Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Υγραεριοκίνηση και πιθανή καταστροφή του καταλύτη λόγω μη σω

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Υγραεριοκίνηση και πιθανή καταστροφή του καταλύτη λόγω μ

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τετ 11 Ιαν, 2012 21:02

Εισαι σιγουρος οτι το μοτερ ειναι Αμερικανικο;;Μηπως ειναι και του Supra..Για μετρα απο το 1941 εως το 2012 ποσα παραπανω χρονια απο τα 25 ειναι;;Τι μου λες οτι οι Ιταλοι δεν εχουνε τεχνογνωσια να βγαλουνε υγρου ψεκασμου;;Το οτι καθονται για την ωρα στο 4ης οπως και ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες προτιμουν τα αεριου γιατι τσιγκουνευονται;;;
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 11 Ιαν, 2012 21:58

tsopirs έγραψε:Τι μου λες οτι οι Ιταλοι δεν εχουνε τεχνογνωσια να βγαλουνε υγρου ψεκασμου;;Το οτι καθονται για την ωρα στο 4ης οπως και ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες προτιμουν τα αεριου γιατι τσιγκουνευονται;;;

Προφανώς αναφέρεσε σε μένα, άρα θα σου πω τι πιστέυω. :) Σίγουρα τεχνογνοσία γύρω από την υγραεριοκίνηση υπάρχει χωρίς αμφιβολία. Αλλά για μια εταιρεία που δεν έχει αναπτύξει την τεχνολογία του υγρού σίγουρα σημαίνει σοβαρό κόστος και ΠΙΣΤΕΥΩ ότι είναι απαγορευτικό για τις περισσότερες εταιρείες. Εδώ οι περισσότερες (όχι όλες) δεν έχουν καν site της προκοπής. Στο δεύτερο ερώτημα σου να σου πω κατ αρχήν ότι η ΚΙΑ βάζει υγρού αλλά έχεις δίκιο οι πιο πολλές πάνε σε λύσεις αερίου. Η απάντηση λοιπόν είναι ότι ναι το κάνουν για λόγους οικονομίας. Ιδίως στην αυτοκινητοβιομηχανία κάθε cent μετράει γιατί πολλαπλασιάζεται με κάποιες χιλιάδες μονάδες παραγωγής. Παράδειγμα στο αμέσως προηγούμενο Yaris είχε ένα μόνο φως πινακίδας ενώ αντί για 2 του προηγούμενου μοντέλου. Είναι σύνομο για να πάρει το αυτοκίνητο έγκριση τύπου και κάνει την δουλειά του. Ξέρεις πόσο εξοικονομεί η Toyota από το ένα φως; Αρκετές χιλιάδες € . Και να ξέρεις ότι όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες στα ίδια χνάρια βαδίζουν, σχεδιάζουν όσο το δυνατόν πιο οικονομικά το κόστος παραγωγής.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό panosopel » Τετ 11 Ιαν, 2012 22:32

Κοιταχτε απλα ποσα χρονια φτιαχνουν οι Ιταλοι συστηματα,βεβαια και Ιταλικο απο Ιταλικο διαφερει
Εγω εχω φιλους με brc,landi σαν εμενα και εναν με ολλανδικο κανενα προβλημα κανεις τους..Απλα επειδη πηγαν σε σωστους εγκαταστατες
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό l3g3nd » Πέμ 12 Ιαν, 2012 04:23

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, είστε εκτός θέματος. Είναι πολύ κουραστικό να διαβάζεις άσχετα πράγματα, ενώ αναμένεις μια ενδιαφέρουσα πληροφορία να διαβάσεις. Το περίεργο είναι ότι πολλοί ενεργοί χρήστες που βλέπω, μπήκαν στο τρυπάκι της κόντρας των ιταλικών και ολλανδικών...

anikologr έγραψε:Κάτι έχεις με τα ιταλικά συστήματα εσύ δεν εξηγείται αλλιώς... 8-)

Σε κάθε κουβέντα φροντίζεις να θάβεις τα ιταλικά (εκττός ίσως BRC) και να υπερθεματίζεις υπέρ των ολλανδικών και ιδιαίτερα της prins. Στο έχει τονίσει και άλλος από εδώ. Εμένα στα @@ μου για τα ιταλικά παρόλο που έχω OMVL αλλά αυτή η συνεχόμενη εμμονή σου καταντάει κουραστική. Σίγουρα δεν έχεις σχέση με την Prins?

Ανικολογκρ, να προσέχεις τι γράφεις, γιατί οι περισσότεροι αν όχι όλοι, είναι άνδρες, με αποτέλεσμα να έχουν την ανάλογη ανατομία. Το να κάνεις μνεία ότι χρησιμοποιείς τα ''παπάκια'' σου ως recycle bin της μνήμης σου δεν νομίζω ότι είναι πληροφορία που μας ενδιαφέρει. Γενικά ρε παιδιά κρατείστε ένα επίπεδο, δεν είναι τόσο δύσκολο!
Peugeot 206 XT 1.4 8V TipTronic Stefanelli 15000 km και συνεχίζω!
Άβαταρ μέλους
l3g3nd

Δημοσιευσεις: 85

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 12 Ιαν, 2012 06:07

Φίλε l3g3nd έχεις δίκιο σε αυτό που λές, αλλά αν διαβάσεις στο forum θα διαπιστώσεις ότι σε κάθε ερωτημα - προβληματισμο που τιθεται απο κάθε έναν που μπαίνει υπάεχουν συγκεκριμένα άτομα που συνεχώς αναφέρουν (τυχαία;) σαν λύση ή φάρμακο ή τον λόγο του προβλήματος το ότι δεν έβαλες το Χ κιτ που είναι γα...το από την τάδε χώρα κλπ κλπ πετάνε και ένα διαφημιστικό πληρωμένο άρθρο (Λες και είμαστε χαΐβάνια και δεν ξέρουμε ή δεν μπορούμε να βρούμε αντίστοιχα για τα δικά μας) που ''αποδυκνύει'' τα λεγόμενα τους και έχουν καταντήσει πολύ κουραστικοί έως εκνευριστικοί. Αν διαβάσεις όλο την παρούσα συζήτηση θα δεις που αρχίζει η κόντρα και από ποιούς προκαλείται. Αν συνεχιστεί αυτό φυσικά και θα βγαίνουμε εκτός θέματος...........
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό anikologr » Πέμ 12 Ιαν, 2012 11:58

l3g3nd έγραψε:Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, είστε εκτός θέματος. Είναι πολύ κουραστικό να διαβάζεις άσχετα πράγματα, ενώ αναμένεις μια ενδιαφέρουσα πληροφορία να διαβάσεις. Το περίεργο είναι ότι πολλοί ενεργοί χρήστες που βλέπω, μπήκαν στο τρυπάκι της κόντρας των ιταλικών και ολλανδικών...

anikologr έγραψε:Κάτι έχεις με τα ιταλικά συστήματα εσύ δεν εξηγείται αλλιώς... 8-)

Σε κάθε κουβέντα φροντίζεις να θάβεις τα ιταλικά (εκττός ίσως BRC) και να υπερθεματίζεις υπέρ των ολλανδικών και ιδιαίτερα της prins. Στο έχει τονίσει και άλλος από εδώ. Εμένα στα @@ μου για τα ιταλικά παρόλο που έχω OMVL αλλά αυτή η συνεχόμενη εμμονή σου καταντάει κουραστική. Σίγουρα δεν έχεις σχέση με την Prins?

Ανικολογκρ, να προσέχεις τι γράφεις, γιατί οι περισσότεροι αν όχι όλοι, είναι άνδρες, με αποτέλεσμα να έχουν την ανάλογη ανατομία. Το να κάνεις μνεία ότι χρησιμοποιείς τα ''παπάκια'' σου ως recycle bin της μνήμης σου δεν νομίζω ότι είναι πληροφορία που μας ενδιαφέρει. Γενικά ρε παιδιά κρατείστε ένα επίπεδο, δεν είναι τόσο δύσκολο!

Εντάξει μεγάλε από εδώ και πέρα θα προσέχω πως θα μιλάω για χάρη σου :lol: Αντί να κοιτάς την ουσία των γραφόμενών μου στέκεσαι σε ένα σύμβολο. Ωραίος 8-)
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό l3g3nd » Πέμ 12 Ιαν, 2012 17:02

@anikolgr Φίλε δεν είχα καμία διάθεση για αντιπαράθεση, ειλικρινά. Δεν το κάνεις για εμένα, αλλά για όλους. ;)
Δεν είναι καλύτερα να γράφουμε λίγο πιο ''στρωτά'' ? ;)

@maevius Φίλε, αυτό που λες δεν το έχω διαπιστώσει. Βέβαια δεν σε αμφισβητώ, από την στιγμή που το αναφέρεις, δεν έχω διαβάσει τα πάντα εδώ μέσα.

Από εκεί και πέρα το συγκεκριμένο θέμα με αφορά πολύ αφού είναι η δεύτερη μαρτυρία αν το θες μετά την δικιά μου, με το συγκεκριμένο κιτ που έχω εγκατεστημένο και εγώ στο αυτοκίνητό μου, από τους ίδιους εγκαταστάτες. Ενώ περίμενα να βγει κάτι από την κουβέντα, ακόμα περιμένω! Δυστυχώς δεν έχω viale, brc ή lovato που έχουν οι περισσότεροι και πραγματικά ''κυνηγάω'' να βρω μια επιπλέον πληροφορία που θα είναι χρήσιμη για την περίπτωσή μου. ;)
Peugeot 206 XT 1.4 8V TipTronic Stefanelli 15000 km και συνεχίζω!
Άβαταρ μέλους
l3g3nd

Δημοσιευσεις: 85

Δημοσίευσηαπό DragonHD » Τρί 14 Αύγ, 2012 20:36

Μετα απο 14 μηνες υγραεριοκινηση σε ΠΕΖΟ 407 1800κ.ε με συνολικα 90χιλιαδες χιλιομετρα στο κοντερ και σχετικα λιγα χιλιομετρα υγραεριοκινησης(12.000) και το συστημα της BRC παω για αλλαγη καταλυτη.Αρχισανε τα οργανα!!Βοηθεια μας
Άβαταρ μέλους
DragonHD

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 14 Αύγ, 2012 20:46

DragonHD έγραψε:Μετα απο 14 μηνες υγραεριοκινηση σε ΠΕΖΟ 407 1800κ.ε με συνολικα 90χιλιαδες χιλιομετρα στο κοντερ και σχετικα λιγα χιλιομετρα υγραεριοκινησης(12.000) και το συστημα της BRC παω για αλλαγη καταλυτη.Αρχισανε τα οργανα!!Βοηθεια μας

πως εισαι σιγουρος οτι φταιει το υγραεριο?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Re: Απ: Υγραεριοκίνηση και πιθανή καταστροφή του καταλύτη λό

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Τρί 14 Αύγ, 2012 22:53

Κανονικά πρέπει να φταίει η λαδιέρα, αν υπάρχει.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες