Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

τα μπεκ ακουγονται σαν diesel

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: τα μπεκ ακουγονται σαν diesel

Δημοσίευσηαπό eliask » Δευτ 09 Ιούλ, 2012 10:11

Qashqai 1.6 2011
Bardolini (χωρίς λαδιέρα, καμία ασχολεία με καταλύτη, τα προβλήματα με καταλύτη αφορούν τα 2000cc που έχουν προκαταλύτη), πολύ ευχαριστημένος, κανένα πρόβλημα.
Στο ρελαντί ΝΑΙ ακούγεται σαν πετρέλαιο.
eliask

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τρί 10 Ιούλ, 2012 13:10

Σε W202 με ταρταρινι με κλειστο καπο σπανια μπορει να το ακουσεις.με ανοιχτο ακουγονται να κοπανανε(εχει μονωση το καπο).βεβαια και με την βενζινη ακουγεται ενας θορυβος απο το καπακι των βαλβιδων αλλα ακομη δεν ανακαλυψα τι ειναι αυτο. :?:
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό jimyp68 » Τρί 10 Ιούλ, 2012 17:17

Και εγώ έχω βάλει Zavoli σε Suzuki SX4 και όντως τα μπεκ κάνουν το χαρακτηριστικό κροτάλισμα του ντήζελ στο ρελαντι.... Βέβαια με λίγη καλή μουσική δεν ενοχλούν καθόλου!
jimyp68

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό runner » Παρ 13 Ιούλ, 2012 07:46

jimyp68 έγραψε:Και εγώ έχω βάλει Zavoli σε Suzuki SX4 και όντως τα μπεκ κάνουν το χαρακτηριστικό κροτάλισμα του ντήζελ στο ρελαντι.... Βέβαια με λίγη καλή μουσική δεν ενοχλούν καθόλου!

Έχεις τα μαύρα μπεκ?Αν ναι πήγαινε να στα αλλάξουν..Έχει δώσει η ζάβολι οδηγία για αλλαγή.
runner

Δημοσιευσεις: 126

Δημοσίευσηαπό jimyp68 » Παρ 13 Ιούλ, 2012 13:02

runner έγραψε:
Έχεις τα μαύρα μπεκ?Αν ναι πήγαινε να στα αλλάξουν..Έχει δώσει η ζάβολι οδηγία για αλλαγή.

Oχι, έχω τα ασημενια! Η εγκατάσταση εγινε πριν απο εναμισι μήνα περιπου. Ο λόγος που ακούγονται εχει να κάνει μάλλον με το σημείο που μπήκαν, στο πίσω μέρος της μηχανής. Εκτος απο το ρελαντι, σε όλο το αλλο ευρος στροφών του κινητήρα δεν ακουγονται καθόλου.
jimyp68

Δημοσιευσεις: 3

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες