ΚΤΕΟ εχει περάσει κανονικά, τα προβλήματα τα βγάζει κάθε τόσο,
για παράδειγμα μία απο τις πολλές φορές που το έχω πάει στο μπιρμπο μου είπαν ότι έπρεπε να είχε μπει μία βαλβίδα
ωστέ να μην αργεί να πάρει μπρος
zgouriazmenos έγραψε:Αν και καινούριος σε αυτό το φόρουμ, διαβάζοντας βλέπω οτι όσοι έχουμε βάλει Icom JTG υγρού ψεκασμού έχουμε όλοι λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα. Το θέμα είναι οτι κάτι παίζει με το σύστημα και όχι με τους εγκαταστάτες. Και το δικό μας δεν παίρνει και προγραμματισμό στον εγκέφαλο... Γιαυτό ρωτάω μπας και βγάλουμε μόνοι μας άκρη.
astragjtg έγραψε:zgouriazmenos έγραψε:Αν και καινούριος σε αυτό το φόρουμ, διαβάζοντας βλέπω οτι όσοι έχουμε βάλει Icom JTG υγρού ψεκασμού έχουμε όλοι λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα. Το θέμα είναι οτι κάτι παίζει με το σύστημα και όχι με τους εγκαταστάτες. Και το δικό μας δεν παίρνει και προγραμματισμό στον εγκέφαλο... Γιαυτό ρωτάω μπας και βγάλουμε μόνοι μας άκρη.
Καλως ηλθες. Εγω θα ελεγα το αντιθετο. Αν και το συστημα υστερει οντως σε ποιοτητα υλικων (σε σχεση με αλλα π.χ. Vialle) και δεν ειναι οτι ποιο τελειο τεχνολογικα εχει βγει σε υγρο ψεκασμο, αν τοποθετηθει σωστα λειτουργει ακρως ικανοποιητικα. Με αυτο συνηγορει η πλειονότητα οσων εχουν βαλει, απο γνωστους καθως και απο προσωπικη εμπειρια. Το μέγιστο για εμενα προβλημα του Icom, ειναι το after sale servise που σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις που αντιμετωπίζουν προβλημα ...ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο...
astragjtg έγραψε:Καλως ηλθες. Εγω θα ελεγα το αντιθετο. Αν και το συστημα υστερει οντως σε ποιοτητα υλικων (σε σχεση με αλλα π.χ. Vialle) και δεν ειναι οτι ποιο τελειο τεχνολογικα εχει βγει σε υγρο ψεκασμο, αν τοποθετηθει σωστα λειτουργει ακρως ικανοποιητικα. Με αυτο συνηγορει η πλειονότητα οσων εχουν βαλει, απο γνωστους καθως και απο προσωπικη εμπειρια. Το μέγιστο για εμενα προβλημα του Icom, ειναι το after sale servise που σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις που αντιμετωπίζουν προβλημα ...ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο...
zgouriazmenos έγραψε:... τα προβλήματα παραμένουν... Γιαυτό δε μπορώ να βγάλω άκρη!
zgouriazmenos έγραψε:Έχουμε και λέμε:
1) Δεν παίρνει μπρος εύκολα (ζεστο/κρυο)
2) Κάνει μικροδιακοπές σε όλο το φάσμα στροφών και κυρίως σε πορεία
3) Όταν δουλεύει για αρκετή ώρα στο ρελαντί (15-20 λεπτά), με το που πατάω γκάζι αρχίζουν τα ρεταρίσματα και είναι σαν να δουλεύει 3-κύλινδρο.
Έχω αλλάξει και μπουζί σε NGK-LPG1, πολλαπλασιαστή και μπουζοκαλώδια χωρίς να δω αποτέλεσμα...
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες
|
|
|