Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα εκκίνησης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: πρόβλημα στην εκκίνηση

Δημοσίευσηαπό dimletsios » Παρ 07 Νοέμ, 2014 21:49

hlias έγραψε:
dimletsios έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα μέλη του FORUM. Ειναι πραγματι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας χώρος που να σε διαφωτίζει σχετικά με θέματα του αυτοκινήτου ..το δικό μου πρόβλημα ξεκινάει περίπου πριν 6 μήνες ,όταν και άρχισε να παίρνει μπρος με τη δεύτερη , τρίτη κ.ο.κ....άλλαξα αντλία βενζίνης , αισθητήρα L , βαλβίδα ψυχρής εκκίνησης , μπεκ υγραερίου...με λίγα λόγια το πρόβλημα συνεχίζεται το αμάξι παίρνει μπρός με την τρίτη, τέταρτη , πέμπτη μιζιά και καμιά φορά φτάνει και στις δέκα ...το αφήνω να ζεσταθεί 3-4 λεπτά (γιατί αν ξεκινήσω αμέσως κάνει "πνηξίματα" ) και μετά όλα καλά , παρεμπιπτόντως κάνω 210 km τη μέρα για τη δούλεια και με πάει μια χαρά .Εννοείτε πως το συνεργείο , που μου εγκατέστησε το σύστημα υγραερίου και συντηρεί το αυτοκίνητο σήκωσε τα χέρια...

δουλεψε το 2 μερες μονο με βενζινη, αν το προβλημα λυθει βρηκες τον φταιχτη.

για δύο μέρες λοιπόν μόνο βενζίνη ...ήδη σήμερα έκανα 250 km με βενζίνη ...ευχαριστώ πολύ hlias
dimletsios

Δημοσιευσεις: 4

Re: Πρόβλημα εκκίνησης

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Δευτ 10 Νοέμ, 2014 04:56

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω κιεγω φιλε. Οταν ειναι κρυα η μηχανη και ξεκινησω. Μεχρι να γυρισει σε υγραεριο και φευγω στις πρωτες 1000 - 2000 στροφες μου κανει κοψιματα και με το που ζεσταθει λιγο το προβλημα εξαφανιζεται ! Επισης οταν γυριζει στο υγραεριο δεν εμφανιζεται αυτο το προβλημα. Ενα πρωι που ηταν κρυο το μοτερ εκανα μια δοκιμη. Ξεκινησα το αμαξι κατευθειαν με υγραεριο και δεν μου εκανε κοψιματα. Ολοι μου εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα...
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 10 Νοέμ, 2014 11:08

Είχαμε συζητήσει πριν κανα μήνα κάπου αλλά δεν θυμάμαι που ότι παίζει να έχουν βουλώσει και τα μπεκ της
βενζίνης και γιαυτό το λόγο κάνει το πρόβλημα στην εκκίνηση, μέχρι να γυρίσει στο υγραέριο και μετά στρώνει.

Γνωστός μου που είχε το ίδιο και σοβαρότερο πρόβλημα στην εκίνηση αφού πλήρωσε 2-3 κατοστάρικα για άλλα
πράγματα μόλις έκανε καθαρισμό υπερηχων στα μπεκ βενζίνης το πρόβλημα εξαφανίστηκε.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Δευτ 10 Νοέμ, 2014 17:47

ε παππου να σε ρωτησω. Αν παρω ενα καθαριστικο βενζινης και βαλω και κανα 20αρικο shell v-power και βγω στην εθνικη να το παω λιγο κομματια λες να βοηθησει ;
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσίευσηαπό chrisgsi » Δευτ 10 Νοέμ, 2014 17:50

και μενα μου το κανει που και που...η λυση ειναι καθαρισμος μπεκ με υπερυχους...δεν ειναι κ κανενα τρελο ποσο...ειχα ρωτησει κ μου ειχε πει 35 ευρω και θελει καπου στο 3 ωρο το αμαξι
chrisgsi

Δημοσιευσεις: 90

Δημοσίευσηαπό dimletsios » Τρί 11 Νοέμ, 2014 00:42

hlias έγραψε:
dimletsios έγραψε:Καλημέρα σε όλα τα μέλη του FORUM. Ειναι πραγματι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας χώρος που να σε διαφωτίζει σχετικά με θέματα του αυτοκινήτου ..το δικό μου πρόβλημα ξεκινάει περίπου πριν 6 μήνες ,όταν και άρχισε να παίρνει μπρος με τη δεύτερη , τρίτη κ.ο.κ....άλλαξα αντλία βενζίνης , αισθητήρα L , βαλβίδα ψυχρής εκκίνησης , μπεκ υγραερίου...με λίγα λόγια το πρόβλημα συνεχίζεται το αμάξι παίρνει μπρός με την τρίτη, τέταρτη , πέμπτη μιζιά και καμιά φορά φτάνει και στις δέκα ...το αφήνω να ζεσταθεί 3-4 λεπτά (γιατί αν ξεκινήσω αμέσως κάνει "πνηξίματα" ) και μετά όλα καλά , παρεμπιπτόντως κάνω 210 km τη μέρα για τη δούλεια και με πάει μια χαρά .Εννοείτε πως το συνεργείο , που μου εγκατέστησε το σύστημα υγραερίου και συντηρεί το αυτοκίνητο σήκωσε τα χέρια...

το δούλεψα 2-3 μέρες μόνο με βενζίνη (430 km) και το πρωί της 3ης μέρας , κρύο πλέον το αυτοκίνητο πήρε με τη 2η μιζιά και ούτε πνηξιματα ούτε τίποτα ...επειδη είμαι λίγο ασχετος με τα αυτοκίνητα και ειδικά με υγραεριοκινηση από εδώ και πέρα τί γίνεται ..? ποιος είναι ο φταίχτης ?...χρειαζεται αραια και που να το δουλεύω με βενζίνη ? και αν ναι καθε πότε ..?
ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλε hlias

Υ.Γ. ο μάστορας από το συνεργείο τώρα λέει να καθαρίσουμε τα μπακ της βενζίνης ...
dimletsios

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 11 Νοέμ, 2014 00:55

dimletsios έγραψε:
hlias έγραψε:

το δούλεψα 2-3 μέρες μόνο με βενζίνη (430 km) και το πρωί της 3ης μέρας , κρύο πλέον το αυτοκίνητο πήρε με τη 2η μιζιά και ούτε πνηξιματα ούτε τίποτα ...επειδη είμαι λίγο ασχετος με τα αυτοκίνητα και ειδικά με υγραεριοκινηση από εδώ και πέρα τί γίνεται ..? ποιος είναι ο φταίχτης ?...χρειαζεται αραια και που να το δουλεύω με βενζίνη ? και αν ναι καθε πότε ..?

Υ.Γ. ο μάστορας από το συνεργείο τώρα λέει να καθαρίσουμε τα μπακ της βενζίνης ...

το προβλημα σου ειναι οτι στο υγραεριο εχεις πλουσιο μειγμα (τωρα το αν φταιει η ρυθμιση ή καποιο-α μπεκ μενουν ανοικτα ειναι θεμα που θα κοιταξει ο μαστορας σου) γιαυτο και μολις το δουλεψες 2 μερες μονο με βενζινη ειδες μεγαλη βελτιωση.
το να καθαρισεις τα μπεκ της βενζινης καλο θα σου κανει αλλα δεν θα δωσει λυση στο προβλημα σου.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό dimletsios » Τρί 11 Νοέμ, 2014 01:26

hlias έγραψε:
dimletsios έγραψε:
hlias έγραψε:

το προβλημα σου ειναι οτι στο υγραεριο εχεις πλουσιο μειγμα (τωρα το αν φταιει η ρυθμιση ή καποιο-α μπεκ μενουν ανοικτα ειναι θεμα που θα κοιταξει ο μαστορας σου) γιαυτο και μολις το δουλεψες 2 μερες μονο με βενζινη ειδες μεγαλη βελτιωση.
το να καθαρισεις τα μπεκ της βενζινης καλο θα σου κανει αλλα δεν θα δωσει λυση στο προβλημα σου.

σ'ευχαριστώ πολύ hlias ...η αλήθεια είναι πως δεν με πείθει ο μαστορας μου , ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα ...δυστυχώς αδυνατώ να κατέβω άμεσα Αθήνα , μιας και διαμένω μόνιμα επαρχία (Ελασσόνα) με αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις , αν όμως καταφέρω να επισκεφθώ την πρωτεύουσα κάποιο Σαββατοκύριακο θα σου ήμουν υπόχρεος αν μου έδινες τη διευθυνση του συνεργίου σου, ώστε να απαλλάγώ μια και καλή από αυτό το θέμα , που τόσο καιρό με απασχολεί
dimletsios

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Τετ 12 Νοέμ, 2014 20:00

παιδια εχουμε κανενα εγκαταστατη στο forum που ασχολειται με συστηματα landirenzo ?
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσίευσηαπό chrisgsi » Πέμ 13 Νοέμ, 2014 00:14

επανερχομαι υστερα απο καθαρισμο των μπεκ με υπερυχους και καθαρισμο της πεταλουδας.το αμαξι πλεον δεν κανει κανενα κοψιμο σε λειτουργεια βενζινης παντα ακομα και οταν ειναι κρυο οπως εκανε πριν γινει ο καθισμος,και πλεον δεν υπαρχει και το σπαστικο τρεμουλο του ρελαντι(σε αυτο βοηθησε ο καθαρισμος της πεταλουδας)
chrisgsi

Δημοσιευσεις: 90

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 31 επισκέπτες