Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

subaru forester προβλημα με το υγραεριο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: subaru forester προβλημα με το υγραεριο

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 10 Ιουν, 2012 23:36

takis131 έγραψε:μονο στο υγραεριο το κανει εχω αλλαξει ασθητηρα και αναψε παλι το δουλευω με αναμενο λαμπακι τωρα δεν εχει προβλημα μου λεει ο μηχανικος.γι αυτο λεω αν ξερει κανεις κατι με τις ρυθμισεις να μου πη.το αυτοκινητο πηγαινει πολυ καλα εχω κανει περιπου 2000 χιλ χιλιομετρα καμια διαφορα με βενζινη αν γνωριζει καποιος κατι περιμενω.

Τι περιμένεις να σου πει κάποιος όταν το λαμπάκι είναι αναμμένο; Εσένα σου μοιάζει για φυσιολογικό;;;;;;; Άσχετα τι λέει ο μηχανικός σου ή ο καθένας ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου σου που ξέρει καλύτερα σου λέει ότι δουλεύει κάτι εκτός προδιαγραφών και ανάβει για να σε προειδοποιήσει να πας να το διορθώσεις. Αν δεν είναι θέμα λανθασμένης ένδειξης όπως πχ από χαλάσμένο αισθητήρα φτιάξτο το συντομότερο δυνατό να μην σου δημιουργηθεί ζημιά.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Δευτ 11 Ιουν, 2012 10:56

takis131 έγραψε:μονο στο υγραεριο το κανει εχω αλλαξει ασθητηρα και αναψε παλι το δουλευω με αναμενο λαμπακι τωρα δεν εχει προβλημα μου λεει ο μηχανικος.γι αυτο λεω αν ξερει κανεις κατι με τις ρυθμισεις να μου πη.το αυτοκινητο πηγαινει πολυ καλα εχω κανει περιπου 2000 χιλ χιλιομετρα καμια διαφορα με βενζινη αν γνωριζει καποιος κατι περιμενω.

ρωτας να σου πουμε εμεις που γνωριζουμε (συνεργειο εχω) και δεν ακους μου φαινετε στα ξαναλεω και απο εκει κανε οτι καταλαβενεις maf τσεκαρατε? τον λ ξερω οτι τον αλλαξες. αν και ο maf ειναι καλος εχεις θεμα προγραματισμου η εγκαταστασης το οποιο θεμα πρεπει να λυθει επιγωντος για να μην παρεις το μοτερ στα χερια. δεν ειναι λογικο να κυκλοφορεις με λαμπακι κινητηρα αναμενο και ποσο με σφαλμα υπερθερμανσης καυσαεριων σε TURBO μηχανη
ΖΟΡΜΠΑΣ AUTO SERVICE ΤΗΛ.6972333401
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 71

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 11 Ιουν, 2012 16:32

Τα Subaru αν δεν έχουν ουσιαστικό πρόβλημα δεν ανάβουν εύκολα λαμπάκι κινητήρα.
Μπορείς να ανεβάσεις μια photo από τις μπεκιέρες και τα ακροφύσια? Μήπως και εντοπίσουμε κάποιο λάθος στην τοποθέτηση?
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό takis131 » Δευτ 11 Ιουν, 2012 21:21

takis131

Δημοσιευσεις: 17

Δημοσίευσηαπό dathens » Δευτ 11 Ιουν, 2012 23:19

Νομίζω ότι υπάρχουν κιτ ειδικα για boxer κινητήρες με διπλές μπεκιεριες κτλ , τουρμπο ή ατμόσφαιρικα .
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Τρί 12 Ιουν, 2012 21:17

takis131 έγραψε:παρε τη φωτο. http://imageshack.us/f/857/subarumoter1.jpg/

απο οτι βλεπω αν με ξεγελα η φωτο διορθωσεμε εχετε τα μπεκ συνδεμενα εν σειρα ενω καλυτερα ειναι να μπει ενα ταφ που να τα μοιραζει ωστε να μην μενουν απο καυσιμο λογω μεγαλης αποστασης,στο λεω γιατι στα σχεδια που μου δειχνει αλλη εταιρια το δειχνει με ταφ.δοκημασε το ενα ταφ κοστηζει ουτε 4 ευρω
ahilleas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 12 Ιουν, 2012 21:40

ahilleas έγραψε:

απο οτι βλεπω αν με ξεγελα η φωτο διορθωσεμε εχετε τα μπεκ συνδεμενα εν σειρα ενω καλυτερα ειναι να μπει ενα ταφ που να τα μοιραζει ωστε να μην μενουν απο καυσιμο λογω μεγαλης αποστασης,στο λεω γιατι στα σχεδια που μου δειχνει αλλη εταιρια το δειχνει με ταφ.δοκημασε το ενα ταφ κοστηζει ουτε 4 ευρω

απο το πνευμονα δινει στην δεξια πλευρα και απο εκει φευγει μια μεγαλη σωληνα για την αριστερη, αν θα βαλει ταφ τελικα θα εχει μεγαλυτερη αποσταση σωληνα απο οτι τωρα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό takis131 » Τρί 12 Ιουν, 2012 22:50

αυτη μηπως ειναι καλυτερη
http://imageshack.us/photo/my-images/33 ... oter2.jpg/
takis131

Δημοσιευσεις: 17

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 13 Ιουν, 2012 11:29

Αν οι τρύπες των ακροφυσίων έχουν γίνει από την εξωτερική πλευρά, υπάρχει περίπτωση να έχει πέσει μέσα στον μικρότερο αυλό της εισαγωγής, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη ροη αέρα και δεν μπορεί να «ρουφήξει» το καύσιμο. Δυστυχώς δεν μπορώ να το διακρίνω αυτό στην εικόνα, οπότε πρέπει να το κοιτάξει ο εγκαταστάτης σου.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό ahilleas » Τετ 13 Ιουν, 2012 18:05

hlias έγραψε:
ahilleas έγραψε:

απο το πνευμονα δινει στην δεξια πλευρα και απο εκει φευγει μια μεγαλη σωληνα για την αριστερη, αν θα βαλει ταφ τελικα θα εχει μεγαλυτερη αποσταση σωληνα απο οτι τωρα.

οχι δεν θα εχει μεγαλητερη αποστσαση διοτι τωρα για να παει αεριο αρηστερα κανει ολοκληρο κυκλο ,αν βαλει το ταφ μετα το φιλτρο με ισομηκης σωληνες αρηστερα και δεξια θα κερδισει παρα πολυ μεγαλη αποσταση. επισης θα εχει ιδια παροχη σε ποσοτητα και στησ δυο μπεκιερες πραγμα που δεν το εχει τωρα .
ahilleas
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 49 επισκέπτες