erimitis έγραψε:Παιδια μια συμβουλη μονο.Οσοι ειστε με προβλημα το προβλημα δεν βιαζεται.Ψαξτε καλα βρειτε καλο μαστορα με καλο ρεκτιφιατζη και καντε την επικσευη.
Και μετα οπως και γω θα ειστε στην αναζητηση να δειτε ποιος θα κανει ρυθμιση το υγραεριο
Δημητρη οταν λες "Οσοι ειστε με προβλημα το προβλημα δεν βιαζεται" τι ενοεις?
Μηπως ξεχασες να βαλεις το ΚΑΙ ,δηλ. ηθελες να πεις "Οσοι ειστε με προβλημα ΚΑΙ το προβλημα δεν βιαζεται"?
Γιατι αμα μεινω απο βαλβιδες και ρεταρει το αυτοινητο(στην καλυτερη) και δεν περπαταει καθολου πως δεν θα βιαζομαι δηλ. αμα μεινω χωρις αυτοκινητο?
Γι'αυτο και ανοιξα το θεμα φιλε μπας και μπορεσουμε και βρουμε και τον μαστορα που ξερει τι κανει και το ρεκτιφιατζη που εχει κανει επισκευες με ενισχυμενα μεταλα και τα αυτοκινητα δεν ξαναπαρουσιασαν προβλημα,γιατι απο τσομπανους εχουμε χορτασει φιλε,2 φιλοι μου συγκεκριμενα εχουν κανει επισκευη κεφαλαρι απο 2 φορες ο καθενας οπως και'συ φιλε απο το υγραεριο,οχι μια αλλα 2 φορες σε συντομο χρονικο διαστημα,αν ηξερε και δεν ηταν τσομπανος και ο μαστορας και ο ρεκτιφιατζης θα τους ξαναεβγαζε ζημια VSR σε μολις 30-40,000 χλμ ?
Οταν τους ρωτησα και τους 2 γιατι δεν εβαλαν βαλβιδες απο στελιτη και ενισχυμενες εδρες και οι 2 με ρωτησαν με απωρεια "τι ειναι αυτα?"
Ο μαστορας μου που ειναι και απο τους φιρματους της Θεσ/νικης αλλαξε κεφαλαρι σε ολοιδιο αυτοκινητο με το δικο μου αφου του ειχε βγαλει ζημια στις εδρες και βαλβιδες και στα 20,000 χλμ ξαναεβγαλε παλι την ιδια ζημια το αυτοκινητο ,αν ηξερε τι εκανε θα του ξαναβαζε μαμα κεφαλαρι που αποδεδειγμνενα ειναι παθιαρικα στο υγραεριο,η μηπως ηξερε τι εκανε και το εκανε επιτηδες για να εχει τον αιμοδοτη?
Το ξαναγραφω ,απο τσομπανιδες εχουμε χορτασει φιλε και τωρα ειδικα με το ολο νταλαβερι του υγραεριου εχουμε χορτασει και απο επικινδυνα πονηρους τσομπανιδες τις αρπαχτης που τρωνε με χρυσα κουταλια απο αυτο!
Γι'αυτο εγω ειμαι της αποψης καλυτερα να γνωριζω εγω 5 πραγματα παρα να φαω παπα παλι,και να σου πω "θα μου βαλεις αυτα και αυτα τα υλικα που κοστιζουν τοσο,ποσα θελεις ρε μαστορα για το ανεβοκατεβασμα,ποσα θελεις εμπειρε ρεκτιφιατζη με τις συγχρονες σου μηχανες και οχι με το σβουρακι και το χειροκινητο τρυπανι,παρτα και μην τυχον κανεις και καμια μαλακια γιατι σε πληρωσα οσα μου ζητησες για την εργασια σου"!
Αν τους βρω and the price is right να την κανουμε την επισκευη ,αν δεν τους βρω η ακομη και να τους βρω και δεν με συμφερει λογο κοστους ειπαμε το βαζω μπουρλοτο και ησυχαζω επιτελους!