DaKancho έγραψε:Τι αυτοκίνητο είναι; Έχει έναν καταλύτη μακρυά από τον κινητήρα ή έχει και δεύτερο (προ - καταλύτη) αμέσως μετά την εξαγωγή; Ποιος από τους δύο (αν έχει δύο) φαίνεται να έχει πρόβλημα;
Peugeot partner και ο καταλύτης είναι μακρυά (από οτι νομίζω)
Θα το διευκρινίσω σήμερα όταν θα πάω στο συνεργείοDaKancho έγραψε:Ποια πολλαπλή έπαθε ζημιά; Εισαγωγής ή εξαγωγής; Σε ποιο σημείο ακριβώς;
DaKancho έγραψε:Οι χρόνοι που αναφέρεις (προφανώς σε ms και όχι σε μs) είναι των μπεκ υγραερίου; Ή των μπεκ βενζίνης; Σε ποιές στροφές; Από πού είδες τους χρόνους αυτούς; Από εδώ;
για τα μπεκ της βενζίνης γιατι θεωρεί ότι άκαυτη βενζίνη λόγω μη σωστής καύσης κατά την εκκίνηση του κινητήρα έφραξε - κατέστρεψε τον καταλύτη και στη συνέχεια την πολλαπλή (προφανώς της εξαγωγής) τους χρόνους αυτούς μου τους είπε ο μηχ/κος από τηλεφώνου και απόρησα και γω για το πόσο μικροι ήταν (x0,000001)
το απόγευμα θα σας περιγράψω τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Τη τελευταία φορά όμως που πήγα το αυτοκίονητο ειχε πρόβλημα στη βενζίνη. Κατά την εκκίνηση ανέβαιναν οι στροφές στις 2000 στροφές και έσβηνε. Έκανε αμάν να ζεσταθεί και να μπεί το υγραέριο. Στο υγραέριο λειτουργούσε σωστά (εκτός από τις χαμηλες στροφές που έδειχνε ότι μπούκωνε). εν κινήσει και όταν έβαζα βενζίνη το αμάξι γονάτιζε είτε με σταθερό γκάζι είτε με προοδευτικά αυξανόμενο.
Το ερώτημα είναι αν όντος υφίστανται αυτές οι ζημιές, γιατί δεν κάνει το ίδιο στο υγραέριο.
Για να απαιτήσω πρέπει να ξέρω γιατι με έχει φλομώσει στις μ@@@κιες ακόμα και σε μη τεχνικά θέματα. Γι αυτό ζητώ τη γνώμη σας για την οποία ευχαριστώ και πάλι.dathens έγραψε:Μην το πληρώσεις απαίτησε
Ζητούσε γνώμες. Εμείς δεν επιλέξαμε το σύστημα. Επιλέξαμε να τοποθετήσουμε στην αντιπροσωπεία για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Η αντιπροσωπεία είναι η μοναδική που εγκαθιστά συστήματα υγραεριοποίησης. Γιατί άραγε;;;;; Η Lain Hellas με προειδοποίησε ότι δεν το συνιστά. Σε ερώτησή μου στον μηχκο μου είπε ότι δεν το συνιστά διότι λανσάρει το δικό της σύστημα το οποίο είναι ακριβό και θα μου έβγαινε στα 1800ευρω. Εκεί άρχισα να υποψιάζομαι (αλλά ήταν αργά). Γιατί τότε και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά δεν προτιμούν να είναι απομιμήσεις ώστε να χαμηλώσουν το κόστος;;;;dathens έγραψε:Stefaneli και συ που το βρήκες ; Άλλος ένας εδω μέσα θυμαμε είχε θέματα με αυτο κανε μια αναζήτηση στο φόρουμ
Τελευταία το υγραέριο πήγαινε καλά. Αλλά έχουν βγει πολλά προβλήματα, που είναι δύσκολο να διακρίνεις αν φταίει το σύστημα ή η απειρία του μηχ/κου (την οποία και οι ίδιοι ομολογούν στο site τους 1,5 χρόνια εμπειρίας)
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων. Εγώ από τη πλευρά μου θα γράφω στο forum όσα μου συμβαίνουν προκειμένου να μην τη πατήσει άλλος.