Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 14 Οκτ, 2015 19:43

Φίλε , κάτι δεν έγινε ΣΩΣΤΑ απο την αρχή και έμπλεξες...

Παραπάνω ο erimitis σου είπε "καλό κουράγιο"...
Με τη σειρά μου σου εύχομαι και εγώ το ίδιο !!!
Πρόσεξε τουλάχιστον απο εδώ και μπρός../..Καλά ξεμπερδέματα .
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό erimitis » Τετ 14 Οκτ, 2015 22:57

Νοεμβριο αλλαγη ολες οι εξαγωγης ενισχυμενες ρεκτιφιε εργασια και λαδι 700 ευρω.
Αντε ελα σε περιμενω αν δεν ερθεις οταν θα πας βαλε μαυρο παντελονι να μην μεινουν οι δαχτυλιες

Στάλθηκε από το Breeze μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
erimitis

Δημοσιευσεις: 440

Δημοσίευσηαπό astam » Πέμ 15 Οκτ, 2015 10:33

Justme82 η τιμή που σου είπε ο τόρνος είναι μόνο για ενισχυμένες βαλβίδες ή και για έδρες? Θα σου αλλάξει μόνο τις βαλβίδες εξαγωγής ή και τις εισαγωγής?
Ford Mondeo '04 1.8
Landirenzo Evo
astam

Δημοσιευσεις: 166

Δημοσίευσηαπό Justme82 » Πέμ 15 Οκτ, 2015 11:14

astam έγραψε:Justme82 η τιμή που σου είπε ο τόρνος είναι μόνο για ενισχυμένες βαλβίδες ή και για έδρες? Θα σου αλλάξει μόνο τις βαλβίδες εξαγωγής ή και τις εισαγωγής?

Δεν έχω μιλήσει με τόρνο προσωπικά αλλά αναφέρομαι για βαλβίδες & έδρες εξαγωγής τις 8 για υγραέριο ενισχυμένες. Η τιμη περιλαμβανει και φλάντζα και λοιπά για την δουλειά. Αυτά από τα συνέργεια που μου είπαν δηλαδή.
Justme82

Δημοσιευσεις: 16

Δημοσίευσηαπό Justme82 » Πέμ 15 Οκτ, 2015 11:17

erimitis έγραψε:Νοεμβριο αλλαγη ολες οι εξαγωγης ενισχυμενες ρεκτιφιε εργασια και λαδι 700 ευρω.
Αντε ελα σε περιμενω αν δεν ερθεις οταν θα πας βαλε μαυρο παντελονι να μην μεινουν οι δαχτυλιες

Μονο βαλβιδες αλαξες αγαπητέ μου ή και εδρες και φλατζα ;
Τις βαλβιδες τις εφτιαξε με καπελωτα τις πανω και τις κατω έπειτα ή εχεις αυτορυθμιζομενες;
Justme82

Δημοσίευσηαπό erimitis » Πέμ 15 Οκτ, 2015 15:53

Βαλβιδες μονο εδρες ηταν μια χαρα.βαλβιδες ενισχυμενες για υγρεριο τι εχουν δεν ξερω.

Σταλθηκε απο την αιθουσα του Eurogroup
erimitis

Δημοσίευσηαπό Justme82 » Πέμ 15 Οκτ, 2015 15:56

Φανταζομαι πως αντιλαμβανεσαι πως υπαρχουν διαφορές αρκετές τις 2 περιπτώσεις μας και για αυτο μιλαμε για αλλη τιμη.
Ο ενας που ειχε επικοινωνήσει ειχαμε πει πως θα το ανοιξουμε και θα δουμε τι θα βαλουμε , αναλογα την περιπτωση. Αλλα το σκέφτομαι να βαλω οπως και να εχει και βαλβίδες και έδρες να τελειώνω...
Justme82

Δημοσίευσηαπό erimitis » Πέμ 15 Οκτ, 2015 21:49

Γιατι να βαλεις εδρες ρε φιλος.
Ανοιξε το αμαξι και δες.
Μην τρελαινεστε για να χτυπησει εδρες σημαινει οτι ειχε πολυ αλλαν νταλον ρυθμιση.
Βαλε βαλβιδες και κοιτα να κανει καλη δουλεια ο τορνος

erimitis

Δημοσίευσηαπό Justme82 » Παρ 16 Οκτ, 2015 09:22

erimitis έγραψε:Γιατι να βαλεις εδρες ρε φιλος.
Ανοιξε το αμαξι και δες.
Μην τρελαινεστε για να χτυπησει εδρες σημαινει οτι ειχε πολυ αλλαν νταλον ρυθμιση.
Βαλε βαλβιδες και κοιτα να κανει καλη δουλεια ο τορνος

Ειδικός δεν είμαι, αλλά εφόσον ανοίγει το αμάξι και τα σκάω πάλι θα βάλω και έδρες να είμαι σίγουρος…
Ποιος μου λεει πως μετα από μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα θα είμαι οκ με τις βαλβίδες και θα έχουν πέσει οι έδρες… αυτό τουλάχιστον το έχω διαβάσει σε αρκετά forum ανά καιρούς (δεν έχω λινκ τώρα).

Κάτι σημαντικό να σημειώσω για την ιστορία πάντως. Το αμάξι ναι μεν μετά από κλείσιμο έπαθε πρόβλημα στους 9 μήνες αλλά υπήρχε θέμα με τον 1ο αισθητήρα λάμδα με αποτέλεσμα το σύστημα να είναι lean (p0171) και να βάζει περισσότερο καύσιμο το σύστημα με συνέπια μεγαλύτερες θερμοκρασίες (από όσο γνωρίζω). Το παραπάνω πρέπει να έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το ζήτημα… και το ξαναλέω δεν γίνεται το ίδιο αμάξι να είναι οκ με το υγραέριο για πάνω από 50.000 χιλιόμετρα και έπειτα να χαλάει στα 9.000.
Justme82

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 16 Οκτ, 2015 09:59

δεν κατατασω το yaris στα ευπαθη αυτοκινητα για υγραεριο, οι σχολες οδηγων εχουν τετοια με αμετρητες ωρες λειτουργειας χωρις προβλημα, το οτι σου εκαψε φλαντζα σε μικρο χρονικο διαστημα πιστευω οτι κατι δεν εγινε σωστα κατα την συναρμολογιση της κεφαλης πανω στο μπλοκ του κινητηρα (δεν πλανηστικε το καπακι-ηταν πετσικο το μπλοκ-δεν αλλαξανε βιδες κεφαλης-σφιξανε με λαθος διαδικασια ή ροπη τις βιδες κεφαλης)
τωρα για το αν θα χρειαστει να κανεις κατι με τις βαλβιδες θα στο δειξει η ιδια η κεφαλη σου, δηλαδη μονταρετε πανω τους εκκεντροφορους και μετρηστε τα διακενα, αν αυτα ειναι το ιδιο οπως ηταν οταν το δεσατε μην κανεις τιποτα (ελπιζω να ειχε γινει σωστη ρυθμιση στην αρχη)
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 66 επισκέπτες