Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 07 Οκτ, 2014 12:22

Δεν νομιζω να δεκτει κανενα ρεκτιφιε να του πας εσυ εδρες και βαλβιδες και απλα να στα συναρμολογησει. Αν το δεκτει θα σε κοπανησει στην εργασια, μια η αλλη θα ερθει, αφου τα ξερεις ρε συ.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό kyriak » Τρί 07 Οκτ, 2014 13:01

valsam έγραψε:
george7009 έγραψε:Valsam έχεις κοιτάξει την επθλογή για άλλο κινητήρα μεταχοιρισμένο ?
Βέβαια θα μου πεις ότι αγοράζεις γουρούνι στο σακί , αλλά εαν τον δει ο μηχανικός φαίνεται εαν έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα .
Είτε παίρνεις συμπίεση , είτε ανοίγοντας το καπάκι .
Τώρα υπάρχουν κάτι μικροκάμερες που μπαίνουν στη τρύπα του μπουζί και στην εισαγωγή και τα βλέπεις όλα .
Την γνώμη μου λέω .....

Μα δεν υπαρχει λογος για αλλαγη μοτερ,το θεμα ειναι να γινει το yparxon μοτερ καταληλο για να μπορει να καιει υγραεριο η φυσικο αεριο χωρις προβληματα,αν παρv μεταχειρισμενο μοτερ χωρις τις καταληλες τροποποιησεις παλι σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα θα βγαλει vsr,δηλ. ουσιαστικα τιποτα δεν κανουμε με την αλλαγη μοτερ
Πηρα τηλ. στον ρεκτιφιε απο τον Πειραια και μου ειπε το παιδι οτι για την επισκευη με 8 βαλβιδες για υγραεριο(απο στελιτη ,κοβαλτιο και κατι αλλα αλλα) και 8 εδρες εξαγωγης παλι απο τετοια μεταλα το κοστος με αμοβολη και ολα μεσα ειναι στα 520 ευρω,αν βαλω και το ημισετ και τις βιδες και τα κατω που προτεινε ο Ηλιας δηλ. αλλα 450-500 ευρω + αυτα που θα ζητησει ο μηχανικος περααμε παλι κατα πολυ το χιλιαρικο !
Μου φαινετε οτι θα ψαχτω εγω για εδρες και βαλβιδες απο στελιτη(ηδη εστειλα 2 mail στην sbintl http://www.sbintl.com/contact.html και περιμενω απαντηση!)θα παρω και ενα ημισετ ημιτατιον οπως αυτα π.χ με 70-80 ευρω http://www.ebay.co.uk/itm/97-01-Honda-C ... 460e39fbf1 http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CRV-CR- ... 1e57d36431
http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CRV-CR- ... 1e57d36431
Δηλ. με 100 ευρω για ημισετ και 300 για βαλβιδες και εδρες και αλλα 120 τα κατω μεροι που λεει ο Ηλιας δεν την κανω την δουλεια?
520 ολα τα ανταλακτικα,ποσα παιρνεις ρε Ηλια για ανεβασμα κατεβασμα καπακιου?
Ποσα να ζητησει το μηχανουργιο για να τα συναρμιλογησει?

Δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα είναι φαύλος κύκλος. Ούτε με στελίτες και κοβάλτια θα πετυχεις κάτι , το πρόβλημα είναι το υγραέριο και μόνο . κάνε ότι κάναμε όλοι μας μετά την πατάτα με το lpg.
Αν έχεις λεφτά diesel .
Αν δεν έχεις κινήσου με βενζίνη όσο πάει , και μετά βλέπεις .

Είδες τώρα πως πάει η ρότα? . Τα έλεγα πριν χρόνια και εδω. Αρχικά στο βάζουν και σου λένε κάτι για 50% οικονομία κτλ ... μετά στα πρώτα προβλήματα ο εγκαταστάτης ποιεί την νήσσα και οι άλλοι ( μα όλοι ) λένε ότι φταίει ο εγκαταστάτης , και το lpg είναι άγιο κτλ . Και στο τέλος όταν έρθει η ώρα να ξυθείς ( με την σειρά δηλ. ) είναι όλοι έτοιμοι να σου πουν που θα βρεις καπακα κτλ κτλ . καλοστημένη κομπίνα δηλ. ,από την αρχή και μέχρι να το πάρεις απόφαση σε έχουν βάλει στο αυλάκι., Αν δεν το πάρεις ....είναι φαύλος κύκλος, θα σε αρμέγουν σε μηνιαία βάση , συνεχώς κάτι θα χαλάσει ..... και αν βγεις και παραπονεθείς τότε τσουπ εμφανίζονται μερικοί με άπειρα χιλιόμετρα και χωρίς προβλήματα κτλ κτλ και θα σου ρίξουν το φταίξιμο σε εσένα και στον ( τσοπάνο εγκαταστάτη σου ) ......αλλά ο κόσμος ξύπνησε , μόνο οι ανενημέρωτοι βάζουν lpg .... πα΄ρτο απόφαση...την πάτησες...ΤΕΛΟΣ...
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τρί 07 Οκτ, 2014 13:25

kyriak έγραψε:εμφανίζονται μερικοί με άπειρα χιλιόμετρα και χωρίς προβλήματα κτλ κτλ και θα σου ρίξουν το φταίξιμο σε εσένα και στον ( τσοπάνο εγκαταστάτη σου ) ......αλλά ο κόσμος ξύπνησε , μόνο οι ανενημέρωτοι βάζουν lpg .... πα΄ρτο απόφαση...την πάτησες...ΤΕΛΟΣ...

Θα συμφωνησω με τον παραπανω.
Οι ταξιτζηδες για παραδειγμα ειναι τοσο μ@λακες που πανε και βαζουνε LPG στα αμαξια τους και ας κανουν μισο εκατομυριο χλμ
Οι εγκαταστατες δεν φταινε ποτε για αυτο απο 7 πιστοποιημενοι το 2009 σημερα εχουμε κατι χιλιαδες.
Τοσα εκατομμυρια μετασκευες σε υγραεριο ανα τον κοσμο που γινονται ειναι ολοι τους ανενημερωτοι και για αυτο τις κανουν.
Valsam την πατησες φιλε και εσυ και εμεις μαζι.

Βαλτε ολοι βαλβιδες/οδηγους/εδρες Πλουτωνιου που φοραω εγω να μην εχετε προβλημα.Ειναι λιγο ακριβες ομως :lol: :lol: :lol:
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 07 Οκτ, 2014 13:38

Τώρα εσύ τι ψάχνεις . Αφού όταν μιλάει ο "ξουράφης" ο kyriak , όλοι σε στάση προσοχής !!!! :think: .Πώς να το κάνουμε δλδ...όλοι μας που γράφουμε εδώ μέσα πουλάμε ..βαλβίδες απο στελίτη , μαγγάνιο , υδροκυάνιο , έδρες απο ..υλικό για διαστημόπλοια και δε συμμαζεύεται. Αφήστε τον ήσυχο ρε παιδιά.. :D :D :D :D
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Οκτ, 2014 13:41

Ρε kyriak μην το ξευτιλιζεις το θεμα,δηλ. τα εργοστασιακα που φορανε ενισχυμενες εδρες λαι βαλβιδες και αυτα χαλανε σε 30-40.000 χλμ.?
Αν χαλουσαν θα τους τα πηγαιναν ολοι πισω εντος εγγυησης!!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Οκτ, 2014 14:34

gkazakias έγραψε:Δεν νομιζω να δεκτει κανενα ρεκτιφιε να του πας εσυ εδρες και βαλβιδες και απλα να στα συναρμολογησει. Αν το δεκτει θα σε κοπανησει στην εργασια, μια η αλλη θα ερθει, αφου τα ξερεις ρε συ.

Πραγματικα εχει καταντησει αηδια η καταργηση του πινακα τιμων εργασιας των μηχανικων και των μαστορων,με τον πινακα ηξερες τοσο κανει αυτη η εργασια τελεια και παυλα,τωρα πανε ολοι να βγαλουν απο τα ανταλακτικα και μαλιστα ειναι υπαρκτος ο φοβος να μπουν κατωτερης ποιοτητας ανταλακτικων για να οικονομισουν ορισμενοι περισσοτερα!
Μου εδωσε τιμη ο ρεκτιφιατζης σημερα το πρωι,520 ευρω για την δουλεια του με 8 καινουργιες ενισυμενες βαλβιδες εξαγωγης και 8 εδρες και αυτες απο στελιτη,μου ειπε οτι η καθε εδρα του κοστιζει 25 ευρω περιπου αρα 200 για τις εδρες λεω και ενα νουμερο(στην τυχη)και αλλα 200 ευρω για τις βαλβιδες ,ετσι η δουλεια του βγαινει 120 ευρω,δηλ. αμα π.χ λεω τωρα εγω και του βρω 16 βαλβιδες απο χρυσαφι και αλλες 16 εδρες απο τιτανιο-πλουτονιο με 300 ευρω και τα 2 στο συνολο (αν ειναι δυνατον να μπορω εγω να πετυχω καλυτερη τιμη απο ενα επαγγελματια!)και παω και του δοσω και 120 ευρω για την δουλεια του θα χαλαστει ναι η οχι?
Εγω λεω οτι σιγουρα θα χαλαστει !
Βρε ζητα 150 ανθρωπε μου ,ζητα οσα λεει ο καταλογος εργασιων,αλλα προσφερε μου την καλη τιμη που μπορεις να πετυχεις εσυ σαν επαγγελματιας και που δεν μπορω εγω να πετυχω στα ανταλακτικα,σταρατα πραματα δηλ.!
Να ξερουμε και μεις δηλ. προς τα που βαδιζουμε,π.χ. να ξερουμε οτι ο μηχανικος θελει 150 ο ρεκτιφιατζης αλλα 150 και μετα να παιζουμε αναλογα την τσεπη μας με τα ανταλακτικα γνησια η μη,δηλ. να ξουρουμε 300 τα εργατικα και αλλα 500 για γνησια ανταλακτικα και ενισχυμενα μεταλα ,η π.χ 300 ευρω τα εργατικα και αλλα 300 ευρω για ημιτατιον ,τωρα απλα μαντευουμε και κανουμε τον σταυρο μας να πετυχει η δουλεια!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Τρί 07 Οκτ, 2014 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 07 Οκτ, 2014 14:44

Σίγουρα θα χαλαστεί γιατί θα χάσει το 40% τουλάχιστον (προμήθεια το λένε όχι κέρδος) από τα ανταλακτικά.

:lol: :lol: :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό george7009 » Τρί 07 Οκτ, 2014 15:12

papoys έγραψε:Σίγουρα θα χαλαστεί γιατί θα χάσει το 40% τουλάχιστον (προμήθεια το λένε όχι κέρδος) από τα ανταλακτικά.

Σε αυτό έχει δίκιο ο παππούς .
Αν όχι 40% ένα 30% το έχουν σίγουρα .
Δλδ 300 με 400 ευρώ ανταλλακτικά έχουν μάνι μάνι 30 με 40 ευρώ χάσιμο από τα ανταλλακτικά που είναι το μεροκάματο ενός υπαλλήλου εκεί μέσα και αυτό μόνο για ένα καπάκι .
Και το ρεκτιφιέ δεν φτιάχνει ένα καπάκι την ημέρα αλλά το λιγότερο 3 με 5 οπότε μια 200άρα μείον την ημέρα Χ 5 μέρες = μια 1000άρα την βδομάδα ........ και όλα αυτά χωρίς τον ΦΠΑ κτλ κτλ .
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Οκτ, 2014 15:23

papoys έγραψε:Σίγουρα θα χαλαστεί γιατί θα χάσει το 40% τουλάχιστον (προμήθεια το λένε όχι κέρδος) από τα ανταλακτικά.

Ο ενας και μοναδικος λογος papoy που κραταω τον μηχανικο μου παρα τις μ@λακιες που μου εχει κανει κατα καιρους ειναι οτι του παω εγω τα ανταλακτικα και αυτος με χρεωνει τα εργατικα,το ξερω οτι δεν του αρεσει αλλα του ξηγηθηκα οτι βαρεθηκα αυτο το ψεμα με τα ανταλακτικα,και με χρεωνει την εργασια με τιμοκαταλογο και μαλιστα με τιμοκαταλογο προ κρισεως ,γύφτικα παζάρια οπως ειχες γραψει πιο πριν σε ενα ποστ σου δεν του κανω αλλα μαλ@κιες του τυπου "προ κρισης περναμε 150 ευρω εργατικα για αλλαγη δισκο-πλατο ρουλεμαν και τωρα ριξαμε τις τιμες και ζηταμε μονο 120" σε'μενα δεν περνανε," και ποσο μαστορα μου to set ο δισκος ο aisin","'κατσε να παρω τηλ.", και μετα απο 5 λεπτα "για σενα φικαρακι σπεσιαλ τιμη,μονο 190 ευρω !",και του απαντω " καλα παρε εναν με 160 και μην μου πεις οτι εγω μπορω να πετυχω καλυτερη τιμη απ'οτι εσυ!",στα εργατικα βεβαια σιγα μην ισχυε το 120 που ειπε δηθεν για νε τιμη κρισης 140 πηρε, και εβγαλε και αλλα 10 απο τις βαλβολινες μια χαρα τιμη πο κρισης χρεωσε!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Οκτ, 2014 15:32

george7009 έγραψε:

Σε αυτό έχει δίκιο ο παππούς .
Αν όχι 40% ένα 30% το έχουν σίγουρα .
Δλδ 300 με 400 ευρώ ανταλλακτικά έχουν μάνι μάνι 30 με 40 ευρώ χάσιμο από τα ανταλλακτικά που είναι το μεροκάματο ενός υπαλλήλου εκεί μέσα και αυτό μόνο για ένα καπάκι .
Και το ρεκτιφιέ δεν φτιάχνει ένα καπάκι την ημέρα αλλά το λιγότερο 3 με 5 οπότε μια 200άρα μείον την ημέρα Χ 5 μέρες = μια 1000άρα την βδομάδα ........ και όλα αυτά χωρίς τον ΦΠΑ κτλ κτλ .

Δηλ. και ειναι γυφτια να μην θελω να πληρωσω αυτο το νταβατζιλικη?
Ειμαι λαθος που θελω να πληρωσω μονο οσο λεει ο τιμοκαταλογος εργασιων,και ας μην εχει διορθωθει συμφωνα με τα σημερινα στανταρ,βρε ας ειναι και προ κρισεω!
Το ξερω ειναι επικινδυνο γιατι αν γινει καμια στραβη ο ρεκτιφιατζης μετα θα λεει "ειδες τι επαθες με τα ανταλακτικα που μου εφερες?",ο εμπορας που εισαγει τις βαλβιδες και εδρες θα λεει"΅@λακια εκανε ο ρεκτιφιατζης" και αντε βγαλε ακρη αλλα δυστηχος και ενας να τα αναλαβει ολα με το νταβατζιλικη των ανταλακτικων ετσι οπως γιναμε σημερα με την κριση παλι κανεις δεν θα αναλαμβανει την ζημια,το ειδα με τα ματια μου προχθες με το Χοντα που χτυπησε καπακι ξανα μεσα στον χρονο,του εκαναν ολοι ενα σκοντο(δηλ. εβγαλαν το νταβατζιλικη απο την μεση!) και τα πληρωνει παλι ο μ@λακας της υποθεσης!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 87 επισκέπτες