geo35 έγραψε:Εχτες πηγα στον τσοπελογιαννη για να τους πω να μου αλλαξουνε τα μπεκ της βενζινης γιατι αυτη ηταν η διαγνωση που κανανε οτι φταινε τα μπεκ και αφου μου εχει δωσει και εγγυηση καλης λειτουργειας του κινητηρα για αλλα 8 χρονια και αφου το προβλημα παρουσιαστηκε μια βδομαδα μετα την τοποθετηση του υγραεριου.η απαντηση που ελαβα ηταν οτι τα μπεκ ειχαν απο πριν προβλημα και δεν μου τα αλλαζουν μεσα στην εγγυηση καθως επισης να τους φερω χαρτι απο το τεχνικο επιμελητηριο οτι το προβλημα δημιουργηθηκε απο την εγκατασταση.αυτη τωρα θεωρειται σοβαρη εταιρεια για την ασχετοσυνη τους να στελνουν τους πελατες τους να πληρωσουν στο τεχνικο επιμελητηριο για να τους πουν οτι φταιει η εγκατασταση.αν υπαρχουν και αλλοι που αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα απο την συγκεκριμενη εταιρεια παρακαλω ας απαντησουν εδω.

καλυβει κανονικα τα μπεκ .ετσι λεει τελος παντωνhlias έγραψε:Αν και δεν γουσταρω τα σουπερ μαρκετ και τις Πρακτικες του Τσοπελογιαννη στα επιστρεφομενα αυτοκινητα, τα μπεκ δεν ειναι κινητηρας, αναβασε μας τους ορους της εγγυησης.

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 44 επισκέπτες
|
|
|