labros έγραψε:valsam έγραψε:Επειδη εχει ακομη λιγη ζωη το καπακι ειπαμε τωρα τελευταια κυκλοφορω σχεδον μονο με βενζινη (και λογο της τιμης του υραεριου στη Θεσ/νικη),φιλος συμφορουμιτης ομως μου εστειλε ενα ενδιαφερον μυνημα οπου μου προτεινει να παιξω με τα μπουζι " με ενα θερμοτερο μπουζι πετυχαινεις ευκολοτερα αυτοκαθαρισμο, ο αυτοκαθαρισμος πετυχαινεται περιπου στους 660-680 βαθμους, αν με την καυση υγραεριου ανεβαινει στους 730-750 τοτε αρχιζουν να φθειρονται οι εδρες των βαλβιδων, με το να πας σε ενα βαθμο ψυχροτερο μπουζι θα ριξεις τη θερμοκρασια 70-80 βαθμους τη θερμοκρασια καυσης θεωρητικα στην ιδανικη"!
Τι λετε ρε παιδια ισχυουν αυτα ,δηλ. αν βαλω εναν βαθμο ψυχροτερο μπουζι δεν θα εχω τοσο το προβλημα του vsr?
Και αν ναι ποια μπουζι προτεινετε(φθηνα και καλα γιατι αλλα λεφτα δυσκολα ριχνω για να ειμαι υγραεριοκινητος!)
Αυτα κανουν?
http://www.ebay.co.uk/itm/4x-Brisk-Silv ... 817wt_1199
Aν αλλαξω μπουζι θα πρεπει να ξαναρυθμιστει το συστημα?
Δυστυχώς το VSR δε μπορείς να το αποφύγεις με το μπουζί. Με τέτοιες δοκιμές μάλλον χειρότερα θα τα κάνεις. Η θερμοκρασία με το υγραέριο δεν είναι μεγαλύτερη. Ο χρόνος καύσης είναι διαφορετικός και αυτό κάνει τη ζημιά.
valsam έγραψε:labros έγραψε:valsam έγραψε:Επειδη εχει ακομη λιγη ζωη το καπακι ειπαμε τωρα τελευταια κυκλοφορω σχεδον μονο με βενζινη (και λογο της τιμης του υραεριου στη Θεσ/νικη),φιλος συμφορουμιτης ομως μου εστειλε ενα ενδιαφερον μυνημα οπου μου προτεινει να παιξω με τα μπουζι " με ενα θερμοτερο μπουζι πετυχαινεις ευκολοτερα αυτοκαθαρισμο, ο αυτοκαθαρισμος πετυχαινεται περιπου στους 660-680 βαθμους, αν με την καυση υγραεριου ανεβαινει στους 730-750 τοτε αρχιζουν να φθειρονται οι εδρες των βαλβιδων, με το να πας σε ενα βαθμο ψυχροτερο μπουζι θα ριξεις τη θερμοκρασια 70-80 βαθμους τη θερμοκρασια καυσης θεωρητικα στην ιδανικη"!
Τι λετε ρε παιδια ισχυουν αυτα ,δηλ. αν βαλω εναν βαθμο ψυχροτερο μπουζι δεν θα εχω τοσο το προβλημα του vsr?
Και αν ναι ποια μπουζι προτεινετε(φθηνα και καλα γιατι αλλα λεφτα δυσκολα ριχνω για να ειμαι υγραεριοκινητος!)
Αυτα κανουν?
Δυστυχώς το VSR δε μπορείς να το αποφύγεις με το μπουζί. Με τέτοιες δοκιμές μάλλον χειρότερα θα τα κάνεις. Η θερμοκρασία με το υγραέριο δεν είναι μεγαλύτερη. Ο χρόνος καύσης είναι διαφορετικός και αυτό κάνει τη ζημιά.
To ξερω φιλε οτι ο χρονος καυσης του υγραεριου ειναι διαφορετικός και ειχα γραψει και για το ματαζαφλαρι της europegas που ρυθμιζει το αβανς!
Το ερωτημα μου ειναι αλλο,και αυτο ειναι ισχυει οντος αυτο που μου ειπε ο φιλος συμφορουμιτης οτι με ενα μουμερο ψυχροτερο μπουζι μειωνετε η θερμοκρασια καυσης στον θαλαμο κατα 70-80 βαθμους?
labros έγραψε:valsam έγραψε:labros έγραψε:valsam έγραψε:Επειδη εχει ακομη λιγη ζωη το καπακι ειπαμε τωρα τελευταια κυκλοφορω σχεδον μονο με βενζινη (και λογο της τιμης του υραεριου στη Θεσ/νικη),φιλος συμφορουμιτης ομως μου εστειλε ενα ενδιαφερον μυνημα οπου μου προτεινει να παιξω με τα μπουζι " με ενα θερμοτερο μπουζι πετυχαινεις ευκολοτερα αυτοκαθαρισμο, ο αυτοκαθαρισμος πετυχαινεται περιπου στους 660-680 βαθμους, αν με την καυση υγραεριου ανεβαινει στους 730-750 τοτε αρχιζουν να φθειρονται οι εδρες των βαλβιδων, με το να πας σε ενα βαθμο ψυχροτερο μπουζι θα ριξεις τη θερμοκρασια 70-80 βαθμους τη θερμοκρασια καυσης θεωρητικα στην ιδανικη"!
Αυτα κανουν?
To ξερω φιλε οτι ο χρονος καυσης του υγραεριου ειναι διαφορετικός και ειχα γραψει και για το ματαζαφλαρι της europegas που ρυθμιζει το αβανς!
Το ερωτημα μου ειναι αλλο,και αυτο ειναι ισχυει οντος αυτο που μου ειπε ο φιλος συμφορουμιτης οτι με ενα μουμερο ψυχροτερο μπουζι μειωνετε η θερμοκρασια καυσης στον θαλαμο κατα 70-80 βαθμους?
Το πιο ψυχρό μπουζί έχει να κάνει με την ένταση του σπινθήρα και όχι με τη θερμοκρασία του θαλάμου καύσης. (που άλλωστε δεν είναι και μεγαλύτερη).
hlias έγραψε:labros έγραψε:valsam έγραψε:labros έγραψε:valsam έγραψε:Επειδη εχει ακομη λιγη ζωη το καπακι ειπαμε τωρα τελευταια κυκλοφορω σχεδον μονο με βενζινη (και λογο της τιμης του υραεριου στη Θεσ/νικη),φιλος συμφορουμιτης ομως μου εστειλε ενα ενδιαφερον μυνημα οπου μου προτεινει να παιξω με τα μπουζι " με ενα θερμοτερο μπουζι πετυχαινεις ευκολοτερα αυτοκαθαρισμο, ο αυτοκαθαρισμος πετυχαινεται περιπου στους 660-680 βαθμους, αν με την καυση υγραεριου ανεβαινει στους 730-750 τοτε αρχιζουν να φθειρονται οι εδρες των βαλβιδων, με το να πας σε ενα βαθμο ψυχροτερο μπουζι θα ριξεις τη θερμοκρασια 70-80 βαθμους τη θερμοκρασια καυσης θεωρητικα στην ιδανικη"!
Αυτα κανουν?
Το πιο ψυχρό μπουζί έχει να κάνει με την ένταση του σπινθήρα και όχι με τη θερμοκρασία του θαλάμου καύσης. (που άλλωστε δεν είναι και μεγαλύτερη).
το ψυχρο μπουζι εχει να κανει καθαρα με την θερμοκρασια στον θαλαμο καυσεως, δεν κατεβαζει την θερμοκρασια του χωρου αλλα μπορει να ψυχετε το ιδιο γρηγοροτερα.
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 82 επισκέπτες
|
|
|