Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πολλά προβλήματα σε RAV4 με icom

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πολλά προβλήματα σε RAV4 με icom

Δημοσίευσηαπό jery » Κυρ 14 Αύγ, 2011 02:30

το αυτοκίνητο θα το πάω σε μηχανικό που ασχολείται με προγράμματα εγκεφάλου, ηλεκτρονική διάγνωση κτλ.
ΚΤΕΟ εχει περάσει κανονικά, τα προβλήματα τα βγάζει κάθε τόσο,
για παράδειγμα μία απο τις πολλές φορές που το έχω πάει στο μπιρμπο μου είπαν ότι έπρεπε να είχε μπει μία βαλβίδα
ωστέ να μην αργεί να πάρει μπρος :shock: στην extreme που έγινε η εγκατάσταση δεν την είχαν βάλει... :evil:
jery

Δημοσιευσεις: 25

Δημοσίευσηαπό zgouriazmenos » Τρί 16 Αύγ, 2011 11:44

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο δικό μου εδώ και 30000 χιλιόμετρα περίπου που το έβαλα. Έχω αλλάξει τα μπέκ 1 φορά και τα έχω καθαρίσει άλλες 2 χωρίς αποτέλεσμα όμως... Βαρέθηκα πλέον και το έχω παρατήσει το θέμα. Αν βρείς λύση ενημέρωσέ μας!
zgouriazmenos

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό agelnick » Τρί 16 Αύγ, 2011 18:05

file mou distixos den eisai o monos me problhmata se dydthma icom....o kos mpirmpos einai asxetos o anthropos...!!!!
agelnick

Δημοσιευσεις: 42

Δημοσίευσηαπό zgouriazmenos » Τετ 17 Αύγ, 2011 19:05

Αν και καινούριος σε αυτό το φόρουμ, διαβάζοντας βλέπω οτι όσοι έχουμε βάλει Icom JTG υγρού ψεκασμού έχουμε όλοι λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα. Το θέμα είναι οτι κάτι παίζει με το σύστημα και όχι με τους εγκαταστάτες. Και το δικό μας δεν παίρνει και προγραμματισμό στον εγκέφαλο... Γιαυτό ρωτάω μπας και βγάλουμε μόνοι μας άκρη.
zgouriazmenos

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 17 Αύγ, 2011 22:43

zgouriazmenos έγραψε:Αν και καινούριος σε αυτό το φόρουμ, διαβάζοντας βλέπω οτι όσοι έχουμε βάλει Icom JTG υγρού ψεκασμού έχουμε όλοι λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα. Το θέμα είναι οτι κάτι παίζει με το σύστημα και όχι με τους εγκαταστάτες. Και το δικό μας δεν παίρνει και προγραμματισμό στον εγκέφαλο... Γιαυτό ρωτάω μπας και βγάλουμε μόνοι μας άκρη.

Καλως ηλθες. Εγω θα ελεγα το αντιθετο. Αν και το συστημα υστερει οντως σε ποιοτητα υλικων (σε σχεση με αλλα π.χ. Vialle) και δεν ειναι οτι ποιο τελειο τεχνολογικα εχει βγει σε υγρο ψεκασμο, αν τοποθετηθει σωστα λειτουργει ακρως ικανοποιητικα. Με αυτο συνηγορει η πλειονότητα οσων εχουν βαλει, απο γνωστους καθως και απο προσωπικη εμπειρια. Το μέγιστο για εμενα προβλημα του Icom, ειναι το after sale servise που σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις που αντιμετωπίζουν προβλημα ...ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό skorbillys » Πέμ 18 Αύγ, 2011 13:22

astragjtg έγραψε:
zgouriazmenos έγραψε:Αν και καινούριος σε αυτό το φόρουμ, διαβάζοντας βλέπω οτι όσοι έχουμε βάλει Icom JTG υγρού ψεκασμού έχουμε όλοι λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα. Το θέμα είναι οτι κάτι παίζει με το σύστημα και όχι με τους εγκαταστάτες. Και το δικό μας δεν παίρνει και προγραμματισμό στον εγκέφαλο... Γιαυτό ρωτάω μπας και βγάλουμε μόνοι μας άκρη.

Καλως ηλθες. Εγω θα ελεγα το αντιθετο. Αν και το συστημα υστερει οντως σε ποιοτητα υλικων (σε σχεση με αλλα π.χ. Vialle) και δεν ειναι οτι ποιο τελειο τεχνολογικα εχει βγει σε υγρο ψεκασμο, αν τοποθετηθει σωστα λειτουργει ακρως ικανοποιητικα. Με αυτο συνηγορει η πλειονότητα οσων εχουν βαλει, απο γνωστους καθως και απο προσωπικη εμπειρια. Το μέγιστο για εμενα προβλημα του Icom, ειναι το after sale servise που σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις που αντιμετωπίζουν προβλημα ...ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο...

:thumbup:
_
Honda CR-V 2004 - Icom 5g από Σεπτέμβρη 2010 - Χωρίς λαδιέρες - 410.000 km μια χαρά
skorbillys

Δημοσιευσεις: 43

Δημοσίευσηαπό zgouriazmenos » Πέμ 18 Αύγ, 2011 15:07

astragjtg έγραψε:Καλως ηλθες. Εγω θα ελεγα το αντιθετο. Αν και το συστημα υστερει οντως σε ποιοτητα υλικων (σε σχεση με αλλα π.χ. Vialle) και δεν ειναι οτι ποιο τελειο τεχνολογικα εχει βγει σε υγρο ψεκασμο, αν τοποθετηθει σωστα λειτουργει ακρως ικανοποιητικα. Με αυτο συνηγορει η πλειονότητα οσων εχουν βαλει, απο γνωστους καθως και απο προσωπικη εμπειρια. Το μέγιστο για εμενα προβλημα του Icom, ειναι το after sale servise που σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις που αντιμετωπίζουν προβλημα ...ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο...

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!! Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες. Το after sales service είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Mάλλον δεν έχει γίνει σωστή τοποθέτηση (τουλάχιστον στο δικό μου αυτοκίνητο -BMW 318coupe, 1.9cc, 8v). Το θέμα είναι οτι έχω πάει σε 3 διαφορετικούς εγκαταστάτες (Αθήνα, Χαλκίδα, Κομοτηνή), όλοι το ελέγχουν και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο: "το σύστημα σου δουλέυει τέλεια"... Αλλά τα προβλήματα παραμένουν... Γιαυτό δε μπορώ να βγάλω άκρη!
zgouriazmenos

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 18 Αύγ, 2011 19:32

zgouriazmenos έγραψε:... τα προβλήματα παραμένουν... Γιαυτό δε μπορώ να βγάλω άκρη!

Μπορεις να μας περιγραψεις τι θεμα υπαρχει και τι σου παρουσιαζει ?
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό zgouriazmenos » Πέμ 18 Αύγ, 2011 19:39

Έχουμε και λέμε:
1) Δεν παίρνει μπρος εύκολα (ζεστο/κρυο)
2) Κάνει μικροδιακοπές σε όλο το φάσμα στροφών και κυρίως σε πορεία
3) Όταν δουλεύει για αρκετή ώρα στο ρελαντί (15-20 λεπτά), με το που πατάω γκάζι αρχίζουν τα ρεταρίσματα και είναι σαν να δουλεύει 3-κύλινδρο.
Έχω αλλάξει και μπουζί σε NGK-LPG1, πολλαπλασιαστή και μπουζοκαλώδια χωρίς να δω αποτέλεσμα...
zgouriazmenos

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 18 Αύγ, 2011 23:45

zgouriazmenos έγραψε:Έχουμε και λέμε:
1) Δεν παίρνει μπρος εύκολα (ζεστο/κρυο)
2) Κάνει μικροδιακοπές σε όλο το φάσμα στροφών και κυρίως σε πορεία
3) Όταν δουλεύει για αρκετή ώρα στο ρελαντί (15-20 λεπτά), με το που πατάω γκάζι αρχίζουν τα ρεταρίσματα και είναι σαν να δουλεύει 3-κύλινδρο.
Έχω αλλάξει και μπουζί σε NGK-LPG1, πολλαπλασιαστή και μπουζοκαλώδια χωρίς να δω αποτέλεσμα...

1) Αυτο ειναι συνηθες στο icom. Σε αλλους λυνεται με διαφορους τροπους, σε αλλους δυστυχως οχι. Και γω το εχω αλλα σε μικρο βαθμο.
2) Αυτο δεν ειναι καλο και δεν πρεπει να το κανει αν και στο icom...και αυτο ειναι συνηθες. Εμενα το κανει αλλα πολυ σπανια.
3)Σιγουρα εδω εχεις ενα σοβαρο θεμα. Αυτο δεν πρεπει να στο κανει στα σιγουρα και θελει ψαξιμο τι φταιει. Αλλα αν μου λες οτι πηγες σε 3 και δεν σου κανανε τιποτα τι να πω φιλε μου...

Παντως για να μην τα ισοπεδώνουμε ολα, υπαρχουν ατομα που δεν τους κανει το παραμικρο.
Άβαταρ μέλους
astragjtg

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες