Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Μόλις πατάω συμπλέκτη σβήνει

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Σβηνει με το πατημα του συμπλεκτη

Δημοσίευσηαπό wishmaster » Πέμ 11 Ιούλ, 2013 18:36

για τα συγκεκριμενα προβληματα εχει αναρτηθει και αλλη συζητηση με τιτλο "μολις παταω συμπλεκτη σβηνει"ψαξτε και εκει απαντησεις στις αποριες σας.το δικο μου θεμα το εχω γραψει και την γνωμη μου.
wishmaster

Δημοσιευσεις: 3

Re: Σβηνει με το πατημα του συμπλεκτη

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 11 Ιούλ, 2013 21:02

manoliss έγραψε:πιθανον το προβλημα μου να εχω ξαναναφερει αλλα εδω πιστευω οτι ειναι πιο σωστα
Εχω στο Citroen Xsara 1400 8v mod 2003 του πατερα μου το εξης προβλημα
οταν πατας συμπλεκτη να αλλαξεις ταχυτητα 4 στις 10 φορες το αμαξι σβηνει.....και ειδικα ταυτοχρονα οταν κουνας το τιμονι λογω του οτι ζοριζετε η αντλια υδραυλικου
παρατηρησα οτι στο στροφομετρο ακομα και στην βενζινα οτι αφηνοντας το γκαζι κανει ενα βυθισμα και οι στροφες πεφτουν στις 650-700, με το ρελαντι σταθερα σε βενζινα και υγραεριο να κυμαινετε σταθερα 750 +- 20 επισης
ουσιαστικα το αυτοκινητο εχει την ιδια συμπεριφορα σε βενζινα και υγραεριο
ανεβασα την πιεση δοκιμαστικα την εφτασα μεχρι το 1,45 οπου τα σβησιματα μειωθηκαν και εμφανιζονται μονο οταν ηταν μικρη η σταθμη του υγραεριου να σημειωσω οτι η πολυβαλβιδα δεν ειναι στο πισω μερος στον προφυλακτηρα αλλα προς το εμπρος σημειο γιατι το αμαξι ειναι χαμηλο στο πισω μερος με αποτελεσμα 2 φορες να κινδυνευεσει να βρει απο κατω....
εβαλα μπουζακια NGK ενα νουμερο ψυχροτερα στην αρχη δεν το εκανε μετα ομως το ξαναεκανε.....
Συστημα Lovato Fast And Easy εχω αλλαξει τον αισθητηρα πιεσης που εινα επανω στην μπεκιερα με της Bosch
φταιει που η πολυβαλβιδα ειναι εμπρος? στην βενζινα δεν το κανει καθολου....
καθε γνωμη δεκτη....

το αυτοκινητο σου εχει προβλημα στην βενζινα και με την χρηση υγραεριου αυτο γινετε πιο εντονο, μην ψαχνεις αδικα να καλυψεις το προβλημα σου με διαφορετικη ρυθμιση υγραεριου ή πιεση πνευμονα τσαμπα ο κοπος, απευθηνσου σε καποιον μηχανικο ή ηλεκτρολογο που ειναι γνωστης στα citroen ετσι ωστε να βρει και να φτιαξει την αιτια που το αυτοκινητο σου εχει αρρυθμια στο ρελαντι στην βενζινα και μολις αυτο σταθεροποιηθει τοτε θα φτιαξει και η λειτουργια του στο υγραεριο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες