Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Mazda 3, λαμπάκι check

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Mazda 3, λαμπάκι check

Δημοσίευσηαπό dk6 » Πέμ 14 Ιαν, 2016 08:47

anikologr έγραψε:
dk6 έγραψε:
erimitis έγραψε:Οτι ακριβως σου ειπαν το βαζεις εγκεφαλο βλεπεις το σφαλμα και μετρας συμπιεση.κανε το σταυρο σου και προχωρα!!!!!

Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υγραεριοκίνηση και προσευχές πάνε πακέτο πλέον... Αργά ή γρήγορα όλοι θέλουν δεν θέλουν θα το καταλάβουν...

Θα το καταλάβουν αργή η γρήγορα. Το θέμα είναι πόσα θα έχουν γλιτώσει μέχρι τότε.. Εκεί κάπου το χάνεις..

Πόσο θα μασάμε αυτή την καραμέλα αγαπητέ; Τουλάχιστον για μένα στα 90000 με αέριο περίπου η οικονομία πήγε στην επισκευή και στο οτι αναγκάστηκα να πουλήσω το αυτοκίνητό μου ως μή αξιόπιστο πλέον. Αυτή είναι προσωπική μου εμπειρία και όχι εικασίες.
dk6

Δημοσιευσεις: 45

Δημοσίευσηαπό anikologr » Πέμ 14 Ιαν, 2016 12:45

dk6 έγραψε:
anikologr έγραψε:
dk6 έγραψε:
erimitis έγραψε:Οτι ακριβως σου ειπαν το βαζεις εγκεφαλο βλεπεις το σφαλμα και μετρας συμπιεση.κανε το σταυρο σου και προχωρα!!!!!

Υγραεριοκίνηση και προσευχές πάνε πακέτο πλέον... Αργά ή γρήγορα όλοι θέλουν δεν θέλουν θα το καταλάβουν...

Θα το καταλάβουν αργή η γρήγορα. Το θέμα είναι πόσα θα έχουν γλιτώσει μέχρι τότε.. Εκεί κάπου το χάνεις..

Πόσο θα μασάμε αυτή την καραμέλα αγαπητέ; Τουλάχιστον για μένα στα 90000 με αέριο περίπου η οικονομία πήγε στην επισκευή και στο οτι αναγκάστηκα να πουλήσω το αυτοκίνητό μου ως μή αξιόπιστο πλέον. Αυτή είναι προσωπική μου εμπειρία και όχι εικασίες.

Μα εάν το επισκεύασες όπως λες γιατί έπαψε να είναι αξιόπιστο? Γιατί δεν το έβγαζες? Μαζί με το κτεο για να γυρίσεις Πάλι την άδεια πόσο θα πήγαινε?

Μην επιμένεις ή τουλάχιστον μην το κάνεις με τέτοια επιχειρήματα..
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό erimitis » Πέμ 14 Ιαν, 2016 16:40

Και λεει ο καρας Λεγε οτι θες λεγε εγω θα υγραεριοκινηθω

erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό dk6 » Πέμ 14 Ιαν, 2016 16:55

Και θα πλανιαριστω!!! Έλα οπααααα πωωπωπωπωπωπωπ!!!!
dk6

Δημοσίευσηαπό dk6 » Πέμ 14 Ιαν, 2016 17:00

anikologr έγραψε:
dk6 έγραψε:
anikologr έγραψε:
dk6 έγραψε:

Μα εάν το επισκεύασες όπως λες γιατί έπαψε να είναι αξιόπιστο? Γιατί δεν το έβγαζες? Μαζί με το κτεο για να γυρίσεις Πάλι την άδεια πόσο θα πήγαινε?

Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σε πείσω για το τί πέρασα εγώ και μόνο εγώ... Μην τρελένεστε στην αντίθετη άποψη μέχρι να την πατήσετε και εσείς... Εγώ ήδη λέω από μέσα μου σας τα έλεγα.... Δυστυχώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βάζουν το χέρι στην τσέπη για επισκευές... Και το αυτοκίνητο ναι μετά την επισκευή δεν ήταν ίδιο ... Μόνο εγώ το ξέρω!
dk6

Δημοσίευσηαπό anikologr » Πέμ 14 Ιαν, 2016 17:20

dk6 έγραψε:
anikologr έγραψε:
dk6 έγραψε:
anikologr έγραψε:
dk6 έγραψε:[quote="erimitis"]Οτι ακριβως σου ειπαν το βαζεις εγκεφαλο βλεπεις το σφαλμα και μετρας συμπιεση.κανε το σταυρο σου και προχωρα!!!!!

Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σε πείσω για το τί πέρασα εγώ και μόνο εγώ... Μην τρελένεστε στην αντίθετη άποψη μέχρι να την πατήσετε και εσείς... Εγώ ήδη λέω από μέσα μου σας τα έλεγα.... Δυστυχώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βάζουν το χέρι στην τσέπη για επισκευές... Και το αυτοκίνητο ναι μετά την επισκευή δεν ήταν ίδιο ... Μόνο εγώ το ξέρω![/quote]

Σημασία έχει ότι τα πέρασες και ανήκουν στο παρελθόν. Οπότε έκανες σκοπό της ζωής σου να σώσεις όλους εμάς που έχουμε πάρει τον στραβό δρόμο..

Έχεις πολύ πλάκα. Με κανείς να υπερασπίζομαι το υγραέριο ενώ κατά βάθος έχω μετανιώσει την μετατροπή.. Ωραίος..
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό erimitis » Πέμ 14 Ιαν, 2016 19:31

Dk6 σε ποιο μερος εισαι να σε παω μια βολτα με το διπλοφουρνιζμενο αβενσις?

erimitis

Δημοσίευσηαπό dk6 » Πέμ 14 Ιαν, 2016 22:56

erimitis έγραψε:Dk6 σε ποιο μερος εισαι να σε παω μια βολτα με το διπλοφουρνιζμενο αβενσις?

αν μου πεις και τί δουλειά κάνεις και πόσα λεφτά έχεις στην άκρη... θα σε πω να με πας
dk6

Δημοσίευσηαπό erimitis » Παρ 15 Ιαν, 2016 00:05

Ποιος εισαι ρε φιλος το ΣΔΟΕ?
Το εργαλειο παει τεζα φιλε και εχει διπλοφουρνιστει δυο φορες ετσι να θυμησω αλλαγη σε υγραεριο στα 33000 και τωρα ειμαι στα 163000

erimitis

Δημοσίευσηαπό mikemazda » Δευτ 18 Ιαν, 2016 00:10

Μου ανάβει πάλι το λαμπάκι μηχανής κ μου βγάζει σφάλμα Ρ0328 αν θυμάμαι καλά. Βλάβη, πειράκια στον 1ο κύλινδρο μου γράφει. Μέτρησα συμπίεση κ έχω 1ο κύλινδρο 190,2ο 195, 3-4ο 200. Οπότε δεν έχω θέμα συμπίεσης. Έσβησα το σφάλμα κ μετακίνησα τον 1ο πολλαπλασιαστή στον 4ο κύλινδρο κ τον 4ο στον 1ο. Το πήγα κάτι βόλτες αλλά κ πάλι μου άναψε :( :( Θέλω να πάω αύριο να το βάλω στον εγκέφαλο να δω τι βγάζει. Αν μου βγάζει πειράκια στον 4ο κύλινδρο ίσως είμαι για πολλαπλασιαστή!! :evil: :evil: Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι ανάλογο?
mikemazda

Δημοσιευσεις: 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες