Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα στο λαμπάκι ρεζέρβας σε Landi Renzo

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα στο λαμπάκι ρεζέρβας σε Landi Renzo

Δημοσίευσηαπό nickos » Κυρ 12 Αύγ, 2012 21:31

Καλησπερα.
Εδώ και σχεδόν 3,5 μήνες (και περίπου 3000χμ) έχω βάλει σε Panda 2004, 1.2cc 8v, το σύστημα Landi Renzo Evo. Προς το παρόν δείχνει να πηγαίνει καλά..
Το πρόβλημα είναι οτι δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι της ρεζέρβας! Τον Αύγουστο που εφυγα διακοπές, πήγα καπου οπου δεν ειχε lpg πρατήριο κοντά, και οι extra βολτούλες με φτάσανε στο τελευταίο πράσινο λαμπάκι..Ξαφνικα αρχίζει να "σκούζει" ,οπότε για να σταματήσει το πάτησα για να γυρίσει σε βενζίνη.Το θέμα είναι οτι δεν άναψε ποτέ το κόκκινο της ρεζέρβας..Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Επειδή μενω στην Αθηνα ,δεν το άφηνα να "πατώσει" (λάθος μου τελικά αυτό),το είχα σχεδόν γεμάτο,(άντε και μεχρι 2ο πράσινο λαμπάκι), οπότε δεν ξέρω αν το πρόβλημα υπήρχε εξαρχής η έγινε τώρα...

Ευχαριστώ, Νίκος

ΥΓ.Εάν ενδιαφέρει κανέναν, η εγκατάσταση έγινε στην Μεταμόρφωση/Τατοΐου, εκεί με τα 15 χρόνια εγγύηση και τα 2.500 αυτοκίνητα εμπειρία..(προφανώς καταλάβατε για ποιόν λέω...)
nickos

Δημοσιευσεις: 16

Re: Πρόβλημα στο λαμπάκι ρεζέρβας σε Landi Renzo

Δημοσίευσηαπό gakost » Κυρ 12 Αύγ, 2012 22:05

Ρύθμιση θέλουν τα λαμπάκια, προφανώς το κόκκινο έχει ρυθμιστεί να ανάβει σε πολύ χαμηλή τάση πιο κάτω από το χαμηλότερο σημείο του πλωτήρα. Δηλαδή αν πχ ο πλωτήρας στον πάτο έχει 1.2V το λαμπάκι έχει ρυμιστεί να ανάβει στα 1.1 οπότε δεν θα ανάψει ποτέ ;) Βουρ για ρύθμιση στα λαμπάκια. Α και καλά θα ήταν να πας άδειος οπότε να πάρεις την ένδείξη στον πάτο και μετά να γεμίσεις και να δεις το ανώτατο σημείο οπότε να έχεις το εύρος λειτουργείας και να έχεις μια στοιχειώδη αξιοπιστία στην ένδειξη.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Re: Πρόβλημα στο λαμπάκι ρεζέρβας σε Landi Renzo

Δημοσίευσηαπό nichatzo » Δευτ 13 Αύγ, 2012 23:34

nickos έγραψε:Καλησπερα.
Εδώ και σχεδόν 3,5 μήνες (και περίπου 3000χμ) έχω βάλει σε Panda 2004, 1.2cc 8v, το σύστημα Landi Renzo Evo. Προς το παρόν δείχνει να πηγαίνει καλά..
Το πρόβλημα είναι οτι δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι της ρεζέρβας! Τον Αύγουστο που εφυγα διακοπές, πήγα καπου οπου δεν ειχε lpg πρατήριο κοντά, και οι extra βολτούλες με φτάσανε στο τελευταίο πράσινο λαμπάκι..Ξαφνικα αρχίζει να "σκούζει" ,οπότε για να σταματήσει το πάτησα για να γυρίσει σε βενζίνη.Το θέμα είναι οτι δεν άναψε ποτέ το κόκκινο της ρεζέρβας..Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Επειδή μενω στην Αθηνα ,δεν το άφηνα να "πατώσει" (λάθος μου τελικά αυτό),το είχα σχεδόν γεμάτο,(άντε και μεχρι 2ο πράσινο λαμπάκι), οπότε δεν ξέρω αν το πρόβλημα υπήρχε εξαρχής η έγινε τώρα...

Ευχαριστώ, Νίκος

ΥΓ.Εάν ενδιαφέρει κανέναν, η εγκατάσταση έγινε στην Μεταμόρφωση/Τατοΐου, εκεί με τα 15 χρόνια εγγύηση και τα 2.500 αυτοκίνητα εμπειρία..(προφανώς καταλάβατε για ποιόν λέω...)

Να δω το ξυλο ποτε θα το φαει ο εγκαταστατης απο τη μεταμορφωση με τα 15 χρονια εγγυηση.
Προσοχή στους απατεώνες!!!
nichatzo

Δημοσιευσεις: 21

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες