Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλεισιμο βαλιδων!

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 01 Οκτ, 2014 18:04

Oσο για τις λαδιερες και τα ψυκτελαια μαλλον ειχαν δικιο ορισμενοι που ελεγεν οτι δεν κανουν τιποτα απολυτος γιατι και με flashlube και με jlm παλι εκλεισα οι βαλβιδες μου αρα ο πιο κατω πινακας υποτιθετε τεστ που εκαναν με flashlube (απλη λαδιερα)και χωρις που δειχνει οτι η φθορα με flashlube ειναι ελαχιστη ειναι τριχες κατσαρες! http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... a_CR-V.pdf
Εμενα με πολυ περισσοτερη δοση-αναλογια flashlube-βενζινης απο το (1/10 mm)που εκαναν το τεστ οι εξαγωγης απο το 30/30 πηγαν στο 0/0, αυτοι λενε στο τεστ οτι απο το 30/30 οι βαλβιδες με flashlube εκλεισαν ελαχιστα και πηγαν στο 26/27!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Απ: Κλεισιμο βαλιδων!

Δημοσίευσηαπό george7009 » Τετ 01 Οκτ, 2014 18:37

valsam έγραψε:Ελα μου ντε,και'μενα κατι δεν μου καθετε καλα,Ηλια μακαρι να ηξερα να σου απαντησω,δεν ειμαι μαστορας εσυ εισαι,αντε πες μου,συγκεκριμενα ο μαστορας μου μου ειπε " με βενζινη οταν καναμε τις βαλβιδες πολλες φορες δεν χρειαζοταν να τις ακουμπισω,δηλ. ηταν οπως τις ειχαμε αφησει πριν 40.000 χλμ
, τις τελευταιες 2 φορες με υγραεριο ολοκληρους κυκλους εκανα για να τις φερω"!
Πες μου αν ξερεις τι ακριβος χρειαζετε για την επισκευη μιας τετοιας ζημιας,δηλ. περα απο τα ανταλακτικα δηλ. τις εδρες και βαλβιδες και την φλαντζα κεφαλης (που απότι εμαθα ειναι τσουχτερη απο honda Σαρακακη γυρο στα 160-180 ευρω μου ειπε ο μαστορας αλλα εχω βρει ηδη απο Αμερικη με 100$ και τα μεταφορικα μεσα,ρητα με τιποτα φλαντζα aftermarket μου ειπε επισης!) το τι θα μου παρει περιπου ο μηχανικος και το μηχανουργιο,αν χρειαζετε δηλ. τιποτα αλλο?
Επισης τις βαλβιδες αυτες τις τιτανιου που τις βρισκουμε και ποσο κανουν στο περιπου,και ειναι αν στανταρ οι διαστασεις τους η παιζουμε αναλογα τις εργασιες που θα γινουν στο μηχανουργειο,δηλ. παει πρωτα μηχανουργειο το καπακι και μετα παραγγελνω βαλβιδες και εδρες?
(τιτανιου δεν βρηκα αλλα κατι αλλες που βρηκα για NASCAR, Drag, Oval & Sprint Car - racing teams Nitro Fuels, Supercharged, Turbocharged, Nitrous Oxide, and Marine race motors,με λιγα λογια για extreme καταστασεις αυτοκινητα οι 8 βαλβιδες εξαγωγης βγαινουν 276$ χωρις τα μεταφορικα,μιλαμε για πολυ τσουξιμο!)
http://www.ferrea.com/Honda-Engine-Valv ... odel1=5567

Όταν θα φτιάξεις το καπάκι , θα το βγάλει ο μηχανικός σου .
Μετά το καπάκι θα πάει στο ρεκτιφιέ .
Ο μάστορας του ρεκτιφιέ θα βάλει έδρες βαλβίδες και οδηγούς .
Όταν λοιπόν θα πάει στο ρεκτιφιέ να του πει ο μηχανικός σου να βάλει τιτανίου .
Υπάρχουν καλά ανταλλακτικά after market στην αγορά .
Δεν είναι ανάγκη να ψωνίσεις από Σαρακάκη .
Το ρεκτιφιέ αναλαμβάνει να ψωνίσει έδρες βαλβίδες και οδηγούς , αλλά δεν ξέρω εάν γίνεται να του τα πας εσύ .
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Re: Απ: Κλεισιμο βαλιδων!

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 01 Οκτ, 2014 18:54

george7009 έγραψε:
valsam έγραψε:Ελα μου ντε,και'μενα κατι δεν μου καθετε καλα,Ηλια μακαρι να ηξερα να σου απαντησω,δεν ειμαι μαστορας εσυ εισαι,αντε πες μου,συγκεκριμενα ο μαστορας μου μου ειπε " με βενζινη οταν καναμε τις βαλβιδες πολλες φορες δεν χρειαζοταν να τις ακουμπισω,δηλ. ηταν οπως τις ειχαμε αφησει πριν 40.000 χλμ
, τις τελευταιες 2 φορες με υγραεριο ολοκληρους κυκλους εκανα για να τις φερω"!
Πες μου αν ξερεις τι ακριβος χρειαζετε για την επισκευη μιας τετοιας ζημιας,δηλ. περα απο τα ανταλακτικα δηλ. τις εδρες και βαλβιδες και την φλαντζα κεφαλης (που απότι εμαθα ειναι τσουχτερη απο honda Σαρακακη γυρο στα 160-180 ευρω μου ειπε ο μαστορας αλλα εχω βρει ηδη απο Αμερικη με 100$ και τα μεταφορικα μεσα,ρητα με τιποτα φλαντζα aftermarket μου ειπε επισης!) το τι θα μου παρει περιπου ο μηχανικος και το μηχανουργιο,αν χρειαζετε δηλ. τιποτα αλλο?
Επισης τις βαλβιδες αυτες τις τιτανιου που τις βρισκουμε και ποσο κανουν στο περιπου,και ειναι αν στανταρ οι διαστασεις τους η παιζουμε αναλογα τις εργασιες που θα γινουν στο μηχανουργειο,δηλ. παει πρωτα μηχανουργειο το καπακι και μετα παραγγελνω βαλβιδες και εδρες?
(τιτανιου δεν βρηκα αλλα κατι αλλες που βρηκα για NASCAR, Drag, Oval & Sprint Car - racing teams Nitro Fuels, Supercharged, Turbocharged, Nitrous Oxide, and Marine race motors,με λιγα λογια για extreme καταστασεις αυτοκινητα οι 8 βαλβιδες εξαγωγης βγαινουν 276$ χωρις τα μεταφορικα,μιλαμε για πολυ τσουξιμο!)
http://www.ferrea.com/Honda-Engine-Valv ... odel1=5567

Όταν θα φτιάξεις το καπάκι , θα το βγάλει ο μηχανικός σου .
Μετά το καπάκι θα πάει στο ρεκτιφιέ .
Ο μάστορας του ρεκτιφιέ θα βάλει έδρες βαλβίδες και οδηγούς .
Όταν λοιπόν θα πάει στο ρεκτιφιέ να του πει ο μηχανικός σου να βάλει τιτανίου .
Υπάρχουν καλά ανταλλακτικά after market στην αγορά .
Δεν είναι ανάγκη να ψωνίσεις από Σαρακάκη .
Το ρεκτιφιέ αναλαμβάνει να ψωνίσει έδρες βαλβίδες και οδηγούς , αλλά δεν ξέρω εάν γίνεται να του τα πας εσύ .

Φιλε την διαδικασια την ξερω το συνολικο κοστος δεν ξερω ακριβος για την καλυτερη δουλεια και με τα καλυτερα ανθεκτικα υλικα για να μην μας παει εναν χρονο μονο οπως τον αλλον στο συνεργειο,για να τα βαλω κατω και να δω τι θα κανω,να το φτιαξω η να το πεταξω!
Και εσυ καλα τα λες αλλα εισαι σιγουρος οτι κυκλοφορουν στην Ελληνικη αγορα βαλβιδες και εδρες τιτανιου,και αν ναι ποσο περιπου κοστιζουν,μια ενδεικτικη τιμη τελος παντων!
Σορυ αλλα οποιος καει στον χυλο φυσαει και το γιαουρτι λεει η παροιμια και εχω καει απειρες φορες και ειδικα χθες που ακουσα οτι ολοιδιο CRV περσυ εκανε τετοια επισκευη και ξανα φετος το καπακι ειναι αχρηστο!
Καταλαβαινεις τι θελω να πω,εχουμε καταντησει χοντροαηδια σαν χαρακτηρες με αυτη την κριση που βγαζει τον χειροτερο μας εαυτο και δεν θελω να μπλεξω παλι αν γινει καμια στραβη ο μαστορας να ριχνει το φταιξημο στον μηχανουργο και ο μηχανουργος στον μαστορα και να την πληρωνει παλι ο μ@λακας ο v@lsam,το εχω δει το εργο απειρες φορες και ειδικα τωρα με την κριση εχει χαθει παντελος η μπεσα!
Τελευταία επεξεργασία από valsam και Τετ 01 Οκτ, 2014 19:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
valsam

Δημοσίευσηαπό stefgoon » Τετ 01 Οκτ, 2014 18:57

Πριν απο μια πρόσφατη επίσκεψη μου στο συνεργείο για άλλο λογο, είχε ενα terios 2 που του έβγαλε βαλβίδες και έδρες στα 120.000 με υγραέριο. Νομιζω πως τουλάχιστον είχε κανει απόσβεση και της εγκατάστασης και της ζημιάς. Οποτε ξέρουμε νομιζω όλοι μας τα μειονεκτήματα του υγραερίου, απλα παρακαλαμε να τα βγάλει όσο πιο μετα γίνεται.
stefgoon

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 01 Οκτ, 2014 19:07

Αλλο 20,000 και αλλο 120.000 φιλε,βρε μακαρι να μου εβγαζε 60.000 θα την ειχα βγαλει την ζημια η εστο και 40.000 αλλα σε περιοχη με τιμη εκτος καρτελ παλι θα την ειχα βγαλει την ζημια!
Το θεμα ειναι τωρα τι κανω,να μην με ξαναδαγκωσουν, να βαλω τα καλυτερα και ανθεκτικοτερα υλικα και το κοστος να βγαινει λογικο ωστε να με συμφερει, αυτο γινετε?
Λιγο χλωμο το κοβω!
valsam

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τετ 01 Οκτ, 2014 19:20

Χτυπα στο google, ρεκτιφιε Τζιολας , θα σου βγαλει εναν στο πειραια.. Θεωρειται απο τους καλους. Εχω παρει και γω προσφορα απο κει, προληπτικα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 01 Οκτ, 2014 19:56

gkazakias έγραψε:Χτυπα στο google, ρεκτιφιε Τζιολας , θα σου βγαλει εναν στο πειραια.. Θεωρειται απο τους καλους. Εχω παρει και γω προσφορα απο κει, προληπτικα.

Εγω ομως ειμαι Θεσ/νικη,αξιζει λες να στειλω καπακι στο Πειραια και πισω?
Στην Θεσ/νικη κανας τσακαλος?
valsam

Δημοσίευσηαπό famas1 » Τετ 01 Οκτ, 2014 21:22

Έχουμε καλό feed back για τον Ομόνοια, στο δενδροπόταμο που είναι πολύ παλιός στον χώρο.
Άβαταρ μέλους
famas1

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 02 Οκτ, 2014 00:57

Για δωσε λεπτομεριες γιάυτον τον Ομόνοια φιλε,και feed back εδω στο φορουμ ενοεις,που ακριβος το διαβασες?
valsam

Δημοσίευσηαπό famas1 » Πέμ 02 Οκτ, 2014 13:08

Valsam, όχι feed back από το φόρουμ δεν υπάρχει, από αλλού είναι οι εντυπώσεις. 700053 το τηλέφωνο του, δεν χάνεις τπτ αν τον πάρεις και τον ρωτήσεις.
Άβαταρ μέλους
famas1

Δημοσιευσεις: 37

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 75 επισκέπτες