Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα εκκίνησης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα εκκινησης........

Δημοσίευσηαπό cowboy » Κυρ 27 Μάιος, 2012 20:29

Εχω το ιδιο προβλημα φιλε μου αλλα το αμαξι μου ειναι μονου ψεκασμου και οταν το σβησω με αεριο και το ξεκινησω βενζινη περνει μπροστα ρεταρει πολυ για 5δλπ και στρωνει το ρελαντι του κανονικα.Αν το αμαξι μεινει ωρες χωρις να το βαλω εμπρος περνει κανονικα με βενζινη.Η διαφορα μου με εσενα ειναι οτι δεν εχω μπεκ ψεκασμου του αεριου και οτι υπολοιπα εχουν μεινει στα σωληνακια του γκαζιου μου τα τραβαει οταν ειμαι σε βενζινη
cowboy

Δημοσιευσεις: 40

Δημοσίευσηαπό fokion » Κυρ 27 Μάιος, 2012 23:12

ξεκινα με τα απλά κι ευκολα... βαλε βενζινα και βλεπεις...

μπορει να μην ειναι μπουκωμα αλλα το αντιθετο, ελειψη καυσιμου
και οταν ΔΕΝ πατας γκαζι ( που ειπες πιο πριν) δουλευει σωστα γιατι ακομα και... ατμοι απο βενζινα φτανουν ενω μολις πας να γκαζωσεις που θελει μπολικη δεν την εχει οποτε παει .......... αερας σκετος.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Δευτ 28 Μάιος, 2012 00:41

fokion έγραψε:ξεκινα με τα απλά κι ευκολα... βαλε βενζινα και βλεπεις...

μπορει να μην ειναι μπουκωμα αλλα το αντιθετο, ελειψη καυσιμου
και οταν ΔΕΝ πατας γκαζι ( που ειπες πιο πριν) δουλευει σωστα γιατι ακομα και... ατμοι απο βενζινα φτανουν ενω μολις πας να γκαζωσεις που θελει μπολικη δεν την εχει οποτε παει .......... αερας σκετος.....

κ εγω αυτό σκέφτηκα! θα το δοκιμάσω! αύριο θα βάλω ένα 20ευρω και βλέπουμε!
ελπίζω να φταίει αυτό! Το κόψιμο όμως στην αλλαγη του καυσίμου? είτε από αεριο σε βενζίνη είτε απο βενζίνη σε αεριο νιώθεις την αλλαγή με ένα μικρό κόψιμο που δεν την ένιωθες πιο πριν.
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Δευτ 28 Μάιος, 2012 08:21

ξεχασα να πω πως όταν αφηνω το γκαζι δε σταματάει να ρεταρει προσπαθεί να ξεμπουκωσει μόνο του και να επανέλθει στο ρελαντί. αν το ζορισεις με περισσότερο γκαζι την ώρα που μπουκώνει, μπουκώνει περισσότερο και σβήνει.
giorgos3924

Δημοσίευσηαπό lemouz75 » Τετ 30 Μάιος, 2012 12:36

Φιλε giorgo το ποιο πιθανο στα αμαξια μας ειναι η λαθος συνδεσει του αεριου...και το εξηγω...εμαθα απο καποιο μηχανικο τυχαια και θα το ψαξω απλα εχω μπλεξει με την δουλεια αυτο τον καιρο,οτι αν στην συνδεσει που εκαναν να κοβει την βενζινη στην αντλια τοτε το αμαξι μενει χωρις βενζινη με αποτελεσμα να μην παιρνει ευκολα μπροστα.Δλδ πρεπει να κοβουν την βενζινη απο τα μπεκ και οχι απο την αντλια μας.Ειναι μια αποψη που θελει λιγο ψαξιμο,αν κανεις κατι ενημερωσε με....
lemouz75

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 30 Μάιος, 2012 14:04

lemouz75 έγραψε:Φιλε giorgo το ποιο πιθανο στα αμαξια μας ειναι η λαθος συνδεσει του αεριου...και το εξηγω...εμαθα απο καποιο μηχανικο τυχαια και θα το ψαξω απλα εχω μπλεξει με την δουλεια αυτο τον καιρο,οτι αν στην συνδεσει που εκαναν να κοβει την βενζινη στην αντλια τοτε το αμαξι μενει χωρις βενζινη με αποτελεσμα να μην παιρνει ευκολα μπροστα.Δλδ πρεπει να κοβουν την βενζινη απο τα μπεκ και οχι απο την αντλια μας.Ειναι μια αποψη που θελει λιγο ψαξιμο,αν κανεις κατι ενημερωσε με....

1) Αν κατάλαβα καλά τα συμπτώματα είναι "μπουκώματος" άρα παραπάνω κάυσιμο.

2)Αν έκοβε την αντλία δεν θα έπαιρνε καθόλου μπρος όσο και να γύριζε η μίζα.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 30 Μάιος, 2012 19:50

ή "αδειασματος" δε ξερω γιατι μου εχει κολλησει η ιδεα αυτη...
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Τετ 30 Μάιος, 2012 23:40

μάλλον το πρόβλημα μου είναι ανεπαρκή αντλια. η ανεπαρκής πίεση αντλιας. εβαλα 20 ευρώ βενζίνη και το προβλημα μαζί με αλλαγη μπεκιερας εξαφανιστηκε σσχεδόν. (ειχα καποιες ασταθειες στις 1100 1200 στροφες για 2 3 δευτ αλλα ούτε που το καταλαβαινεις). τώρα η σταθμη της βενζίνης είναι λίγο κατω απο τη μεση ενω τότε που ειχα πολυ εντονα προβληματα είχα το πολυ 5 λίτρα μεσα. θα βάλω λίγο ακόμα και δεν θα το αφήνω να πέσει απ τη μεση. περα απ αυτό η εγκατάσταση φαίνεται αψογη προς το παρόν! αν συνεχίσει έτσι θα βγάλει πολλά χιλιόμετρα!
giorgos3924

Δημοσίευσηαπό anikologr » Τετ 20 Ιουν, 2012 14:33

Μετά από 20.000 έχει αρχίσει και εμένα να μου κάνει προβλήματα στην κρύα εκκίνηση. Δηλαδή αν έχω να το βάλω μπρος μία μέρα δυσκολεύεται να πάρει και θέλει πολλές μιζιές. Ίσως δειλά δειλά να το κάνει πλέον και ζεστό. Έκλεισα ραντεβού με hyundai την δευτέρα αλλά σε πρώτη φάση λέει πως δεν έχει σχέση με το υγραέριο. Σήμερα το γύρισα σε βενζίινη 1-2 χλμ πριν το σβήσω και αύριο πρωί θα δω αν θα πάρει και πόσο εύκολα...
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό xampos79 » Τρί 17 Ιούλ, 2012 19:12

παιδια τα εχο δει ολα και εγο εχο προβλημα με την προινι εκινισι και μονο εχω αλλαξει τα παντα και καμια διαφορα μονο αυτο που λετε οτι δεν κλεινουν καλα τα μπεκ δεν εχω δοκιμασει θα το δω και αυτο στην προτη ευκερεια και θα σασ πω !
xampos79

Δημοσιευσεις: 15

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 60 επισκέπτες