Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τεραστιο προβλημα με vialle lpdi

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Τεραστιο προβλημα με vialle lpdi

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 09 Δεκ, 2014 00:00

Επειδη τα ξερεις καλα βρες ενα Q5 που δεν εχει αλλαξει μοτερ η σασμαν ΕΝΑ !! Μπραβο με 3 ποστ εχεις και γνωμη για τον εγκαταστατη δες λιγο τι αμαξια μετατρεπει και μιλα μετα
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό tsamitas » Τρί 09 Δεκ, 2014 00:10

Η αλήθεια αύτη ειναι η γνώση έρχεται με τα ποστ και οχι με τα 20 που ειμαι μηχανικός..!!
εσυ άραγε τι εισαι.....?????
tsamitas

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 09 Δεκ, 2014 00:17

hamurabi έγραψε:Όσον αφορά το αυτοκίνητο δεν έχει πάρει ποτέ συνεργείο για κανένα πρόβλημα εδώ και 5.5 χρόνια εκτός από τα σέρβις.

Ποιο προβλήματα βγάζει το μοτέρ σιγά σιγά και δεν τα ξέρω; σε 5.5 χρόνια το μόνο που άλλαξα ήταν τώρα αντλία νερού.
Ναι καίει λάδι εξαρχής αλλά καίει μέσα στα όρια που η audi θεωρεί φυσιολογικό. Κανένα άλλο πρόβλημα δεν παρουσίασε ποτέ.
Τωρα αν δεν θέλει να το πιστέψει αυτό οποιοσδήποτε δεκτό. Ο κάθε ένας ας πιστεύει ότι νομίζει.
Βέβαια το αμάξι ελέγχθηκε πρόσφατα από δυο(!!) " αντιπροσωπίες audi και δεν βρέθηκε κανένα πρόβλημα.
Ο τελευταίος έλεγχος έγινε από την καρεντα μέσω του εγκατάστατη.
Τωρα αν έχει κάνα πρόβλημα τόσο κρυφό που δε το βλέπει κανείς , ίσως τι να πω.

Απλά δεν καταλαβαίνω πως συνδέεται πιθανό πρόβλημα του αυτοκινήτου με το ότι όταν αδειάζει η φιάλη του υγραεριου και την ξαναγεμισεις για κάποιο λόγο δε τη βλέπει γεμάτη μέχρι να επαναπρογραμματιστει το αέριο. Με το ασχετο από μηχανικά μυαλό μου μου φαίνεται τελείως άκυρο να συσχετιστουν αυτά.

Πιθανη αιτια βλαβης ρεσετ του εγκεφαλου λογω χαμηλης τασης κατω σπο 8,5 volt της μπαταριας ..

Ελεγχος κουμπωνω την διαγνωση δεν λεει τιποτα , πχ η τρομπα εχανε και ποτε δεν εβγαλε η διαγνωση πριν την εγκατασταση βλαβη !!

Ολοι μιλουν για τα λαδια που υπαρχουν κακως στο βιβλιο σερβις 1 / λιτρο τα 1200 χιλ ;

Στη καρεντα ελεγθηκε εξονυχιστικα για τη λειτουργια του vialle δεν αλλαχθηκε τιποτα εκτος απο την βαλβιδα στην υψηλης ..

Πιθανως να αλλαχθει η δεξαμενη ή η τρομπα .. Στον αλλον που γραφει σχολια ο εγκαταστατης φταιει !! Δεν κουμπωσε σωστα τις φυσες ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Τρί 09 Δεκ, 2014 00:27

Εγώ πάρα τη διμηνη(!!!) ταλαιπωρία που έχω υποστεί δεν έριξα ποτέ ευθύνη στον εγκαταστατη.
Και γενικά δεν με ενδιαφέρει να ρίξω ευθύνες σε κανέναν.
Με ενδιαφέρει είτε να έχω αυτό που πλήρωσα είτε αν δεν γίνεται αυτό, τα χρήματα μου.

Εγώ απλά γράφω τις εμπειρίες μου ώστε σε οτιδήποτε βρεθεί λύση να βοηθήσει τους επόμενους που θα διαβάσουν το φόρουμ.
Γιαυτό υπάρχει και το φόρουμ άλλωστε απο ότι νομίζω.
hamurabi

Δημοσιευσεις: 129

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 09 Δεκ, 2014 00:37

tsamitas έγραψε:Η αλήθεια αύτη ειναι η γνώση έρχεται με τα ποστ και οχι με τα 20 που ειμαι μηχανικός..!!
εσυ άραγε τι εισαι.....?????

Πολιτικος μηχανικος εισαι ; Γιατι αν δεν γνωριζεις το θεμα δεν εκφερεις ετσι γνωμη ..υπαρχουν πραγματα που δεν γραφονται δημοσιως .. Αμα σε ενδειαφερει αναλυση ελα στο μαγαζι να σου την κανω αλλωστε δημοσια γραφω ..
Γραψε και εσυ με την ιδιοτητα σου με ονομα κσι τηλεφωνο και τα λεμε ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Paradisos » Τρί 09 Δεκ, 2014 00:41

Πολυ καλη η απάντηση σου φίλε μου ειναι απολύτως κατανοητό οτι υπάρχει ταλαιπωρία και σου βγάζω το καπέλο για την υπομονή σου αλλα ειναι και άκομψο να ερχόμαστε απο το πουθενά να κατηγορούμε εναν επαγγελματία εγκαταστατη που προσπαθεί να βρει λύση για το πρόβλημα . Το μόνο εύκολο θα ήταν να το είχε ξηλώσει !!
Paradisos

Δημοσιευσεις: 166

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 09 Δεκ, 2014 00:52

hamurabi έγραψε:Εγώ πάρα τη διμηνη(!!!) ταλαιπωρία που έχω υποστεί δεν έριξα ποτέ ευθύνη στον εγκαταστατη.
Και γενικά δεν με ενδιαφέρει να ρίξω ευθύνες σε κανέναν.
Με ενδιαφέρει είτε να έχω αυτό που πλήρωσα είτε αν δεν γίνεται αυτό, τα χρήματα μου.

Εγώ απλά γράφω τις εμπειρίες μου ώστε σε οτιδήποτε βρεθεί λύση να βοηθήσει τους επόμενους που θα διαβάσουν το φόρουμ.
Γιαυτό υπάρχει και το φόρουμ άλλωστε απο ότι νομίζω.

Φυσικα αλλα δεν γινετε να μην αναγνωρισεις το τι εχει κανει ο εγκαταστατης για το θεμα εχει βγαλει απο την τσεπη του περισσοτερα απο το κοστος του κιτ .... ειναι μια ανεπιθυμητη κατασταση και για τους δυο ..
Παντα υπαρχει η λυση της επιστροφης και της απεγκαταστασης .. Μονο τα τηλεφωνα συννενοησης στην ολλανδια εχουν κοστισει πανω σπο 100 € ..

Εχει φερει 3 φορες τον τεχνικο διευθυντη της vialle στο συνεργειο για ελεγχο της τοποθετησης ..ολα εχουν γινει σωστα .. το πηρε το πηγε στην καρεντα για ελεγχο τι αλλο ; Εχει ασχοληθει 10 μερες ολο το τεχνικο επιτελειο της Prins ατελιωτες ωρες στο δρομο κτλ .. Με live ρυθμιση στο δρομο ..

Δεν φταιει το συστημα ουτε η τοποθετηση αλλα 10 φερε ιδια μια χαρα θα δουλεψουν Εχουμε 6-7 ιδια μοτερ μηδεν προβλημα ...

Ελπιζω να εινσι ολα οκ μετα το σημερινο αν οχι μια τρομπα πισω εμεινε η να βγει το συστημα ..
QGAS LPG CENTER ATHENS
210 9420594
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Τρί 09 Δεκ, 2014 01:06

Το ότι έχω γράψει δύο φορές καλά σχόλια για τον εγκαταστατη μου ενώ ταλαιπωρουμαι δύο μήνες νομίζω ότι δείχνει ευθεως ότι σέβομαι την προσπάθεια του εγκαταστατη.

Όσον αφορά το κόστος κλήσεων στην Ολλανδία το ξέρω πολύ καλά έχοντας μιλήσει 1+ ώρα με Prins και ήδη κάνα τέταρτο με vialle.

Συμφωνώ ότι πλέον έχει μείνει μόνο αλλαγή τρόμπα δεξαμενή ή ξύλωμα του συστήματος.
Βέβαια δεν παυω να πιστεύω ότι εφόσον το πρόβλημα λύνεται μέσω software τότε πιθανόν η αιτία του να είναι και στο software.
Μήπως θα έπρεπε η vialle να φτιάξει νέο firmware η κάτι τέτοιο.
Επειδή τυχαίνει να έχω σπουδάσει computer science και να κατέχω το θέμα του software εμένα μου μυρίζει ότι εκεί είναι το θέμα.
hamurabi

Δημοσίευσηαπό rogerius » Τρί 09 Δεκ, 2014 09:00

Qgas έγραψε:Ο καθε ασχετος εδω μεσα γραφει το μακρυ του και το κοντο του ειδικα το τελευταιο σχολιο τι λες βρε ασχετε ειναι θεμα εγκαταστατη ;

Εχουμε χασει πανω ΧΧΧΧ € να κανουμε ενα αμαξι να δουλεψει σωστά που ολοι οι τεχνικοι συμβουλοι λενε οτι εχει θεματα μηχανικα σοβαρα και το εχουμε πει στον κατοχο του και πελατη μας ...οτι επρεπε εδω και χρονια να εχει αλλαξει μοτερ στην εγγυηση ..

Οπως εχουν κανει ολα τα αλλα ιδια μοτερ (audi a3 quatro)

Eνα αμαξι που καιει 1 λιτρο λαδι στα 1000 χιλιομετρα .. Η 15 λιτρα πριν την καθε αλλαγη λαδιου . :mrgreen:

Εμεις λοιπον μολις δωσαμε στη VW 180 € διαγνωσεις και 60 € αλλαγη στη βαλβιδα υψηλης που θα μπορουσαμε να πουμε τραβα φτιαχτο και φερτο..

Εχουν δυο κορυφαιες εταιριες του χωρου PRINS καi VIALLE σηκωσει τα χερια ψηλα .. Και φταιει ο εγκαταστστης ;

Και οι 2 εταιριες λεγανε και λενε για ανεξηγητα προβληματα στο μοτερ αυτο οχι στο μοτερ γενικα αλλα σε αυτο το συγκεκριμενο .. η VW αλλαξε τη βαλβιδα κατω απο την υψηλης, ειχε διαρροη παλαιιοτερα στη τρομπα νερου που επισης την αλλαξαμε.. Το λαδι που καιει ολα αυτα μαζι ..

Μετα απο ατελεωτες ωρες δοκιμων ελεγχων κτλ χωρις καμια χρεωση στον κατοχο του αυτοκινητου .

Το πιο ευκολο θα ηταν να ξηλωθεί αλλα ακομα δεν υπαρχει αυτοκινητο που δεν εχουμε κανει να δουλεψει ακομα και αν το εχουμε πληρωσει ακριβα. Εμεις εχουμε επισκευασει ατελειωτα συστηματα αλλων εγκαταστατων και πολλοι εδω μεσα το ξερουν καλα αυτο οπως και τα πιο δυσκολα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στην Ελλαδα , ΕΧΟΥΜΕ δειξει το δρομο σε εταιριες οπως η prins η ΑΕΒ η vialle σε εκατονταδες προβληματα η δυσλειτουργιες στα συστηματα τους

Το κακό ηταν εδω οτι τα προβληματα του μοτερ εβγαιναν σιγα σιγα με το σταγονομετρο ενω συμφωνα με τον κατοχο του δεν ειχε κανενα προβλημα

Σιγα μην βρεθει αλλος εγκατασττης να κανει ολα αυτα δωρεαν !!! ... Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι θεμα εγκαταστασης εχει ξηλωθει και τσεκαριστει 3 φορες ..

ego enas, se pistevw! synexiste kai tha vrethei h lysh!
rogerius

Δημοσιευσεις: 274

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Τρί 16 Δεκ, 2014 17:15

Όπως είπα σε προηγούμενο ποστ μου ότι μυρίζομαι πρόβλημα στο software... Απο τι φαίνεται είχα δίκιο.
Με νέα beta έκδοση στο λογισμικό που βάλαμε το πρόβλημα εξαφανίστηκε.
Άδειασε η δεξαμενή, γέμισα και όλα τέλεια.. Θα περιμένω να ξανά γίνει για να σιγουρευτω βέβαια αλλά πιστεύω πως αυτό ήταν.
hamurabi

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες