erimitis έγραψε:Πρωτη ζημια στα 35000 και μετα στα 100.000 συνολικα εχω 165.000 χλμ δηλαδη εχω κανει συνολο 135000 με υγραεριο και πληρωσα 1200 τοποθετηση και 800+800 για βαλβιδες.
Με τις υγειες μου
erimitis έγραψε:Λοιπον βαλσαμη σου λεω παρε με τηλεφωνο δεν ακους Διαβασε λοιπον.
Οι εγκατασταστες απο καθε συστημα εχουν ενα λογισμικο και εναν οπτικο δισκο με χαρτες.Κατα την εγκατασταση λοιπον λενε τι αμαξι ειναι και καποια αλλα στοιχεια και εγγραφουν τον εγκεφαλο του υγραεριου.Μετα υπολογιζουν γυρνωντας στην βενζινα και παλι υγραεριο σας τα λεω χονδρικα ποσο αποκλιση εχουνε και εαν ειναι εως +- 4 τοτε παμε καλα.Τι θελω να πω κανενας δεν ξερει να κατσει και να κανει σωστες ρυθμισεις ωστε το αμαξι να κανει σωστη καυση με υγραεριο το αποτελεσμα το ξερετε.
Τα νεα συστηματα τωρα συνδεουν τον εγκεφαλο του υγραεριου με τον εγκεφαλο της βενζινης οποτε εαν ξεκινησουν με ενα μικρο σφαλμα απο την αρχικη ρυθμιση θα συνεχισουν ετσι καθως ολες οι πληροφοριες των λαμδα θα πηγαινουν και στο υγραεριο.
Οι βλακειες περι ιαπωνικων και μαλακων μεταλλων εγω τα ακουω βερεσε.
Μι λιγα λογια θα επρεπε ο χαρτης υγραεριου να ειναι σε απολυτη αναλογια με την βενζινη σε ολες τις θεσεις και τουλαχιστον κατα ενα 10% παραπανω σε μιγμα απο οτι η βενζινη.
Αρκει να σας πω οτι μετα απο την πρωτη επισκευη το αμαξι μου Avensis 2007 1,6 ποτε δεν πηγε πανω απο 130 με υγραεριο και ποτε πανω απο 4000 στροφες με λιπαντικα και λαδια εξαιρετικα παρθενα.
erimitis έγραψε:Fokion φιλε το ξερα αλλα δεν υπολογιζα σε τοσο συχνες ζημιες.Οταν το εβαλα ημουν απο τους πρωτους οποτε τοτε οι υγρεριαδες δεν ηξεραν τιποτα.Μετα απο 5 χρονια οι ποιο πολλοι συνεχιζουν να μην ξερουν παλι τιποτα.Αυτο με εκνευριζει
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 71 επισκέπτες
|
|
|