φυσικά να του το φτιάξω αν θέλει αλλα λόγο του οτι έχει πιθανώς εγγύηση εγκαταστατη ο φίλος καλώς να πάει να το δουν εκεί ... Το σύμπτωμα έχει 3-4 λύσεις .. Και γενικά ειναι ηλεκτρολογικό θέμα
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Παρ 21 Αύγ, 2015 05:56

Το ιδανικό απο τη στιγμή που υπάρχει εγγύηση θα ήταν να στο φτιάξει ο εγκατάστασης σου όπως οφείλει και οχι να υποβληθεις σε μεγαλύτερες δαπάνες . (Γενικά πολυ ψιλά γράμματα για μερικούς)

Εαν δεν μπορεί να στο φτιάξει προσπάθησε να βρεις έναν εγκαταστατη με εμπειρία στο σύστημα landirenzo που να σε κερδίσει με τον τροπο του και την συμπεριφορά του , για να λυθεί το προβλημα σου !!
Paradisos

Δημοσιευσεις: 166

Δημοσίευσηαπό vasilisgolf » Παρ 21 Αύγ, 2015 12:51

Σωστα!!!Βοηθεια ζηταμε και λύση..όποιος εγκαταστάτης μου το λύσει θα πληρωθεί.Δεν ζητάμε κάτι τζάμπα.
vasilisgolf

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό vasilisgolf » Παρ 21 Αύγ, 2015 13:01

Πάντως μπουζί άλλαξα.Και το αμάξι στην βενζίνη δουλεύει super εδω και 10 χρόνια που το έχω.Μόνο service χωρίς να έχω αλλάξει ούτε βιδάκι λόγω κάποιας βλάβης.
vasilisgolf

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Παρ 21 Αύγ, 2015 15:24

Φιλε vasili golf οταν βγαλεις ακρη κ βρεις λυση, ευχομαι συντομα, γραψτο εδω μεσα για να μην μιλαμε με "υποψιες".
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Σάβ 22 Αύγ, 2015 19:58

Εγώ να κάνω μια ερώτηση εαν ξέρετε ...

Τι γίνετε στην περίπτωση που οι υποψίες ενός εγκαταστάτη ειναι 100% λανθασμένες εκ του αποτελέσματος και ο πελάτης εχει επιβαρυνθεί για όλα αυτά σχεδόν την μισή αξία του συστήματος που έβαλε ..!!
Paradisos

Δημοσίευσηαπό anikologr » Σάβ 22 Αύγ, 2015 20:17

Paradisos έγραψε:Εγώ να κάνω μια ερώτηση εαν ξέρετε ...

Τι γίνετε στην περίπτωση που οι υποψίες ενός εγκαταστάτη ειναι 100% λανθασμένες εκ του αποτελέσματος και ο πελάτης εχει επιβαρυνθεί για όλα αυτά σχεδόν την μισή αξία του συστήματος που έβαλε ..!!

Αλλάζεις εγκατάστατη και γίνεται μάθημα για την επόμενη φορά.
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό manoliss » Κυρ 23 Αύγ, 2015 02:17

Paradisos έγραψε:Εγώ να κάνω μια ερώτηση εαν ξέρετε ...

και γιατι να πληρωσεις αδερφε? δεν δινεις μια μεχρι να γινει και αν δεν γινει πας σε αλλον και αν είναι μαγκας ο δευτερος σου παιρνει λιγα και σε κανει πελατη...και όχι μονο εσενα....
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999
- Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003
Lovato Fast & Easy
manoliss

Δημοσιευσεις: 715

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Δευτ 24 Αύγ, 2015 16:45

Μισό λεπτό παιδιά...

Σας λένε έχεις πρόβλημα στην ανάφλεξη και πρέπει να αλλάξουμε μπουζί...τα αλλάζεις και πληρώνεις
Μετά σας λένε ..ξέρεις ..δεν είναι τα μπουζί ..είναι οι πολλαπλασιαστες....τους αλλάζεις και πληρώνεις
Μετά σας λένε ...ξέρεις ...φταίνε ή τα μπεκ σου ή η αντλία βενζίνης ..καθαρίζεις τα μπεκ και τσεκάρεις την αντλια και πληρώνεις

Μετά από όλα αυτά...και αφού έχετε πληρώσει το 1/3 του συστήματος ... σας λένε φταίει το αμάξι σου και φτιαξτο ....

anikologr έγραψε:Αλλάζεις εγκατάστατη και γίνεται μάθημα για την επόμενη φορά.

Αλλάζεις εγκατάστατη ...εύκολο και σωστό , αλλά μάθημα στον καταναλωτή γιατί να γίνει??

Επειδή είχε τις "υποψίες" του ο εγκαταστατης που στην τελική μπορεί να μην είχαν καν σχέση με το πρόβλημα ...και ο καταναλωτής πληρώνει ??

manoliss έγραψε:και γιατι να πληρωσεις αδερφε? δεν δινεις μια μεχρι να γινει και αν δεν γινει πας σε αλλον και αν είναι μαγκας ο δευτερος σου παιρνει λιγα και σε κανει πελατη...και όχι μονο εσενα....

Γιατί μπορεί οι εργασίες που έκανες...να τις έκανες σε άλλα συνεργία και όχι εκεί...!!
Paradisos

Δημοσίευσηαπό spypolo » Τρί 25 Αύγ, 2015 12:58

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου αυτοκίνητο VW Polo 9N3.
Στις εναλλαγές ταχυτήτων και ειδικά όταν το κλιματιστικό δεν είχε πιάσει θερμοκρασία μέσα στη καμπίνα, ο κινητήρας με το πάτημα του συμπλέκτη έριχνε απότομα στροφές και έσβηνε.
Πηγαίνοντας στον εγκαταστάτη, μου έκανε μια ρύθμιση στον εγκέφαλο και το φαινόμενο περιορίστηκε.

Μου ανέφερε ότι καλό θα ήταν να μου καθαρίσει τη πεταλούδα, αλλά λόγω χρόνου δε μπορούσα να περιμένω και έφυγα.
Απο τότε μου το ξαναέκανε 2-3 φορές.

Πριν την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου, μου είχε ξανασβήσει, με τον ίδιο τρόπο, ο κινητήρας αλλά τότε το είχα αποδώσει σε κακής ποιότητας βενζίνης.

Σίγουρα θα ξαναπάω στον εγκαταστάτη να το δει και θα σας ενημερώσω.
spypolo

Δημοσιευσεις: 2

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 64 επισκέπτες