Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

ξαφνικα με το καλοκαιρι

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: ξαφνικα με το καλοκαιρι

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 21 Ιουν, 2012 23:49

TELIS έγραψε:Επανερχομε στο ιδιο θεμα μετα το καλοκαιρι ...
Δεν εχω κανει τιποτα ακομη καμια επισκευη καμια ρυθμιση.
Μετα την διπλη επισκεψη στο εγκαταστατη εμεινα στα λεγομενα του οτι φταει το αυτοκινητο οχι το συστημα ..
Ετσι επισκεφθηκα δυο μαστορια της γειτονιας που μου ειπαν οτι το αμαξι ειναι ενταξει και να κοιταξεις την εγκατασταση..
Κατοπιν επισκεφθηκα την αντιπρωσοπια του οχηματος οπου μετα απο πολυωρη εξεταση πληρωσα και 25 ευρω
για να μου πουν οτι φταει το αιρφλοου μαλλον και θελει καθαρισμα 60 ευρω ..Δεν το εκανα ...
Συνεχισα τα χιλιομετρα 10000 μεχρι σημερα ετσι
Οταν δεν ξεκινουσε εσβηνα ξαναεβαζα και ολα οκ
Τωρα ομως εχω να παρατηρησω κατι ...
Οσο ο καιρος χειμωνιαζει το αυτοκινητο εχει παψει να παρουσιαζει το προβλημα σχεδον ολοκληρωτικα και ακομα
δεν εχω κανει τιποτα..
Τι να πω .
Θα περιμενω μεχρι το δεκεμβριο για να ειμαι σιγουρος..τι θα κανω μετα...
Αρυθμιες το πρωι με βενζινη κανει οχι παντοτε αλλα οταν το κανει μυριζει ολο...
:-s

?????????
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό TELIS » Παρ 22 Ιουν, 2012 10:16

πολυ καλη εξηγηση αυτη
θα παω να αλλαξω φιλτρο να δω
εχω κανει 15000κμ να αλλαξω και μπουζι?
TELIS

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό TELIS » Πέμ 28 Ιουν, 2012 17:53

TELIS έγραψε:πολυ καλη εξηγηση αυτη

Αλλαξα και μπουζι και φιλτρο τιποτα
Το αμαξι ειναι πλεον στην μεσεντες
ξεκινησαμε με καθαρισμο πεταλουδας τιποτα
σημερα διπιστωσαμε οτι καποιος ειχε βγαλει το φις που βγαζει το λαμπακι εγκεφαλου στο καντραν :?:

:
TELIS

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Πέμ 05 Ιούλ, 2012 17:41

ποιος να το εβγαλε αραγε????? =)) =)) =)) =)) =))

το αυτοκινητο απο οτι καταλαβα το δουλευεις ενα χρονο σε τετοια κατασταση οπου τα μειγματα θα ναι αλλων ντ αλλων.παρε αισθητηρα απο αλλο αυτοκινητο τον αισθητηρα που σου βγαζει το διαγνωστικο και βαλτον στο δικο σου.ακομη δεν εχω καταλαβει γιατι δεν πας να συνενοηθεις με τον εγκαταστατη σου.
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό GEORGE2 » Παρ 06 Ιούλ, 2012 22:19

TELIS έγραψε:
TELIS έγραψε:πολυ καλη εξηγηση αυτη

Αλλαξα και μπουζι και φιλτρο τιποτα
Το αμαξι ειναι πλεον στην μεσεντες
ξεκινησαμε με καθαρισμο πεταλουδας τιποτα

σημερα διπιστωσαμε οτι καποιος ειχε βγαλει το φις που βγαζει το λαμπακι εγκεφαλου στο καντραν :?:

:

αυτο απαιτει επεμβαση <<εισαγγελεα>> B-(
ο κινητηρας σου καταστρεφεται τοσο καιρο και με το λαμπακι αποσυνδεμενο δε το γνωριζεις.
Άβαταρ μέλους
GEORGE2

Δημοσιευσεις: 86

Δημοσίευσηαπό ixos » Δευτ 06 Αύγ, 2012 23:18

Exω και εγώ σε CLK 200 KOMPRESSOR ενα αντίστοιχο πρόβλημα
που ειναι ιδιαίτερα εμφανή οταν εχω ανοιχτό το κλιματιστικό. Τελευταία διαπιστώνω οτι εχω καλύτερη ροπή με βενζίνη απο οταν ειναι σε λειτουργία LPG, πολλές φορές σου δίνει την εντύπωση οτι έχει ενεργοποιηθεί ενας κόφτης στα 80 χλμ. Αν έπιμείνω ομως με το γκαζι πατημένο και ξεφύγει απο τα 80 σταδιακά και με κλιματιστικό απο τα 100-120 εχω την απαραίτητη ροπή.
Μόλις βγάζω το κλιματιστικό ως δια μαγείας ελαχιστοποιούνται τα προβλήματα. καθώς επίσης και οταν το γυρίσω σε βενζίνη ολα ειναι φυσιολογικά.
Πήγα στον εγκαταστάτη σήμερα του το ανέφερω και μου είπε να αλλάξω τα μπουζί που έχω 12000 χλμ.
Αν εχει κανείς καμμια ιδέα σχετικά ας μας δώσει τα φώτα του.
ixos

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τετ 15 Αύγ, 2012 20:07

Ο κλιματισμος το αυτοκινητο το γονατιζει σε χαμηλες ταχυτητες(βλεπε το δικο μου w202).μεχρι τα 110-120 οταν εχω κλιματισμο αναμεσα στο υγραεριο και στην βενζινη η διαφορα ειναι χαοτικη την στιγμη που χωρις κλιματισμο δεν υπαρχει τετοιο χασμα-αντιθετα μαλιστα παει σχεδον το ιδιο.μετα τα 120 μπορω να πω οτι το υγραεριο παει μακραν καλητερα απο την βενζινη. :mrgreen:

Αυτο που λες οτι στα 80 κολαει δεν ξερω τι παιζεται.αν κανεις kick down ας πουμε στα 70 δεν θα περασει το ιδιο ευκολα με την βενζινη τα 80?

