Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με βαλβίδες σε astra h twin

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: προβλημα με βαλβιδες σε astra h twin

Δημοσίευσηαπό christoi » Τετ 12 Σεπ, 2012 04:45

Τελικά με τις βαλβίδες τι έγινε;
Να ξέρουμε να βάλουμε στο πρόγραμμα αλλαγή με ενισχυμένες.

Μήπως τελικά το "ψυκτέλαιο" είναι ένα εύφλεκτο υλικό που επιταχύνει την καύση του βραδύκαυστου υγραερίου;
Κάποιος είχε πει ότι με αλλαγή στο αβάνς πετυχαίνουμε να εκμεταλλευόμαστε αυτή την αργοπορία του υγραερίου.
Πληροφορίες κανείς;
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό macmac » Δευτ 17 Σεπ, 2012 09:34

Μήπως η τοποθέτηση τέτοιου εύφλεκτου υλικού σε χώρο που εγκυμονεί κινδύνους ανάφλεξης (κινητήρας), σε πλαστικά δοχειάκια (λαδιέρες), απαιτεί και τοποθέτηση συστήματος πυρόσβεσης??? :-\ ... Και φυσικά δεν αναφέρομαι στις κανονικές συνθήκες λειτουργίας, αλλά σε ένα ω μη γέννητο πιθανό όμως, τρακάρισμα που μπορεί πολύ εύκολα να σπάσει το πλαστικό δοχειάκι (λαδιέρα) και να χύσει το ευφλεκτο υγρό σε χώρο που έχει και υψηλές θερμοκρασίες και πιθανές εστίες σπινθιρισμών... Άρα σκεφτήτε το 2 φορές πριν το κάνετε!! Γιατί μην ξεχνάμε... τα ωραία αυτοκίνητα, ωραία καίγονται... και μη μου πείτε ότι "το δικό μου δεν είναι ωραίο" =)) =))
Hyundai Matrix 06 - Bardolini - 49000Km / 2500 ώρες με υγραέριο (11lt/100Km + 1,5lt/100Km βενζίνη)
Άβαταρ μέλους
macmac

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Δευτ 17 Σεπ, 2012 13:44

Αν το αυτοκινητο μου που ειναι μερσεντες τρακαρει μετωπικη θα παει για πεταμα οπως ειναι κτ που ισχυει σε παρα πολλα αυτοκινητα που εχουν ομοιο σχεδιασμο των ζωνων απορροφωσης της συγκρουσης.ακομη τοποθετειτε στην αλλη μερια απο την οποια βρισκεται η πολλαπλη οποτε δεν τρεχει τπτ.μου χει χυθει 2 φορες 150 ml την φορα και δεν εγινε τπτ απλα εβγαινε δυσκολα. :D
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 17 Σεπ, 2012 14:51

MERCEDAKIAS έγραψε:Αν το αυτοκινητο μου που ειναι μερσεντες τρακαρει μετωπικη θα παει για πεταμα οπως ειναι κτ που ισχυει σε παρα πολλα αυτοκινητα που εχουν ομοιο σχεδιασμο των ζωνων απορροφωσης της συγκρουσης.ακομη τοποθετειτε στην αλλη μερια απο την οποια βρισκεται η πολλαπλη οποτε δεν τρεχει τπτ.μου χει χυθει 2 φορες 150 ml την φορα και δεν εγινε τπτ απλα εβγαινε δυσκολα. :D

Θα συμφωνουσα με τον ανωτερο φιλο... υπαρχουν τοσα ευλεκτα ηδη που.....

Μπαταρια, υγρα τιμονιου και φρενων λαδια ετσι και σπασει κανα καρτερ μην αναφερω ολη την λαστιχουμπα - πλαστικουμπα... τα γραμμαρια ( αληθεια ποσο παιρνει?? 1/2 λιτρο??) της "λαδιερας" ειναι το λιγότερο...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 17 Σεπ, 2012 15:55

Να κάνω τότε μια ερώτηση, έγκριση τύπου (Ε Mark) έχει η λαδιέρα ή όχι, αν έχει όλα καλά, αν όχι τότε κακώς μπαίνει στο αυτοκίνητο.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 17 Σεπ, 2012 18:06

gakost έγραψε:Να κάνω τότε μια ερώτηση, έγκριση τύπου (Ε Mark) έχει η λαδιέρα ή όχι, αν έχει όλα καλά, αν όχι τότε κακώς μπαίνει στο αυτοκίνητο.

θα μπορουσες να αναλυσεις το σκεπτικο σου, γιατι δεν καταλαινω την αιτια της αποριας σου?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 17 Σεπ, 2012 19:35

Νομίζω το έγραψα, αν δεν έχει ένα εξάρτημα πιστοποίηση E δεν είναι πιστοποιημένο για να μπει στο αυτοκίνητο και δεν θα έπρεπε να μπει. Όλα τα εξαρτήματα - ανταλλακτικά πρέπει να έχουν. Όλα τα επιμέρους κομμάτια του συστήματος υγραεριοκίνησης έχουν για να μπορεί να νομιμοποιηθέι το σύστημα.
gakost

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 17 Σεπ, 2012 20:12

σε ενα κιτ υγραεριου υπαρχουν αρκετα εξαρτηματα που δεν εχουν πιστοποιηση ¨με πρωτο και καλυτερο τους εγχυτες που βιδωνουν πανω στην εισαγωγη¨, για το θεμα της λαδιερας δεν ειναι περισσοτερο επικινδυνη απο τα διαφορα λιπαντικα η χημικα υγρα που εχει ενα αυτοκινητο
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 17 Σεπ, 2012 21:00

Περίεργο μου κάνει γιατί ακόμη και οι λάμπες έχουν έγκριση αλλά για να το λες ....... :eh:
gakost

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Δευτ 17 Σεπ, 2012 23:07

η δικια μου μεχρι 450 ml εχει γραμμη,με τα χιλια ζορια να παρει 500 παρα.αλλα δεν την γεμιζω πλεον γιατι λογω του υγρου που χρησιμοποιω το οποιο ειναι σαν νερο χυνεται κατω και γινονται ολα ......αστα να παν.

Οσον αφορα για την συγκρουση υπαρχουν αλλα πραγματα τα οποια θα λαμπαδιασουν πιο ευκολα.πχ. το δικο μου που ειναι αυτοματο πανε λαδια του σασμαν στο ψυγειο μεσω σωληνων. 8-)
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες