Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

E46 3,30 προβληματα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: E46 3,30 προβληματα

Δημοσίευσηαπό samspade » Τρί 11 Σεπ, 2012 01:31

To αυτοκινητο παρελήφθει χτες και απο ότι φαινεται δουλευει ρολόι.Αναφέρθεικε απο το μηχανικο να μην το ζορίζω για καμοια 1000ρια χιλιομετρα και ιδιαιτερα στο γκαζι γιατι ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες.Καταρχας σκέφτηκα να κάνω ότι είπε παραπανω ο φίλος να του κάνω αυτά τα χιλιομετρα νορμαλ και μόνο με βενζινη.Σκέφτηκα επίσης και εδώ θέλω κάποιον πιο εξειδικευμενο να μας πει την αποψη του Μήπως λέω μήπως δεδομένο ότι το αυτοκίνητο είναι 3000κυβικα και ακόμα με 4000στροφές έχει υψηλες ταχύτητες να τοποθετουσα ένα κιτακι ψυγειου λαδιου μαζι με κάποια οργανα για να το ελένχω?Θε εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο? :?: Οπως το βλεπω προσωπικα εγώ και να μην χρειάζεται ψυγειο λαδιου αν υποθέσουμε ότι όλα τα προβλήματα λυθήκαν απο θέμα αξιοπηστίας και μόνο δεν θα εξυπηρετούσε.?
samspade

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τρί 11 Σεπ, 2012 13:39

εχεις οργανο θερμοκρασιας λαδιου λογικα.αν δεν βλεπεις παραλογες θερμοκρασιες μην μπλεχτεις με ψυγειο λαδιου.μπορει να μην ανεβαζει ποτε θερμοκρασια λαδιου εκτος αν εχει θερμοστατη δλδ θα χρειαστεις πολλα$$$. :thumbdown:
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τρί 11 Σεπ, 2012 23:51

samspade έγραψε:To αυτοκινητο παρελήφθει χτες και απο ότι φαινεται δουλευει ρολόι.Αναφέρθεικε απο το μηχανικο να μην το ζορίζω για καμοια 1000ρια χιλιομετρα και ιδιαιτερα στο γκαζι γιατι ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες.Καταρχας σκέφτηκα να κάνω ότι είπε παραπανω ο φίλος να του κάνω αυτά τα χιλιομετρα νορμαλ και μόνο με βενζινη.Σκέφτηκα επίσης και εδώ θέλω κάποιον πιο εξειδικευμενο να μας πει την αποψη του Μήπως λέω μήπως δεδομένο ότι το αυτοκίνητο είναι 3000κυβικα και ακόμα με 4000στροφές έχει υψηλες ταχύτητες να τοποθετουσα ένα κιτακι ψυγειου λαδιου μαζι με κάποια οργανα για να το ελένχω?Θε εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο? :?: Οπως το βλεπω προσωπικα εγώ και να μην χρειάζεται ψυγειο λαδιου αν υποθέσουμε ότι όλα τα προβλήματα λυθήκαν απο θέμα αξιοπηστίας και μόνο δεν θα εξυπηρετούσε.?

Εχω την εντύπωσει ότι τα bmw έχουν ένα μικρό ψυγειάκη λαδίου..
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό samspade » Τετ 12 Σεπ, 2012 10:00

οχι οργανο λαδιου δεν έχω αλλα μάλον το αυτοκίνητο στο φίλτρο μου είπαν ότι έχει ψύκτρες για το λάδι οπότε μάλον δεν χρειάζομαι ψυγειο λαδιου.Είναι και ακριβό ρώτησα και μαζί με τοποθέτηση ΄΄ισως περάσει και τα 250 ερώ χωρίς κάποιο όργανο να το ελένχω οπότε μάλον σήμερα θα ρωτήσω για τοποθέτηση ενός απλου οργανου να τελειώνω.
samspade

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τετ 12 Σεπ, 2012 17:13

και τα καλα οργανα κοστιζουν σχεδον τα μισα απο την τιμη που σου ειπαν για ψυγειο.για μενα μην ανακατευεσαι με το λαδι απλα βαζε καλο λαδι.
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες