Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κλείσιμο βαλβίδων!

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κλείσιμο βαλβίδων!

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Δευτ 06 Οκτ, 2014 15:47

Καταρχην κουραγιο στον φιλο valsam ,οτι φτιαχνεται με λεφτα δεν θελει πολλη στεναχωρια και αγχος.Θα σου ελεγα να το πας σιγα σιγα και την λυση θα την βρεις ειμαι σιγουρος.
Μεσα απο αυτο το θεμα εμαθα πως οι βαλβιδες μπορουν να φτασουν σε ενα σημειο να μην παιρνουν αλλο ρυθμιση και σημερα πρωι πρωι πηρα τηλ αντιπροσωπεια και μου ειπαν ετσι ειναι και τους ρωτησα μετα τι κανουμε .....αλλη κεφαλη μου ειπαν.Ως υποψηφιος υγραεριοκινητος για ενα ford focus 2006 ,1600cc,ti-vct υπεστη πληγμα που δρα αρνητικα να προχωρησω στην τοποθετηση κιτ
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 06 Οκτ, 2014 19:23

Κοίτα για χιλιόμετρα ολικά δεν ξέρω άλλα το πρώτο το έβγαλε στις 30 περίπου με αέριο και το δεύτερο Μετά από άλλες 26 νομίζω..Όχι κανονικά ανταλλακτικά Ούτε ενισχυμένα ούτε τίποτα..το σύστημα είναι πολύ καλό και τα μπεκ κορυφή..Με το icom Ίσως είχες και πιο νωρίς θέμα...το μοτέρ έχει θέμα..είτε βάλεις υγρού,είτε αερίου είτε επιχρυσωμενο σύστημα αν το αμάξι δεν αντέχει ,δεν αντέχει...Για εμένα το αέριο αξίζει ακόμη και με αυτήν την τιμή...Και το αμάξι μου είναι κακοσυντηριτο όσον αφορά το αέριο μιας και μου κανει νούμερα η μπεκιερα...παρότι το σκίσιμο που του Ρίχνω έχω κοντά στις 100 χιλ με αεριο...οπότε για εμένα η πουλάς το αμάξι και πας σε κάτι άλλο που να αντέχει αεριο,η πας στο πετρέλαιο με ότι ζημιά σου βγάλει,αν σου βγάλει..Τώρα για της ενισχυμένες δεν ξέρω καθόλου..αν και πιστεύω πως δεν θα έχει θέμα..Και η βάζεις ηλεκτρονική ξιδιερα η κάθεσαι με τα Μαντζουνια τα οποία εγώ δεν θα έβαζα πότε σε αμάξι...βέβαια τώρα αν το πουλήσεις δεν νομίζω να πιασει τίποτα και αν βάλεις και το κόστος ζημιάς πιστεύω πως αξίζει να δοκιμάσεις να το φτιάξεις και ίσως να πάς στον Ηλία να στο φτιάξει...βαλτο τρένο να βάλω και εγώ το δικό μου να πάμε παρέα!!!

Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 06 Οκτ, 2014 19:32

tsopirs έγραψε:Κοίτα για χιλιόμετρα ολικά δεν ξέρω άλλα το πρώτο το έβγαλε στις 30 περίπου με αέριο και το δεύτερο Μετά από άλλες 26 νομίζω..Όχι κανονικά ανταλλακτικά Ούτε ενισχυμένα ούτε τίποτα..το σύστημα είναι πολύ καλό και τα μπεκ κορυφή..Με το icom Ίσως είχες και πιο νωρίς θέμα...το μοτέρ έχει θέμα..είτε βάλεις υγρού,είτε αερίου είτε επιχρυσωμενο σύστημα αν το αμάξι δεν αντέχει ,δεν αντέχει...Για εμένα το αέριο αξίζει ακόμη και με αυτήν την τιμή...Και το αμάξι μου είναι κακοσυντηριτο όσον αφορά το αέριο μιας και μου κανει νούμερα η μπεκιερα...παρότι το σκίσιμο που του Ρίχνω έχω κοντά στις 100 χιλ με αεριο...οπότε για εμένα η πουλάς το αμάξι και πας σε κάτι άλλο που να αντέχει αεριο,η πας στο πετρέλαιο με ότι ζημιά σου βγάλει,αν σου βγάλει..Τώρα για της ενισχυμένες δεν ξέρω καθόλου..αν και πιστεύω πως δεν θα έχει θέμα..Και η βάζεις ηλεκτρονική ξιδιερα η κάθεσαι με τα Μαντζουνια τα οποία εγώ δεν θα έβαζα πότε σε αμάξι...βέβαια τώρα αν το πουλήσεις δεν νομίζω να πιασει τίποτα και αν βάλεις και το κόστος ζημιάς πιστεύω πως αξίζει να δοκιμάσεις να το φτιάξεις και ίσως να πάς στον Ηλία να στο φτιάξει...βαλτο τρένο να βάλω και εγώ το δικό μου να πάμε παρέα!!!

