Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πολλά προβλήματα σε RAV4 με icom

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πολλά προβλήματα σε RAV4 με icom

Δημοσίευσηαπό zgouriazmenos » Παρ 19 Αύγ, 2011 10:47

astragjtg έγραψε:Παντως για να μην τα ισοπεδώνουμε ολα, υπαρχουν ατομα που δεν τους κανει το παραμικρο.

Όχι δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Εννοείται πως υπάρχουν άτομα που δουλεύει τέλεια. Το θέμα είναι πώς ή το δικό μου σύστημα έιναι ελλατωματικό (ή έστω κάποιο εξάρτημα θέλει αλλαγή) ή δεν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση στο αυτοκίνητό μου. Πάντως πιστεύω οτι κανείς τους δεν ασχολήθηκε σοβαρα το αυτοκίνητο για να βρει τί πραγματικά φταίει. Μάλλον έχουν "χορτάσει" λεφτά απο τις εγκαταστάσεις και δεν καίγονται για το after sales service
zgouriazmenos

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 19 Αύγ, 2011 11:10

Προσπαθησε να βρεις εναν άνθρωπο που να το εχει δουλεψει αρκετα το συστημα ετσι ωστε να βρει σιγουρα τι παιζει. Αν χρειαστει του πληρωνεις και εργατικα στην αναγκη αρκει να βρεις την υγεια σου...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό zgouriazmenos » Παρ 19 Αύγ, 2011 13:51

Αδερφέ αυτό ακριβώς ψάχνω. Όσο για τα εργατικά είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Αρκεί όμως να μου κάνει τη δουλειά σωστά. Με την ευκαιρία, μιας και έχουμε το ίδιο σύστημα, έχεις να μου προτείνεις κανέναν? Αν ναι στείλε p.m. να μη θεωρηθεί και διαφήμιση.
:YMPEACE:
zgouriazmenos

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 19 Αύγ, 2011 16:42

zgouriazmenos έγραψε:Αδερφέ αυτό ακριβώς ψάχνω. Όσο για τα εργατικά είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Αρκεί όμως να μου κάνει τη δουλειά σωστά. Με την ευκαιρία, μιας και έχουμε το ίδιο σύστημα, έχεις να μου προτείνεις κανέναν? Αν ναι στείλε p.m. να μη θεωρηθεί και διαφήμιση.
:YMPEACE:

Δυστυχως δεν βαζω για κανενα το χερι μου στη φωτια με αυτα που εχω δει...

Παρ'ολα αυτα, αν κατεβεις προς Αγρινιο πες μου να σου πω που να πας για να σου ριξουν μια ματια. Ποτε δεν ξερεις
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό jery » Κυρ 21 Αύγ, 2011 12:14

το οτι αργεί να πάρει σε μένα λύθηκε αφού του έβαλαν μία βαλβίδα, που έπρεπε να την είχαν βάλει απο την αρχη στην extreme, αλλα μου την εβαλε ο μπιρμπος, δες παραπάνω το έχω ξαναγράψει,
jery

Δημοσιευσεις: 25

Δημοσίευσηαπό zgouriazmenos » Δευτ 22 Αύγ, 2011 14:23

jery έγραψε:το οτι αργεί να πάρει σε μένα λύθηκε αφού του έβαλαν μία βαλβίδα, που έπρεπε να την είχαν βάλει απο την αρχη στην extreme, αλλα μου την εβαλε ο μπιρμπος, δες παραπάνω το έχω ξαναγράψει,

Σε εμένα μάλλον δεν τη βάλανε καθόλου αυτή τη βαλβίδα... Θα πάρω κανα τηλέφωνο να δω τι παίζει αμα είναι να πάω Κομοτηνή να την εγκαταστήσει και στο δικό μου. Τα υπόλοιπα προβλήματα λύθηκαν ή παραμένουν ακόμη και μετά την τοποθέτηση της βαλβίδας? Αν σου είναι εύκολο μπορείς να βάλεις καμιά φωτογραφία της βαλβίδας?
zgouriazmenos

Δημοσίευσηαπό jery » Πέμ 08 Σεπ, 2011 22:08

τελικά ξανάναψε το check engine το πήγα στο μπίρμπο και μου ξαναέβαλε τη μπεκιέρα πολύ πιο χαμηλά απο ότι ήταν πριν..... τώρα ξανάναψε πάλι :evil: πάλι ο ένας με κάνει μπαλάκι ο ένας στον άλλον
jery

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 12 Σεπ, 2011 16:02

Ποιον κωδικό βλάβης σου έβγαλε, τον ίδιο πάλι? Μην πηγαίνεις στην τύχη…. κάθε κωδικός σε παραπέμπει κάπου να ψάξεις, αρκεί να ξέρεις τι να ψάξεις…
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό ili77 » Τρί 13 Σεπ, 2011 00:12

παιδιά καλησπέρα, είμαι καινούριος στο forum και έχω ένα avensis 1.6 με icom υγρού ψεκασμού. έχω κάνει 18000 χλμ με σχεδον μόνιμο το πρόβλημα να ρετάρει το αυτοκίνητο από στάση μετά 20 περίπου λεπτά λειτουργίας. το πρόβλημα γίνεται εντονότερο αν δουλεύει air contition! έχω πάει στον εγκαταστάτη καμια 20αριά φορές. κάποιες από αυτες άλλαξε μπεκ, μετά τρόμπα, μετά έβαλε μια βαλβίδα πριν το ρυθμιστή, πίεσης μετά μια άλλη μετά τον ρυθμιστή, σήμερα του το ξαναπήγα και μου άλλαξε ρύθμιση από τον ρυθμιστή και μόλις κάψω όλο το ντεπόζιτο είπε να το ξαναπάω για αλλαγή τρόμπας. μακάρι να δω γιατριά γιατι εχω βαρεθεί τα δρομολόγια στο ρέντη.
ili77

Δημοσιευσεις: 61

Δημοσίευσηαπό jery » Τετ 28 Σεπ, 2011 18:56

άσχημα τα νέα , το αυτοκίνητο άναψε πάλι το check engine και μάλιστα ενώ ήταν στη βενζίνη , που σημαίνει οτι μάλλον πρέπει να έπαθε ζημιά ο καταλύτης...
ξέρει κανείς που μπορώ να πάω για να γίνει μια διάγνωση στο σύστημα εκτός απο εκεί που το έβαλα?
τη ποσότητα καυσίμου που ρίνχει το υγραέριο μπορεί να τη δεί μόνο ειδικό πρόγραμμα της icom?
jery

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 45 επισκέπτες