fokion έγραψε:Μα.... το να σβηνεις τη βλαβη δε συμαινει οτι την επισκευαζεις κι ολας....
το λαμπακι το σβηνεις και περιμενεις μια φορά αντε δυο
στις... 50 ε πρεπει να δεις τι φταιει...
κι αυτο προφανως δε το λεω για σενα ως χρηστη αλλα για αυτους που ευαγγελιζονται οτι ειναι μαστορες...
και μετα απωρουμε γιατι παιρνουμε τα μοτερ στο χερι και για ολα φταιει το αεριο......
p0420 έγραψε:μου εβαλε ο εγκαταστατης καινουργιο προγραμμα στο υγραεριο αλλα παλι εχω p0420
με ρωτησε μηπως εχω καποια διαρροη αερα..
επισης του ειχε παρουσιαστει παλαιοτερα προβλημα απο τις αναθυμιασεις..
Qgas έγραψε:p0420 έγραψε:μου εβαλε ο εγκαταστατης καινουργιο προγραμμα στο υγραεριο αλλα παλι εχω p0420
με ρωτησε μηπως εχω καποια διαρροη αερα..
επισης του ειχε παρουσιαστει παλαιοτερα προβλημα απο τις αναθυμιασεις..
Πρέπει να πας σε ένα διαγνωστικό BMW γνώμη μου είνσι να σου προσθέσει καύσιμο η να ζητήσει απο την viale να του στείλουν αρχείο με + 5% καύσιμο δεν έχουμε το ίδιο υγραεριο εδω και στην Ολλανδία, στη Prins εμείς κατ´εξαιρεση μας επιτρέπουν να παρέμβουμε στα κλειδωμένα λειτουργικά τους και να διορθώσουμε τυχόν τέτοιες λεπτομεροιες , φυσικα δες αν η βάση των μπεκ που δίνει η vialle παίρνει αέρα με ένα σπραυ καρμπυρατερ ψεκασε την εν λειτουργία να δεις αν αλλάζει κάτι στη λειτουργία δηλ αν τραβάει αέρα κάτι που φυσικα πρέπει να κάνει ο εγκαταστατης σου....
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες
|
|
|