Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 29 Ιαν, 2015 00:49

Δεν του την λεει φιλε την λεει σε αυτους που μονο καλα λογια εχουν να πουν για το υγραεριο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό erimitis » Πέμ 29 Ιαν, 2015 09:45

Κοκορομαχιες βλεπω αρχισαμε.
Λοιπον Βαλσαμη το υγραεριο κανει πολυ μεγαλη οικονομια αλλα οπως ειπες και εσυ σε ορισμενα αυτοκινητα δεν κουμπωνει σωστα.
Παραυτα ομως πιστευω οτι η Ελλαδα ειναι πολυ νεα για να εχει αποψη στην υγραεριοκινηση.Πολωνια βουλγαρια και αλλες χωρες που χτυπηθηκαν απο οικονομικες κρισεις χρησιμοποιούν το υγρεριο εδω και δεκαετιες και εχουν λυσει τα προβληματα τους.
Δευτερον εταιριες οπως η BRC PRINS θα επένδυαν σε υλικα και ανθρωπινο δυναμικο με το ελληνικο σκεπτικο οτι συγνωμη για την εκφραση"Δεν γαμεις εμεις θα το παραγουμε και μετα θα λεμε οτι φταινε αλλοι"Οχι βεβαια.

Δηλαδη θελω να πω οτι στην Ελλαδα σε μια νυχτα στην κυριολεξια μαθαμε να περναμε υγραεριο φυσικο αεριο στα σπιτια και πολλα άλλα.
Σωστοι εγκατασταστες ειναι σε ολη την ελλαδα ελαχιστοι μετρημενοι θα ελεγα στα δαχτυλα.
Η αληθεια λοιπον ειναι καπου στην μεση.Και ο Βαλσαμης εχει δικιο καθως μαζι με εμενα εχει δωσει αρκετα ευρωπουλακια για να διατηρει το αυτοκινητο σε κινηση αλλα υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος τα φιλαρακια που δεν ξερουν τιποτα απο κινητηρες υγραερια κτλ και το αβενσις του εχει 150.000 με υγραεριο απροβλιματιστα.
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό fokion » Πέμ 29 Ιαν, 2015 11:05

Ισως η λογικότερη τοποθετηση επι του θεματος....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 29 Ιαν, 2015 16:17

erimitis έγραψε:Σωστοι εγκατασταστες ειναι σε ολη την ελλαδα ελαχιστοι μετρημενοι θα ελεγα στα δαχτυλα.
Η αληθεια λοιπον ειναι καπου στην μεση.Και ο Βαλσαμης εχει δικιο καθως μαζι με εμενα εχει δωσει αρκετα ευρωπουλακια για να διατηρει το αυτοκινητο σε κινηση αλλα υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος τα φιλαρακια που δεν ξερουν τιποτα απο κινητηρες υγραερια κτλ και το αβενσις του εχει 150.000 με υγραεριο απροβλιματιστα.

Και το κουφοτερο ολων ειναι οτι και'γω εχω γνωστο με ford cmax 1,6 2005 mod. με συστημα lovato easy fast περασμενο εξολοκληρου με ταηραπς σε τσομπανο εγκαταστατη ο οποιος εχει κανει 120,000 χλμ με υγραεριο (και πρινα βαλει υγραεριο το αυτοκινητο ειχε αλλες 130,000 χλμ),εχει αλλαξει ολο κι'ολο 2 φορες φιλτρακια και το αυτοκινητο περα απ'οτι του εχει καψει 2 φορες πολαπλασιαστη και 2 τα μουζοκαλωδια απο βαλβιδες και εδρες ακομη κανενα προβλημα οπως μου λεει,βλεπω πολλα ford στις black λιστες το cmax δεν το εχει αλλα λεω μηπως φοραει και αυτο μοτερ απο αυτα που εχει στις λιστες!
valsam

Δημοσίευσηαπό panosopel » Πέμ 29 Ιαν, 2015 16:35

Οσον αφορα την τιμη αυτο οπου εμαθα ειναι οτι σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να πηγαινεις το αυτοκινητο σε ρεκτιφιε αυτοκινητων και το δινω συμβουλη σε οποιον παθει αντιστοιχη ζημια γιατι αμα την επαθα εγω μην την παθετε και εσεις στο μελλον.
Μιλησα εκ των υστερων με πολυ γνωστο μαστορα που κανει ρεκτιφιε και βαζει βαλβιδες(και τις 16) για υγραεριο συνολικο κοστος γυρω στα 900Ευρω ενω αμα καποιος πρεπει να αλλαξει μονο τις εξαγωγης φανταζομαι ισως πληρωσει και κατω απο700Ευρω.Μια χαρα το βρισκω

Εμενα υστερα απο πολλες επισκεψεις και πιεσεις το κοστος κυμαινεται στα 1300Ευρω(και για τις 16) δηλαδη συν 350Ευρω αμα βγαλω αλλαγη λαδιων-φιλτρο λαδιου.
Σε 2-3ακομα συνεργεια opel που πηρα τηλ μου ειπαν τιμη ολοι πανω απο χιλιαρικο οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι η opel χρεωνει ακριβα τις βαλβιδες τις ενισχυμενες η οι μαστορες παιρνουν για εργασια πολλα παραπανω η συνδυασμος αυτων.
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 29 Ιαν, 2015 18:37

panosopel αν γινετε φιλε στειλε μου το τηλ. του ρεκτιφιατζη!
900 ευρω σου ειπε ο ρεκτιφιατζης,και το ανεβασμα-κατεβασμα της κεφαλης,και τις φλαντζες κεφαλής ολα μεσα σε αυτα τα 900 ευρω ειναι και ποιος θα τα κανει,αυτος?
valsam

Δημοσίευσηαπό fotisly » Πέμ 29 Ιαν, 2015 21:30

οι χρεωσεις ειναι πανω κατω στα ιδια,απλα καποιοι σου λενε ολο το κοστος απο την αρχη και καποιοι στην πορεια σ λενε θελει και οδηγους κ τσιμουχακια ή δεν βαλαμε στο κοστος το λυσε δεσε καπακι κ.διαφορα.
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

Δημοσίευσηαπό erimitis » Κυρ 01 Φεβ, 2015 19:05

Παιδια μια συμβουλη μονο.Οσοι ειστε με προβλημα το προβλημα δεν βιαζεται.Ψαξτε καλα βρειτε καλο μαστορα με καλο ρεκτιφιατζη και καντε την επικσευη.
Και μετα οπως και γω θα ειστε στην αναζητηση να δειτε ποιος θα κανει ρυθμιση το υγραεριο
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 02 Φεβ, 2015 13:43

erimitis έγραψε:Παιδια μια συμβουλη μονο.Οσοι ειστε με προβλημα το προβλημα δεν βιαζεται.Ψαξτε καλα βρειτε καλο μαστορα με καλο ρεκτιφιατζη και καντε την επικσευη.
Και μετα οπως και γω θα ειστε στην αναζητηση να δειτε ποιος θα κανει ρυθμιση το υγραεριο

Δημητρη οταν λες "Οσοι ειστε με προβλημα το προβλημα δεν βιαζεται" τι ενοεις?
Μηπως ξεχασες να βαλεις το ΚΑΙ ,δηλ. ηθελες να πεις "Οσοι ειστε με προβλημα ΚΑΙ το προβλημα δεν βιαζεται"?
Γιατι αμα μεινω απο βαλβιδες και ρεταρει το αυτοινητο(στην καλυτερη) και δεν περπαταει καθολου πως δεν θα βιαζομαι δηλ. αμα μεινω χωρις αυτοκινητο?
Γι'αυτο και ανοιξα το θεμα φιλε μπας και μπορεσουμε και βρουμε και τον μαστορα που ξερει τι κανει και το ρεκτιφιατζη που εχει κανει επισκευες με ενισχυμενα μεταλα και τα αυτοκινητα δεν ξαναπαρουσιασαν προβλημα,γιατι απο τσομπανους εχουμε χορτασει φιλε,2 φιλοι μου συγκεκριμενα εχουν κανει επισκευη κεφαλαρι απο 2 φορες ο καθενας οπως και'συ φιλε απο το υγραεριο,οχι μια αλλα 2 φορες σε συντομο χρονικο διαστημα,αν ηξερε και δεν ηταν τσομπανος και ο μαστορας και ο ρεκτιφιατζης θα τους ξαναεβγαζε ζημια VSR σε μολις 30-40,000 χλμ ?
Οταν τους ρωτησα και τους 2 γιατι δεν εβαλαν βαλβιδες απο στελιτη και ενισχυμενες εδρες και οι 2 με ρωτησαν με απωρεια "τι ειναι αυτα?"
Ο μαστορας μου που ειναι και απο τους φιρματους της Θεσ/νικης αλλαξε κεφαλαρι σε ολοιδιο αυτοκινητο με το δικο μου αφου του ειχε βγαλει ζημια στις εδρες και βαλβιδες και στα 20,000 χλμ ξαναεβγαλε παλι την ιδια ζημια το αυτοκινητο ,αν ηξερε τι εκανε θα του ξαναβαζε μαμα κεφαλαρι που αποδεδειγμνενα ειναι παθιαρικα στο υγραεριο,η μηπως ηξερε τι εκανε και το εκανε επιτηδες για να εχει τον αιμοδοτη?
Το ξαναγραφω ,απο τσομπανιδες εχουμε χορτασει φιλε και τωρα ειδικα με το ολο νταλαβερι του υγραεριου εχουμε χορτασει και απο επικινδυνα πονηρους τσομπανιδες τις αρπαχτης που τρωνε με χρυσα κουταλια απο αυτο!
Γι'αυτο εγω ειμαι της αποψης καλυτερα να γνωριζω εγω 5 πραγματα παρα να φαω παπα παλι,και να σου πω "θα μου βαλεις αυτα και αυτα τα υλικα που κοστιζουν τοσο,ποσα θελεις ρε μαστορα για το ανεβοκατεβασμα,ποσα θελεις εμπειρε ρεκτιφιατζη με τις συγχρονες σου μηχανες και οχι με το σβουρακι και το χειροκινητο τρυπανι,παρτα και μην τυχον κανεις και καμια μαλακια γιατι σε πληρωσα οσα μου ζητησες για την εργασια σου"!
Αν τους βρω and the price is right να την κανουμε την επισκευη ,αν δεν τους βρω η ακομη και να τους βρω και δεν με συμφερει λογο κοστους ειπαμε το βαζω μπουρλοτο και ησυχαζω επιτελους!
valsam

Δημοσίευσηαπό fotisly » Τρί 03 Φεβ, 2015 22:06

δυσκολο πολυ να τα βρεις αυτα!!
ασε που ποτε δεν βγαζεις ακρη με μαστορους οταν ειναι για ζημια.
φαντασου να εχεις ασχολειθει κ ο ιδιος και να του υποδειξεις το οτιδηποτε,τοτε θα φταιει παντα αυτο που του υπεδειξες σε οτι ζημια.
το θεμα δεν ειναι να το αφηνεις στην τυχη αλλα θελει και λιγο τυχη αχχαχαχα
εγω εμπιστευτηκα το συνεργειο και πηγε την κεφαλη σε αυτον που συνεργαζετε αυτος γιατι ο μαστορας τον εμπιστευεται.
ειχα φιλο να το παω αλλα προτιμησα να εχει ολη την ευθυνη το συνεργειο και αν οτιδηποτε προβλημα να του το παω και να κοψουνε τον λαιμο τους ή ο ενας ή ο αλλος ή μαζι.
το να επαιρνα την κεφαλη εγω και να την πηγαινα σε γνωστο μου θα ειχε φυγει κατευθυαν η ευθυνη απο συνεργειο.
αν οτιδηποτε προβλημα ο ενας μπορει να εριχνε τις ευθυνες στον αλλον μεσο εμου.
αυτο ηταν το δικο μ σκεπτικο.εδρες μ ειπε ηταν μια χαρα κ δεν αλλαξα.
icom jtg υγρου ψεκασμου,πλεον lovato σε αστρα h 1.8 140 hp
prins silverline2 skoda fabia 1.4 101 hp
fotisly

Δημοσιευσεις: 394

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες