Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

audi 3.0 με προβληματα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: audi 3.0 με προβληματα

Δημοσίευσηαπό audimanos » Κυρ 16 Ιουν, 2013 01:20

επανερχομαι για ενημερωση...η ζημια πλεον εχει διορθωθει πληρος , αφησα και μερικες μερες να περασουν για σιγουρια.το κοστος βεβαια πηγε 600 ευρω , αλλα δεν μετανιωνω αρκει που εγινε δουλεια, στο κατω κατω το συγκεκριμενο αμαξι θελει το κατητης παραπανω για συντηρηση και το ηξερα.λοιπον καταργηθηκαν -ξεκουφωθηκαν-αδειασαν οπως θελετε πητε το οι δυο προκαταλυτες και αλλαχτηκαν οι δυο καταλυτες με δυο μεταλλικους βικ νομιζω λεγονται!!το αμαξι πλεον πολυ καλυτερα απο πρωτα ...αναπνεει καλυτερα και του φενεται σε ολο το φασμα στροφων.ουτε λαμπακια ουτε τιποτα και ειμαι πολυ χαρουμενος .ο μηχανικος που το εφτιαξε που ειναι και αυτος εγκαταστατης υγραεριου μου πενεσαι και το συστημα οτι το βλεπει μια χαρα......σε τιμες και διωρθοσεις!!!καλο αυτο!!!το μονο που κανει ειναι ενα μικρο μπουκωμα - ανεβοκατεβασμα στροφων για πολυ λιγο το πρωι μεχρι να ξεκινησω...μετα ολα οκ.μολις παρω και μπριζα(thn exo paragkeilei 50 eyro) θα το παω για τσεκ στον μαστορα να μου πει τι και πως...kamia idea ti mporei na einai;;;
audimanos

Δημοσιευσεις: 10

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 68 επισκέπτες