Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα στο εξωτερικο!Με πεταει σε βενζινη,¨βηχει" touareg

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Προβλημα στο εξωτερικο!Με πεταει σε βενζινη,¨βηχει" touareg

Δημοσίευσηαπό Xfatbob » Κυρ 05 Αύγ, 2012 00:49

Καλησπερα παιδια.εχω ενα touareg vw 3200 v6 με συστημα lovato (απο το 2007 νομιζω 3ης γενιας).
Εχω κανει 170000κμ και ειχα μικροπροβληματακια αλλα σχετικα ολα καλα...
Προσφατα μετακομισα στο εξωτερικο και πηρα μαζι μου το αυτοκινητο.
Πρiν ξεκινησω(3000 κμ ηταν το ταξιδι) εκανα τις εξης εργασιες.
1)Service στον πνευμονα(εχανα και λιγα νερα)
2)αλλαξα φιλτρο
3)ρυθμιση τσεκαρισμα.

Εκανα το ταξιδι και ολα καλα...
Οταν εφτασα στον προορισμο μου παρατηρησα εντονα ´βηχα-κοψιματά¨ στον κινητηρα.
Τα ειχα και στην αθηνα αλλα οχι σε αυτο τον βαθμο.
Πηγα σε ενα μαστορα υγραεριου εδω(ο θεος αλλαχ η οπου πιστευει να τον κανει) και μου ειπε οτι ειναι θεμα μπουζι.οντως ηταν και ο χρονος τους να τα αλλαξω και τα αλλαζω.πριν φοραγα ngk για υγραεριο και τωρα επειδη δεν εβρισκα εδω εβαλα τα μαμα του αυτοκινητου bosh.
Σταματανε τα κοψιματα.γεμιζω.δεν περναει μια μερα και αρχιζει να μου πεταει το υγραεριο.
Παω πισω και μου λεει αλλαγη πνευμονα και τεστ.δεν το κανω γιατι δεν του ειχα εμπιστοσυνη και μολις του ειχα κανει και service.
Μετα αλλαζω το πηνιο του πνευμονα.τιποτα.ξαναβαζω το δικο μου και δουλευε καλυτερα.
Εκανε ρυθμιση στον πνευμονα(βιδωσε μια βιδα) παλι τιποτα.
Εφτασα σε σημειο που ειπα θα δουλευω βενζινη.το χειροτερο ειναι οτι η ποιοτητα της βενζινης εδω ειναι απαραδεκτη και μου αναβει καθε φορα λαμπακι στον κινητηρα.Ειμαι καθε μερα με laptop να σβηνω τισ βλαβες.ειναι νερο η βενζινη και αν και το υγραεριο ειναι επισης σκατα ποιοτητα ειναι καλυτερο απο βενζινη(μετα απο ενα γεμισμα αρχισαν να βαρανε εντονα τα πυρακια).

Να τονισω οτι ακομα δεν εχει γινει ρυθμιση με laptop γιατι εδω δεν εχουν την φισα του συστηματος μου.εχουν μονο τουρκικο συστημα.
Λεω να παραγγειλω απο ebay μια αλλα δεν εχω ιδεα πως να κανω την ρυθμιση(αν ειναι αυτο το προβλημα)
Επισης να πω οτι μου το πεταει οταν παει να κανει κατεβασμα η να ανεβασει στροφες.σε σταθερη πορεια δεν εχει τοσο προβλημα(μην βρει ανηφορα με cruise)!

Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα η εξωτερικη θερμοκρασια ειναι 35-47 βαθμους.
Να ξαναονισω οτι πριν φυγω δεν εκανε κιχ το αμαξι(εχω κανει και πολλα χιλιομετρα σχετικα απροβληματιστα)

Εχει καποιος καποια αλλη ιδεα και μου διαφευγει?
Μπορει καποιος να με βοηθησει με την ρυθμιση οταν θα μου ερθει το καλωδιο?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Xfatbob

Δημοσιευσεις: 3

Re: Προβλημα στο εξωτερικο!Με πεταει σε βενζινη,¨βηχει" toua

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 05 Αύγ, 2012 11:55

Xfatbob έγραψε:Καλησπερα παιδια.εχω ενα touareg vw 3200 v6 με συστημα lovato (απο το 2007 νομιζω 3ης γενιας).
Εχω κανει 170000κμ και ειχα μικροπροβληματακια αλλα σχετικα ολα καλα...
Προσφατα μετακομισα στο εξωτερικο και πηρα μαζι μου το αυτοκινητο.
Πρiν ξεκινησω(3000 κμ ηταν το ταξιδι) εκανα τις εξης εργασιες.
1)Service στον πνευμονα(εχανα και λιγα νερα)
2)αλλαξα φιλτρο
3)ρυθμιση τσεκαρισμα.

Εκανα το ταξιδι και ολα καλα...
Οταν εφτασα στον προορισμο μου παρατηρησα εντονα ´βηχα-κοψιματά¨ στον κινητηρα.
Τα ειχα και στην αθηνα αλλα οχι σε αυτο τον βαθμο.
Πηγα σε ενα μαστορα υγραεριου εδω(ο θεος αλλαχ η οπου πιστευει να τον κανει) και μου ειπε οτι ειναι θεμα μπουζι.οντως ηταν και ο χρονος τους να τα αλλαξω και τα αλλαζω.πριν φοραγα ngk για υγραεριο και τωρα επειδη δεν εβρισκα εδω εβαλα τα μαμα του αυτοκινητου bosh.
Σταματανε τα κοψιματα.γεμιζω.δεν περναει μια μερα και αρχιζει να μου πεταει το υγραεριο.
Παω πισω και μου λεει αλλαγη πνευμονα και τεστ.δεν το κανω γιατι δεν του ειχα εμπιστοσυνη και μολις του ειχα κανει και service.
Μετα αλλαζω το πηνιο του πνευμονα.τιποτα.ξαναβαζω το δικο μου και δουλευε καλυτερα.
Εκανε ρυθμιση στον πνευμονα(βιδωσε μια βιδα) παλι τιποτα.
Εφτασα σε σημειο που ειπα θα δουλευω βενζινη.το χειροτερο ειναι οτι η ποιοτητα της βενζινης εδω ειναι απαραδεκτη και μου αναβει καθε φορα λαμπακι στον κινητηρα.Ειμαι καθε μερα με laptop να σβηνω τισ βλαβες.ειναι νερο η βενζινη και αν και το υγραεριο ειναι επισης σκατα ποιοτητα ειναι καλυτερο απο βενζινη(μετα απο ενα γεμισμα αρχισαν να βαρανε εντονα τα πυρακια).

Να τονισω οτι ακομα δεν εχει γινει ρυθμιση με laptop γιατι εδω δεν εχουν την φισα του συστηματος μου.εχουν μονο τουρκικο συστημα.
Λεω να παραγγειλω απο ebay μια αλλα δεν εχω ιδεα πως να κανω την ρυθμιση(αν ειναι αυτο το προβλημα)
Επισης να πω οτι μου το πεταει οταν παει να κανει κατεβασμα η να ανεβασει στροφες.σε σταθερη πορεια δεν εχει τοσο προβλημα(μην βρει ανηφορα με cruise)!

Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα η εξωτερικη θερμοκρασια ειναι 35-47 βαθμους.
Να ξαναονισω οτι πριν φυγω δεν εκανε κιχ το αμαξι(εχω κανει και πολλα χιλιομετρα σχετικα απροβληματιστα)

Εχει καποιος καποια αλλη ιδεα και μου διαφευγει?
Μπορει καποιος να με βοηθησει με την ρυθμιση οταν θα μου ερθει το καλωδιο?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δυσκολο να το ρυθμίσεις χωρίς ειδικές γνώσεις και έχεςι λαθος σύστημα για αυτο το αμάξι σαν να έχεις βάλει κινεζικά λάστιχα ,

κανε ένα ταξίδι Βουλγαρία μερια αν μπορείς να βρεις ένα συνεργείο λοβατο !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό Xfatbob » Κυρ 05 Αύγ, 2012 15:36

Δυστηχως ειμαι μεση ανατολη....
Τοσα χρονια ομως δεν ειχα το παραμικρο προβλημα...
Το αεριο το εβαλα το 2007 που ηταν τοτε η μονη εταιρια που αναλαμβανε με εγγυηση την τοποθετηση του κιτ σε touareg και σε cayenne.
Αρα τωρα τι κανω που οι επιλογες μου λιγοστευουν;;
Xfatbob

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό prometheas » Κυρ 05 Αύγ, 2012 16:34

Τι τιμή έχει η βενζίνη εκεί που βρίσκεσαι φίλε? -και τι τιμή το αέριο? (κάνε αναγωγή σε ευρώ/λίτρο αν θέλεις)
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες