Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Tartarini / προβληματα /Help

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Tartarini / προβληματα /Help

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 02 Φεβ, 2012 11:01

Είναι συνδυασμός και των δυο και κακής εγκατάστασης και ρύθμισης και συστήματος .....εδω όμως πήγε η ταρτατινι τα αμάξια και έγιναν σε εξουσιοδοτημένο ήξεραν απο πριν ποια αμάξια θα φτιάξουν και ότι τα a class έχουν σοβαρά θέματα με το υγραεριο !!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό ch2700 » Πέμ 02 Φεβ, 2012 13:43

dathens έγραψε:Είναι συνδυασμός και των δυο και κακής εγκατάστασης και ρύθμισης και συστήματος .....εδω όμως πήγε η ταρτατινι τα αμάξια και έγιναν σε εξουσιοδοτημένο ήξεραν απο πριν ποια αμάξια θα φτιάξουν και ότι τα a class έχουν σοβαρά θέματα με το υγραεριο !!!

Β class ειναι 2000 τουρμπο 193 αλογα. Επιβαλετε να δωσω αλλη μια ευκαιρια στο συστημα μιας και δουλευε για αρκετο καιρο πολυ καλα. Ισως εχουν φραξει τα μπεκ απο κακο καυσιμο . Θα δουμε οπως λεει και ενας φιλος πριν ισως ετυχε σε εμενα. Τωρα ομως μπορω να αγορασω λαχειο η χρονια αλλαξε.
ch2700

Δημοσιευσεις: 17

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 03 Φεβ, 2012 00:56

ch2700 έγραψε:
dathens έγραψε:Είναι συνδυασμός και των δυο και κακής εγκατάστασης και ρύθμισης και συστήματος .....εδω όμως πήγε η ταρτατινι τα αμάξια και έγιναν σε εξουσιοδοτημένο ήξεραν απο πριν ποια αμάξια θα φτιάξουν και ότι τα a class έχουν σοβαρά θέματα με το υγραεριο !!!

Β class ειναι 2000 τουρμπο 193 αλογα. Επιβαλετε να δωσω αλλη μια ευκαιρια στο συστημα μιας και δουλευε για αρκετο καιρο πολυ καλα. Ισως εχουν φραξει τα μπεκ απο κακο καυσιμο . Θα δουμε οπως λεει και ενας φιλος πριν ισως ετυχε σε εμενα. Τωρα ομως μπορω να αγορασω λαχειο η χρονια αλλαξε.

Μια χαρα αμάξι είναι και εύκολο πολυ στο υγραεριο παει πολυ καλα διότι το έχω σε φίλο στην επαρχία με ένα prins Vsi turbo kit με 90,000 χιλ παει μια χαρα !! Δε θέλει πολυ πλούσιο μείγμα για της της ανάβουν τα λαμπάκια !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Σάβ 04 Φεβ, 2012 19:59

Σήμερα έγινε κάτι απίστευτο. Επλενα το αμάξι και μόλις είχε σταματήσει το πιεστικο.. κτυπαει το κινητό, άγνωστο Νουμερο.
Παρακαλώ.
Καλημέρα, τηλεφωνω από ρομποπουλο -Mercedes
Μάλιστα τι θα θελατε?? μιλησαμε με την αντιπροσωπεία της tartarini γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα με ένα όχημα και μας προτειναν να το δείτε για κάποιο θέμα με την ρύθμιση...
Ε???εγώ???
Ναι, συγνώμη ο κύριος τάδε??
Όχι,ποιον τάδε θέλετε? τον Γιώργο?
Μάλιστα.
Είμαι πελάτης του..
Τώρα τι μπέρδεμα έγινε και βρέθηκε το τηλέφωνο μου εκεί δεν ξέρω... θα τον πάρω Δευτέρα να ρωτήσω.

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό ch2700 » Πέμ 09 Φεβ, 2012 12:04

Λοιπον το προβλημα τελικα ηταν ωερο στο τεποζιτο και κατα συνεπεια αλλαγη μπεκιερας. Φταιει το βενζιναδικο η απλα ετυχε? Μπορει στο μελλον να ελεχτει η κανεις τον σταυρο σου και προσευχεσαι?
ch2700

Δημοσίευσηαπό ch2700 » Πέμ 09 Φεβ, 2012 12:05

ch2700 έγραψε:Λοιπον το προβλημα τελικα ηταν ωερο στο τεποζιτο και κατα συνεπεια αλλαγη μπεκιερας. Φταιει το βενζιναδικο η απλα ετυχε? Μπορει στο μελλον να ελεχτει η κανεις τον σταυρο σου και προσευχεσαι?

Νερο στο τεποζιτο και οχι ωερο
ch2700

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 09 Φεβ, 2012 13:37

Αυτά να τα ακούν τα παπαγαλάκια ή ξερόλες που με το που άνοιξες το θέμα άρχισαν να κατηγορούν το σύστημα (προβάλωντας εντελως τυχαία το δικό τους) :wave: :wave: :wave:
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό ch2700 » Πέμ 09 Φεβ, 2012 15:17

maevius έγραψε:Αυτά να τα ακούν τα παπαγαλάκια ή ξερόλες που με το που άνοιξες το θέμα άρχισαν να κατηγορούν το σύστημα (προβάλωντας εντελως τυχαία το δικό τους) :wave: :wave: :wave:

Δικιο εχεις και μου δινεις πασα να διευκρινησω οτι η ερωτηση μου ηταν σχετικα με συνεργειο και οχι για το αν ειναι καλο η οχι το μηχανημα. Και παρακαλω να σημειωθει οτι η εγγυηση ειναι πραγματικη εγγυηση χωρις να ψαχνουν δικαιολογιες για να αποφυγουν το κοστος.
ch2700

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Πέμ 09 Φεβ, 2012 15:40

Ετσι είναι, μου στειλαν εγκεφαλο επειδη μια φορά δεν γυρνουσε σε αεριο,επειδη δεν ειχε κουμπωσει καλα η μια φυσα και σε καποια λακουβα δεν εστελνε σημα,ακομα με περιμενει να τον αλλάξουμε αν θελω.
Στο tigra ειχε μια υποψια ο εγκαταστατης για καποιο κλοτσημα στης 2000στροφες με τερμα Γκάζι, στειλανε άλλο κατευθείαν με δικο τους φορτηγό.... επισης στο astra εγινε δυναμομετρηση με βενζινη και αεριο δωρεάν απο την tartarini!

Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό ch2700 » Τετ 28 Μαρ, 2012 11:27

Πηρα το αυτοκινητο χτες και εχω στα πρωτα του εκατο χιλμ ειναι καλο να μην το ματιασω. Το μελλον θα δειξει βεβαια. Ηταν η μπεκιερα η οποια χαλασε απο νερο στο καυσιμο ειπαν. Εχω μια μικρη υποψια οτι το κιτ ηταν απο την αρχη ελατωματικο διοτι νωριτερα στις αρχες που το εβαλα εχανε και αεριο απο ενα τρυπιο σωληνακι το οποιο επισης αλλαξαν.
ch2700

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες