tsopirs έγραψε:Τι μου λες οτι οι Ιταλοι δεν εχουνε τεχνογνωσια να βγαλουνε υγρου ψεκασμου;;Το οτι καθονται για την ωρα στο 4ης οπως και ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες προτιμουν τα αεριου γιατι τσιγκουνευονται;;;
anikologr έγραψε:Κάτι έχεις με τα ιταλικά συστήματα εσύ δεν εξηγείται αλλιώς...![]()
Σε κάθε κουβέντα φροντίζεις να θάβεις τα ιταλικά (εκττός ίσως BRC) και να υπερθεματίζεις υπέρ των ολλανδικών και ιδιαίτερα της prins. Στο έχει τονίσει και άλλος από εδώ. Εμένα στα @@ μου για τα ιταλικά παρόλο που έχω OMVL αλλά αυτή η συνεχόμενη εμμονή σου καταντάει κουραστική. Σίγουρα δεν έχεις σχέση με την Prins?
l3g3nd έγραψε:Οι περισσότεροι αν όχι όλοι, είστε εκτός θέματος. Είναι πολύ κουραστικό να διαβάζεις άσχετα πράγματα, ενώ αναμένεις μια ενδιαφέρουσα πληροφορία να διαβάσεις. Το περίεργο είναι ότι πολλοί ενεργοί χρήστες που βλέπω, μπήκαν στο τρυπάκι της κόντρας των ιταλικών και ολλανδικών...anikologr έγραψε:Κάτι έχεις με τα ιταλικά συστήματα εσύ δεν εξηγείται αλλιώς...![]()
Σε κάθε κουβέντα φροντίζεις να θάβεις τα ιταλικά (εκττός ίσως BRC) και να υπερθεματίζεις υπέρ των ολλανδικών και ιδιαίτερα της prins. Στο έχει τονίσει και άλλος από εδώ. Εμένα στα @@ μου για τα ιταλικά παρόλο που έχω OMVL αλλά αυτή η συνεχόμενη εμμονή σου καταντάει κουραστική. Σίγουρα δεν έχεις σχέση με την Prins?
Ανικολογκρ, να προσέχεις τι γράφεις, γιατί οι περισσότεροι αν όχι όλοι, είναι άνδρες, με αποτέλεσμα να έχουν την ανάλογη ανατομία. Το να κάνεις μνεία ότι χρησιμοποιείς τα ''παπάκια'' σου ως recycle bin της μνήμης σου δεν νομίζω ότι είναι πληροφορία που μας ενδιαφέρει. Γενικά ρε παιδιά κρατείστε ένα επίπεδο, δεν είναι τόσο δύσκολο!
DragonHD έγραψε:Μετα απο 14 μηνες υγραεριοκινηση σε ΠΕΖΟ 407 1800κ.ε με συνολικα 90χιλιαδες χιλιομετρα στο κοντερ και σχετικα λιγα χιλιομετρα υγραεριοκινησης(12.000) και το συστημα της BRC παω για αλλαγη καταλυτη.Αρχισανε τα οργανα!!Βοηθεια μας
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες
|
|
|