Μια μονο συμβουλη:Οσοι εχουμε μερσεντες προσοχη με την πλεξουδα του αυτοκινητου-κινητηρα,οχι εκτεταμενες επεμβασεις!!!στ 6-7 χρονια η πλεξουδα εχει ξεραθει και θα σας μεινει στα χερια.Στο CLK γυρω στα 350 ευρω παει η αλλαγη στην αντιπροσωπια,στο δικο μου 550 ευρω περιπου.ελπιζω ο φιλος με το χρονιο προβλημα να μην εχει προβλημα με πλεξουδα..... :oops:
MERCEDAKIAS

Δημοσίευσηαπό dathens » Τετ 15 Αύγ, 2012 23:32

MERCEDAKIAS έγραψε:Ο κλιματισμος το αυτοκινητο το γονατιζει σε χαμηλες ταχυτητες(βλεπε το δικο μου w202).μεχρι τα 110-120 οταν εχω κλιματισμο αναμεσα στο υγραεριο και στην βενζινη η διαφορα ειναι χαοτικη την στιγμη που χωρις κλιματισμο δεν υπαρχει τετοιο χασμα-αντιθετα μαλιστα παει σχεδον το ιδιο.μετα τα 120 μπορω να πω οτι το υγραεριο παει μακραν καλητερα απο την βενζινη. :mrgreen:

Αυτο που λες οτι στα 80 κολαει δεν ξερω τι παιζεται.αν κανεις kick down ας πουμε στα 70 δεν θα περασει το ιδιο ευκολα με την βενζινη τα 80?

Μια μονο συμβουλη:Οσοι εχουμε μερσεντες προσοχη με την πλεξουδα του αυτοκινητου-κινητηρα,οχι εκτεταμενες επεμβασεις!!!στ 6-7 χρονια η πλεξουδα εχει ξεραθει και θα σας μεινει στα χερια.Στο CLK γυρω στα 350 ευρω παει η αλλαγη στην αντιπροσωπια,στο δικο μου 550 ευρω περιπου.ελπιζω ο φιλος με το χρονιο προβλημα να μην εχει προβλημα με πλεξουδα..... :oops:

Θα να γίνω τώρα γραφικός ; Σε τι κιτ γονατίζει με κλιματισμό ; Γιατι εμένα δεν έχει διάφορα καμία με κλιματισμό η χωρίς πλην της αύξησης της κατανάλωσης !! Και δεν ξέρω αλλα μερσεντες που ξέρω παρα πολλα με prins να έχουν διαφορά με κλιματισμό με υγραεριο η βενζίνη !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Πέμ 16 Αύγ, 2012 00:53

Προσωπικα με το υγραεριο και με την βενζινη βλεπω μεγαλες διαφορες.1ον με το υγραεριο η ανταποκριση στο πατημα του γκαζιου ειναι ΤΡΩΜΕΡΑ πιο γρηγορη απο οτι με την βενζινη.2ονστις μεσαιες στροφες-ψηλες(μεχρι 4900 γιατι μετα γυρναει βενζινη)παει καλητερα απο την βενζινη το υγραεριο.3ον χαμηλες στροφες η βενζινη τραβαει λιγο καλητερα.

Το αυτοκινητο ειναι W202 C180 και το κιτ ειναι ταρταρινι 4ης γενιας(το κιτ επαρκει μεχρι 170-180 ιππους νομιζω).

Υποψιν το δικο μου κατω απο τις 2000σαλ ειναι ουτως η αλλως ψωφιο.

Τελος δεν υπαρχει αυτοκινητο που δεν το κοβει ο κλιματισμος στις χαμηλες στροφες.(απ οσο ξερω δλδ ,τα ηλεκτρικα aircondition δεν γνωριζω αν κοβουν)
MERCEDAKIAS

Δημοσίευσηαπό ixos » Δευτ 27 Αύγ, 2012 21:39

Λογικά αυτά που διαβάζω και σε πολλά σημεία έχετε απολυτο δίκιο. Ομως στο δικό μου clk 208 με tomasseti set επάνω δεν είχα προβλήματα ιδιαίτερα μιας καιι τα 192 ps Δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια.
Την προηγούμενη εβδομάδα ερχόμενος απο Λευκάδα γέμισα σε πρατήριο με σήμα στην αντλία της petrogaz.
Σας μιλώ για την χαρά του παιδιού με 4 άτομα ενήληκες και φορτωμένο μιας και γυρνούσα απο διακοπές, τι να σας πώ η χαρά του παιδιού ψόφιο το αυτοκίνητο να του χαιδεύω το γκάζι και να πετά.
Μάλλον φταίνε τα μίγματα και ίσως η μεσημεριανή ζέστη του καλοκαιριού.
ixos

Δημοσιευσεις: 2

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες