Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ρεταρισμα στο αεριo // βοηθεια..

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Ρεταρισμα στο αεριo // βοηθεια..

Δημοσίευσηαπό mihalakis » Δευτ 04 Μάιος, 2020 11:17

ειχα αλλη μια προταση για Αφροδιτησ 5 ελληνικο

εχει παει κανεισ ??
mihalakis

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό mihalakis » Τετ 13 Μάιος, 2020 20:56

Λοιπον επισκεφτηκα τον ηλεκτρολογο μου που ειναι παλιοσ κ εχει suzuki με γκαζι απο τα Αρχαια... πιασαμε τα ηλεκτρικα ολα οκ ανοιξε τα μπουζι για τα αλλαξει ....εκτοτε εχει κανει 167 χλμ χωρεισ προβλημα. σημερα κοιταξα τα BOSCH RF70C Russia που φορουσε .... Ηταν εκτοσ προδιαγραφων εκαναν για suzuki alla oxi to diko moy Vitara Baleno Swift μικρο διαφορεσ θα ελεγε κανεισ αλλα μαλλον τι εκαναν την ζημια οταν ζεστενοντουσαν ειχε κιτρινισει το κεραμικο πανω μεροσ τισ ακιδεσ δεν μετρησα διακενο ακομα 0.90 δινει ο κατασκευσστης επιπλεον τα δινουν για 10000 οχι για 20000 οποτε αν ολα πανε καλα βαζω ιριδιου και τελιωνω με αυτο το θεμα...

Μπουζι λοιπον σημαντικο θεμα σε συνθηκεσ λειτουργειασ για LPG

θα επανελθω μετα απο 1000χλμ για εντυπωσεισ..

Thx Meletis εδωσεσ καλεσ καταευθυνσεις.
mihalakis

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Σάβ 16 Μάιος, 2020 14:42

απο αυτα που εγραφες πισω ειναι θεμα ρυθμισης
antonis132

Δημοσιευσεις: 479

Δημοσίευσηαπό mihalakis » Τετ 10 Ιουν, 2020 23:42

εκανε 1000χλμ εβγαλε λαμπακι κιτρινο μονο στην αττικη οδο αρχη του ταξιδιου μετα ολα οκ σιγουρα θελει ρυθμιση γιατι παρατηρω δεν καιει βενζινη στο αεριο καθολου!!
αναψε αλλη μια και εσβησε μονο του!! ενα πρωί το κιτρινο.. προχθες
θα του κανω το μεγαλο τον ιουλιο να δω και τι βλαβεσ ειναι αυτεσ που γραφει παλι.. αλλα δουλευει πολυ καλα στο ευροσ 2000/4000 RPM
ισως να ζηταω πολλα απο 1300 κυβικα σε 4χ4. μετα απο ΒΜW για δεκαετια.. :twisted:
mihalakis

Δημοσίευσηαπό meletis » Τετ 10 Ιουν, 2020 23:58

mihalakis έγραψε:εκανε 1000χλμ εβγαλε λαμπακι κιτρινο μονο στην αττικη οδο αρχη του ταξιδιου μετα ολα οκ σιγουρα θελει ρυθμιση γιατι παρατηρω δεν καιει βενζινη στο αεριο καθολου!!
αναψε αλλη μια και εσβησε μονο του!! ενα πρωί το κιτρινο.. προχθες
θα του κανω το μεγαλο τον ιουλιο να δω και τι βλαβεσ ειναι αυτεσ που γραφει παλι.. αλλα δουλευει πολυ καλα στο ευροσ 2000/4000 RPM
ισως να ζηταω πολλα απο 1300 κυβικα σε 4χ4. μετα απο ΒΜW για δεκαετια.. :twisted:
Αυτό για εάν είναι φτωχό ή πλούσιο το υγραέριο, το βλέπεις με τις ενδείξεις fuel trims.
Ξεκινά διάβασμα , υπάρχει εξ ολοκλήρου ενότητα μόνο για αυτό και πως μπορείς. Θέλει διαγνωστικο για δεις τις τιμές
Επίσης μην το αμελείς για το ψεκασμό βενζίνης . Ειδικά εάν έχεις το m13 μοτέρ που έχουν τα jimmy θέλουν λίπανση . Ενεργοποίησε ή συμβουλεύου το μάστορα σου για ποσοστό και λοιπα

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1467

Δημοσίευσηαπό papoys » Τετ 17 Ιουν, 2020 19:40

Αυτό με το ρετάρισμα τελικά συμβαίνει σε πολλούς.
Ειχα καμιά βδομάδα το ίδιο πρόβλημα το οποίο επιδεινώθηκε τις δύο τελευταίες μέρες και δούλευα βενζίνη με την οποία όλα ήταν μια χαρά.
Σήμερα πήγα Καλογρίτσα.Προσπαθούσε ένας μάστορας πάνω από δύο ώρες να βρει το πρόβλημα.Δοκιμές ξανά και ξανά πρόβλημα στον 1 και 2 .Βάζει καινούργια μπεκιέρα πρόβλημα στον 1 ο 2 εντάξει.
Συνεχίζει αλλά πολλαπλασιαστή delphi όλα εντάξει.Ευτχυχώς πέραση τον πολλαπλασιαστή εγγύηση και πλήρωσα μόνο 120 για μπεκιέρα εργασία.
Στο δρόμο άλλο αμάξι.Πετάει.Τι να πούμε ρε παιδιά.Δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορείς να πεις φταίει το τάδε το αλλάζω και όλα εντάξει.Πρέπει κάποιος να ασχοληθεί ώρα να το ψάξει διεξοδικα να λυθεί το πρόβλημα το οποίο μπορεί να έχει δύο αιτίες όπως εμένα.

