Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Subaru forester 2010, πιθανον βαλβιδες

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Subaru forester 2010, πιθανον βαλβιδες

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 18 Δεκ, 2013 23:02

201354 έγραψε:Ευχαριστω κ. ΗΛΙΑ για την απάντηση σου τελικα το επισκευσα ,κόστος 1400 ευρω μου έρχεται να πάω να το βάλω φωτιά έξω απο τηνSUBARU Πλήρωσα απο το καλοκαίρι για κανονικο σερβις περιπου 200 ευρω για ρυθμιση βαλβίδων 600 ευρώ για αλλαγη δίσκο πλατο [δικιο μου σφαλμα] άλλα 600 ευρω και τώρα 1400 ευρω χιλιομετρα 78000 . η SUBARU που δεν βγάζει βλάβες . Η τελευταια βλάβη έλειψη λίπανσης ,οπως μου είπες και εσύ , ήταν αλλαγη κεφαλης[κεφαλαρι] φλάντσες ,ιμάντα ς χρονισμου [126χωρις ΦΠΑ] εργασια σύνολο ,ολα 1400 ευρω .Κατέβηκε η μηχανη 78000 χιλιομετρα έχασα κάθε εμπιστοσύνη για τη SUBARU.

τρομπα λαδιου ηταν τελικα?
ειναι καταπληκτικα μοτερ οι boxer της subaru αλλα εχουν τις ιδιομορφιες τους, εκει που το χαιρεσαι στην λειτουργεια και την αποδοση του μπορει στα καλα καθουμενα να σε αφησει καγκελο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Re: Subaru forester 2010, πιθανον βαλβιδες

Δημοσίευσηαπό INCTEK » Πέμ 19 Δεκ, 2013 12:01

Το Α και το Ω στα Subaru είναι η λίπανση, η καλή ποιότητα δηλαδή του λαδιού και η συχνή αλλαγή του. Είναι όντως πολύ παράξενο που η ζημιά προσήλθε μόλις 4 μήνες μετά την ρύθμιση βαλβίδων. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες έχουν κάποια φίλτρα στο κύκλωμα του λαδιού στο κορμό και πριν το VVT τα οποία αν δεν καθαριστούν ή βουλώσουν από φλατζοκολλα ή ακαθαρσίες, δεν τροφοδοτούν με αρκετό λάδι τους εκκεντροφόρους και προκαλούν ζημιά. Ο μηχανικός που το ανέλαβε έχει εμπειρία με Subaru σωστά?
Το όλο θέμα είναι να βρείτε τι προκάλεσε τη ζημιά, και όχι απλά να βάλετε καινούριο εκκεντροφόρο, κεφαλάρι και ιμάντα.
Κινήσου έξυπνα....κινήσου με την IncTek
www.inctek.gr
Άβαταρ μέλους
INCTEK

Δημοσιευσεις: 63

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 51 επισκέπτες