Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κάηκε η Αντλία Βενζίνης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κάηκε η Αντλία Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 01 Οκτ, 2012 09:54

fokion έγραψε:με την "εκτακτη εκινηση" αμα το μοτερ δεν εχει καποια Χ θερμοκρασια πως θα παρει???

Μια χαρα παίρνει, σχεδον οπως με βενζινη.Το συστημα ειναι υγρου ψεκασμου και δεν το περιοριζει κατα βαση η θερμοκρασια της μηχανης( αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν ειναι ζεστη παίρνει καλτερα).

tgi έγραψε:Πως το βάζουν μπροστά με το υγραέριο μόνο?
μπορείς να μου πείς?
δεν έχω τον τελευταίο εγκέφαλο icom (αυτόν που κάνει μπίπ όταν γυρίζει από βενζίνη σε υγραέριο) αλλά τον προηγούμενο!
Έβαλα το σύστημα 08/2009

Αυτο το συστημα που περιγραφει ο chrisd viewtopic.php?f=14&t=1023 , δεν πετυχαινει σε σενα λογο παλιου εγκεφαλου ? Αν ναι, πηγαινε να κανεις μια ενημερωση λογισμικου στον αντιπροσωπο του συστηματος γιατι οπως βλεπεις η εκκτακτη εκκινηση βοηθα πολυ.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό tgi » Δευτ 01 Οκτ, 2012 14:22

Μέσα έπεσα!!!
300 ευρώ μου ζήτησαν για να αλλάξουν την τρόμπα βενζίνης!
δεν ήταν μέσα στην εγγύηση γιατί η εγγύηση είναι μόνο για ένα χρόνο!

οπότε -300 ευρώ από το ταμείο!

Ρε παιδιά, τι σκατά κάνω λάθος?
μου είπαν από το συνεργείο ότι δεν πρέπει η βενζίνη να ειναι πολυ καιρό μέσα στο ντεπόζιτο και πρέπει κάθε 1 μήνα να κάνω ένα ρεζερβουάρ να το καίω!!!
η βενζίνη που ήταν μέσα ήταν 1 μηνος !!!!
τι σκατά πρέπει να κάνω για να μην καίω τρόμπες βενζίνης?

μήπως το διακοπτάκι του φίλου μου του BMW1796 ???
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 01 Οκτ, 2012 14:45

tgi έγραψε:Μέσα έπεσα!!!
300 ευρώ μου ζήτησαν για να αλλάξουν την τρόμπα βενζίνης!
δεν ήταν μέσα στην εγγύηση γιατί η εγγύηση είναι μόνο για ένα χρόνο!

Συγνωμη αν γινομαι φορτικος αλλα για σενα το κανω να γλυτώσεις λεφτα. ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ανταλακτικα ΠΟΥ ΠΩΛΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ-ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ.

tgi έγραψε:μου είπαν από το συνεργείο ότι δεν πρέπει η βενζίνη να ειναι πολυ καιρό μέσα στο ντεπόζιτο και πρέπει κάθε 1 μήνα να κάνω ένα ρεζερβουάρ να το καίω!!!
η βενζίνη που ήταν μέσα ήταν 1 μηνος !!!!

Με το συμπαθειο αλλα σε φλομωσανε στη μ@λκια. Εχω συνεχεια βενζινη μεχρι το μισο ή μεχρι το 1/3 και βαζω 6lt (κατα μεσο ορο) καθε 3 ΜΗΝΕΣ !!! και το συστημα το εχω 2,5 χρονια με κανενα θεμα στην αντλια(ουτε το φιλτρο βενζινης δεν εχω αλλαξει 2,5 χρονια..). Τα ιδια και αλλοι πολλοι με το συστημα μας.
Οσο για το τι φταιει...εγω θα αλλαζα συνεργειο-τεχνικους για να το βρω.

tgi έγραψε:μήπως το διακοπτάκι του φίλου μου του BMW1796 ???

Ουτε να το σκεφτεσαι....

Το αλλο με την εκτακτη εκκινηση το δοκιμασες ?
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό tgi » Δευτ 01 Οκτ, 2012 15:12

πήρα τηλέφωνο και την ίδια την Citroen και με διαβεβαίωσε και αυτή ότι τα ανταλλακτικά έχουν εγγύηση μόνο έναν χρόνο!!!
όποτε μάλλον το βλέπω να πληρώνω!
που να πάω να ρωτήσω?
σε ποιον τεχνικό για το θέμα εγγύησης?

Το ξέρω ότι μου είπαν μ@λ@κί@ αλλά τι να κάνω?
ρώτησα και εσάς στο φορουμ αλλά και άλλους και μου είπαν ότι ναι, χαλάει η βενζίνη μετά από έναν χρόνο... όχι 1-2 μήνες!!!
εγώ μέσα στον ένα χρόνο έχω κάψει περίπου 6-7 ρεζερβουάρ βενζίνης!

Έχω ρωτήσω τον εγκαταστάτη πως γίνεται η άμεση εκκίνηση του αυτοκινήτου με υγραέριο και αναμένω απάντηση!
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό ermis1964 » Δευτ 01 Οκτ, 2012 22:10

Αν έχεις τό σύστημα πού αναφέρεις στήν υπογραφή σου δές εδώ viewtopic.php?f=14&t=1023
ermis1964

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 01 Οκτ, 2012 22:52

tgi έγραψε:πήρα τηλέφωνο και την ίδια την Citroen και με διαβεβαίωσε και αυτή ότι τα ανταλλακτικά έχουν εγγύηση μόνο έναν χρόνο!!!

Ηταν αντιπροσωπια ή τα κεντρικα ? Εφοσον ειναι ετσι παω πασο αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο. Εχω δει και την οδηγεια της Ε.Ε. για τα ανταλακτικα αλλα τωρα θελει ψαξιμο...

tgi έγραψε:ρώτησα και εσάς στο φορουμ αλλά και άλλους και μου είπαν ότι ναι, χαλάει η βενζίνη μετά από έναν χρόνο... όχι 1-2 μήνες!!!
εγώ μέσα στον ένα χρόνο έχω κάψει περίπου 6-7 ρεζερβουάρ βενζίνης!

Αν καις τοσο βενζινη, τουλαχιστον δεν θα πρεπει να ανησυχεις για τη λίπανση του κινητηρα...(χουμορ κανω :D )
Η βενζινη χανει με το χρονο τις ιδιοτητες της αλλα μεσα σε 1 χρονο δεν ειναι και για πεταμα. Αν ειναι π.χ. να κανεις κοντρες και θελεις τελικη, τοτε ναι θα εχεις προβλημα με την αποδοση.
Εγω που δε βαζω ουτε μισο τεποζιτο το χρονο, ποτε δε μου εκανε κιχ. Παντα επερνε σωστα(οταν δεν ειχα τα κουλα του icom με τα μπεκ που δακριζουν) και καιγοταν μια χαρα. Το πολυ-πολυ αν ηταν πολυκαιρισμένη εβλεπα πεσμενη αποδοση αν το γυρναγα βενζινη.

tgi έγραψε:Έχω ρωτήσω τον εγκαταστάτη πως γίνεται η άμεση εκκίνηση του αυτοκινήτου με υγραέριο και αναμένω απάντηση!

Το τοπικ που ανεβασα ποιο πριν αλλα και ο φιλος ποιο πανω με τη διαδικασια που περιγραφει ο chrisd, το δοκιμασες ?
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό jonjon » Σάβ 06 Οκτ, 2012 16:07

Μάλλον η ίδια η αντιπροσωπεία σου έβαλε imitation ανταλλακτικό, για να έχει ένα χρόνο εγγύηση, γιατί όλα τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν 2 χρόνια εγγύηση, σίγουρα πράγματα :roll:
Hyundai i10 kme nevo pro 75.000 χλμ
jonjon

Δημοσιευσεις: 67

Δημοσίευσηαπό christoi » Σάβ 06 Οκτ, 2012 16:26

Όταν το είχα ψάξει για έναν φορητό υπολογιστή, το νεότερο φεκ που βρήκα έλεγε "εγγύηση για εύλογο χρονικό διάστημα".
Αν ο κατασκευαστής θεωρεί ότι 1 χρόνος είναι εύλογο χρονικό διάστημα, νομίζω ότι δεν μπορεί κανένας να τον περιορίσει. Όπου κατασκευαστής, μπορεί να μπει αντιπροσωπεία.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό chrisd » Σάβ 06 Οκτ, 2012 16:45

jonjon έγραψε:Μάλλον η ίδια η αντιπροσωπεία σου έβαλε imitation ανταλλακτικό, για να έχει ένα χρόνο εγγύηση, γιατί όλα τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν 2 χρόνια εγγύηση, σίγουρα πράγματα :roll:

Kαι ποιος σου ειπε οτι τα ιμιτασιον πολλες φορες δεν ειναι καλυτερα απο τα γνησια?
Επι του θεματος σε μεταχειρο δεν υπαρχει καποια αντλια να ξεμπερδευες φθηνοτερα?
Και κατι ακομα αν εχεις εγκεφαλο Icom τον παλιο που δεν κανει μπιπ μολις μπει υγραεριο θα ταλαιπωρηθεις.Θα πρεπει να παρεις τον Μπιρμπο να ερθει εκει να σου βαλει παλι παλιο εγκεφαλο δικο του αλλα μονταρισμενο να ξεκιναει κατευθειαν με αεριο.
Στους νεους εγκεφαλους υπαρχει τσιπ με προγραμμα μεσα που περνει παραμετροποιησεις σε διαφορα πραγματα.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 06 Οκτ, 2012 16:56

Δεν υπάρχει διαχωρισμός για πρώτης τοποθέτησης (αυτό που κακώς ονομάζουμε γνήσιο) ή τρίτου κατασκευαστή. ΟΛΑ καλύπτονται από 2ετή εγγύηση

http://ec.europa.eu/consumers/cons_int/ ... _final.pdf

Σελ 10

Ο πωλητής ευθύνεται δυνάμει του άρθρου 3, όταν η έλλειψη συμμόρφωσης εκδηλώνεται εντός δύο ετών από την παράδοση του αγαθού.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 67 επισκέπτες