Πάντως μπράβο στο μάστορα για την επιμονή και την επιμονή του να λύσει το πρόβλημα.Αύριο θα πάω να τον κεράσω γιατί μου έφυγε ένα βάρος.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό meletis » Πέμ 18 Ιουν, 2020 13:55

papoys έγραψε:Αυτό με το ρετάρισμα τελικά συμβαίνει σε πολλούς.
Ειχα καμιά βδομάδα το ίδιο πρόβλημα το οποίο επιδεινώθηκε τις δύο τελευταίες μέρες και δούλευα βενζίνη με την οποία όλα ήταν μια χαρά.
Σήμερα πήγα Καλογρίτσα.Προσπαθούσε ένας μάστορας πάνω από δύο ώρες να βρει το πρόβλημα.Δοκιμές ξανά και ξανά πρόβλημα στον 1 και 2 .Βάζει καινούργια μπεκιέρα πρόβλημα στον 1 ο 2 εντάξει.
Συνεχίζει αλλά πολλαπλασιαστή delphi όλα εντάξει.Ευτχυχώς πέραση τον πολλαπλασιαστή εγγύηση και πλήρωσα μόνο 120 για μπεκιέρα εργασία.
Στο δρόμο άλλο αμάξι.Πετάει.Τι να πούμε ρε παιδιά.Δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορείς να πεις φταίει το τάδε το αλλάζω και όλα εντάξει.Πρέπει κάποιος να ασχοληθεί ώρα να το ψάξει διεξοδικα να λυθεί το πρόβλημα το οποίο μπορεί να έχει δύο αιτίες όπως εμένα.

Πάντως μπράβο στο μάστορα για την επιμονή και την επιμονή του να λύσει το πρόβλημα.Αύριο θα πάω να τον κεράσω γιατί μου έφυγε ένα βάρος.
Μπεκιερα του υγραεριου ή της βενζίνης . Γιατι θυμάμαι τα είχες αλλάξει πρόσφατα το σύστημα σου. Γενικά τα Opel έχουν ψιλό θέματα με τα μπεκ τους και χωρίς υγραεριο, και ειδικά εάν έχεις και πολλά χιλιόμετρα.

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Opel Corsa C 1,2 - EG Basico
meletis

Δημοσιευσεις: 1467

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 19 Ιουν, 2020 09:54

Υγραερίου Μελέτη.Την είχα αλλάξει στα 80.000 χιλιόμετρα αισίως έπιασα τα 175.000 χιλιόμετρα άρα είχε 95.000 χιλιόμετρα και 1200 ώρες λειτουργίας όπως μου είπε ότι είδε στον υπολογιστή. Προτίμησα αλλαγή με καινούργια αφού έδειχνε πρόβλημα παρά επισκευή να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Καθόλου δεν στεναχωρέθηκα για τα 120 ευρώ αλλά χάρηκα γιατί λύθηκε το πρόβλημα.Και ξέρεις σκοτσαρίσματα και ειδικά τις τελευταίες μέρες άσχημα το μυαλό πάει στο κακό δηλαδή στις βαλβίδες. Σήμερα το πήγα για αλλαγή αμορτισέρ KYB 195 ευρώ , ψαλίδια μπροστά febi 170 και δύο μπαράκια αντιστρεπτικής delphi αυτά τα είχα πάρει παλαιότερα γιατί είχε πρόβλημα το ένα αλλά δεν τα είχα αλλάξει και δεν θυμάμαι πόσο. 8-) 8-)
Τη Δευτέρα πάει για λάστιχα - ευθυγράμμιση και το opel θα είναι τζιτζί για καλοκαιρινές εξορμήσεις.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό mihalakis » Πέμ 19 Νοέμ, 2020 01:26

18-11-2020
Φθανοντασ στο τελοσ του τουνελ.
η χαρτογραφηση δεν ελυσε το ζητημα... δουλεψε σχετικα με λιγεσ βλαβεσ το καλοκαιρι αλλα χρηση 50῎50 με το χειμωνιασε παλι τα ιδια σημερα το πηγα που εληγε η εγγυηση να το δει ενα παλλικαρι στο ελληνικο με συσταση... ειπωθηκε οτι
α> το κιτ ειναι του 2016 αν κ το εβαλα 2018 νοεμβριο
β η μπεκιερα μεταχειρισμενη επισεισ και ακαταλληλη για τον κινητηρα μου
Γ μονο η εκχυση βενζινησ ηταν σωστη

Το αφησα για σερβισ και αλλαγη οτι χρειαζεται ...μπεκ ζητησα Χανα
Την παρασκευη εχω δρομο αν δω κανα λαμπακι θα το βγαλω μονοσ μου

Πιστευω οτι εκανα οτι μπορουσα εδω.. και ελπιζψ να μην σασ ζαλισω ξανα
mihalakis

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 20 Νοέμ, 2020 22:40

Βάλτε μπεκ τύπου βενζίνης .... Το ακριβό είναι πάντα το φθηνότερο
QGAS LPG CENTER ATHENS