Φιλε tsopirs το αυτοκινητο εχει θεμε με το υγραεριο και τις βαλβιδες-εδρες,αλλο θεμα δεν εχει με το υγραεριο περα απ'το οτι υποχορουν οι εδρες δηλ.αρα γιατι να μην δουλεψει σωστα και γαι πολλα χρονια αν μπουν σωστα μεταλα σε εδρες και βαλβιδες και ρυθμιστει σωστα το αβανς για την καυση υγραεριου?
Σαμπος και τα εργοστασιακα μοντελα οπως π.χ το opel insignia αυτο δεν κανουν ,δηλ. βαζουν ενα συστημα και βαζουν ανθεκτικοτερες εδρες και βαλβιδες!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 06 Οκτ, 2014 19:44

gkazakias έγραψε:Valsam φτιαξε την hondara μη πας και μπλεξεις με μεταχειρισμενα τριμπ@υρδελα. Ναι μπορει να πετυχεις καποιο με ανθεκτικες εδρες, και 1002 περιφερειακα προβληματα και θα βλαστημας την ωρα και τη στιγμη. Στον Τζιολα πηρες να ρωτησεις?

Φιλε αν βγει κατω απο χιλιαρικο με ολα μεσα ,δηλ. και εδρες για υγραεριο και βαλβιδες το ιδιο και αυτα που ειπε ο Ηλιας για καινουργια ελατηρια και μεταλα μπιελας,και το μαραφετι για το αβανς και ξερω οτι θα γινει σωστη και ανθεκτικη δουλεια το πιθανοτερο ειναι να το κανω!
Εχουν δει τα ματια μου και το octavia rs του κολητου και το golf esi του κουμπαρου τι ζημιες βγαζουν στα καλα καθουμενα και τραμαξα,τυχαιο ειναι που δινουν μονο 2 χρονια εγγυηση λες?
valsam

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 06 Οκτ, 2014 23:11

Δεν διάβασες καλά..Αυτό είπα ότι μάλλον δεν θα έχεις θέμα...μακριά από το group !!!!!

Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό NtzanisNikos » Τρί 07 Οκτ, 2014 08:28

Εδω σε μενα ενας γειτονας εφτιαξε ενα skoda 1.8Τ που του ειχε 325000 συνολικα και περιπου 200000 αεριο ,εστειλε κεφαλη για ενισχυμενες εδρες αλλαγη οδηγων,βαλβιδες κ.τ.λ. και συνολικα του πηγε 1200 ευρω με τον μαστορα απο οτι θυμαμαι ,περιπου 600 με 650 ηταν μονο η κεφαλη
NtzanisNikos

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Οκτ, 2014 09:02

Ας βαλω τα κορυφαια υλικα που εχω βρει να δουμε τι κοστουμι βγαινει μεχρι στιγμης!
http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CRV-95- ... 35dd373cc2
250 ευρω χωρις τα μεταφορικα γνησιο ολοκαινουργιο κεφαλαρη,τα εχει ολα πλην των βαλβιδων!
Και 200 ευρω με τα μεταφορικα για γνησιο ημισετ Honda http://www.autopartswarehouse.com/sku/H ... Drivetrain
120 ευρω τα ελατηρια και τα μεταλα των μπιελων.
Και 140$ για της γνησιες βιδες κεφαλης
http://www.inlinefour.com/oemhocyhebo.html
Συνολο 800 ευρω ολα (υπολογισα 100 ευρω μεταφορικα για το κεφαλαρι απο Αγγλια οδικος και 30 για τι βιδες),μενουν οι βαλβιδες και οι εδρες και τα μαστορικα,αν παω στην λυση των Αμερικανικων αγωνιστικων βαλβιδων παμε για αλλα 200 ευρω μονο για τις 8 εξαγωγης και αλλα τοσα για τις εισαγωγης + τις εδρες φυγαμε αλλα 600 ευρω(στο περιπου τα κανω!),ετσι τα υλικα μονο (με τα τοπ υλικα)βγαινουν 1400 ευρω + τα μαστορικα δηλ. πανω απο 1μιση χιλιαρικο!
Ειναι πολλα τα λεφτα!
valsam

Δημοσίευσηαπό george7009 » Τρί 07 Οκτ, 2014 10:33

Valsam έχεις κοιτάξει την επθλογή για άλλο κινητήρα μεταχοιρισμένο ?
Βέβαια θα μου πεις ότι αγοράζεις γουρούνι στο σακί , αλλά εαν τον δει ο μηχανικός φαίνεται εαν έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα .
Είτε παίρνεις συμπίεση , είτε ανοίγοντας το καπάκι .
Τώρα υπάρχουν κάτι μικροκάμερες που μπαίνουν στη τρύπα του μπουζί και στην εισαγωγή και τα βλέπεις όλα .
Την γνώμη μου λέω .....
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 07 Οκτ, 2014 12:05

george7009 έγραψε:Valsam έχεις κοιτάξει την επθλογή για άλλο κινητήρα μεταχοιρισμένο ?
Βέβαια θα μου πεις ότι αγοράζεις γουρούνι στο σακί , αλλά εαν τον δει ο μηχανικός φαίνεται εαν έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα .
Είτε παίρνεις συμπίεση , είτε ανοίγοντας το καπάκι .
Τώρα υπάρχουν κάτι μικροκάμερες που μπαίνουν στη τρύπα του μπουζί και στην εισαγωγή και τα βλέπεις όλα .
Την γνώμη μου λέω .....

Μα δεν υπαρχει λογος για αλλαγη μοτερ,το θεμα ειναι να γινει το yparxon μοτερ καταληλο για να μπορει να καιει υγραεριο η φυσικο αεριο χωρις προβληματα,αν παρv μεταχειρισμενο μοτερ χωρις τις καταληλες τροποποιησεις παλι σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα θα βγαλει vsr,δηλ. ουσιαστικα τιποτα δεν κανουμε με την αλλαγη μοτερ
Πηρα τηλ. στον ρεκτιφιε απο τον Πειραια και μου ειπε το παιδι οτι για την επισκευη με 8 βαλβιδες για υγραεριο(απο στελιτη ,κοβαλτιο και κατι αλλα αλλα) και 8 εδρες εξαγωγης παλι απο τετοια μεταλα το κοστος με αμοβολη και ολα μεσα ειναι στα 520 ευρω,αν βαλω και το ημισετ και τις βιδες και τα κατω που προτεινε ο Ηλιας δηλ. αλλα 450-500 ευρω + αυτα που θα ζητησει ο μηχανικος περααμε παλι κατα πολυ το χιλιαρικο !
Μου φαινετε οτι θα ψαχτω εγω για εδρες και βαλβιδες απο στελιτη(ηδη εστειλα 2 mail στην sbintl http://www.sbintl.com/contact.html και περιμενω απαντηση!)θα παρω και ενα ημισετ ημιτατιον οπως αυτα π.χ με 70-80 ευρω http://www.ebay.co.uk/itm/97-01-Honda-C ... 460e39fbf1 http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CRV-CR- ... 1e57d36431
http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CRV-CR- ... 1e57d36431
Δηλ. με 100 ευρω για ημισετ και 300 για βαλβιδες και εδρες και αλλα 120 τα κατω μεροι που λεει ο Ηλιας δεν την κανω την δουλεια?
520 ολα τα ανταλακτικα,ποσα παιρνεις ρε Ηλια για ανεβασμα κατεβασμα καπακιου?
Ποσα να ζητησει το μηχανουργιο για να τα συναρμιλογησει?
valsam

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τρί 07 Οκτ, 2014 12:10

Valsam πριν κανεις οτιδηποτε παρε ενα τηλ. τον Κεσιδη με τα μεταχειρισμενα και ρωτα τον για ενα μοτερ σαν το δικο σου τι ζηταει.
Για μενα ειναι εγγυηση ο ανθρωπος οτι εχω παρει.Βρες ενα με λιγα χλμ και ασε το συστημα αεριου οπως εχει απλα πηγαινε το σε μαστορα της προκοπης για ρυθμιση.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 85 επισκέπτες