Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα εκκίνησης με κρύο κινητήρα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Προβλημα στην εκκινηση με τον κινητηρα κρυο

Δημοσίευσηαπό darn » Τρί 24 Ιούλ, 2012 00:17

Καλημερα σε ολους και καλο καλοκαιρι,

Εχω παρατηρησει οτι τους καλοκαιρινους μηνες οταν η μηχανη ειναι κρυα το αμαξι δεν παιρνει μπρος με την πρωτη μιζια αλλα με την δευτερη.
Επισης αν δινω λιγο γκαζι μπορει και να παρει αυτο το κανει παντα οταν η μηχανη ειναι κρυα.

Το συτημα που φοραω ειναι BRC εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο ή μονο εγω ειμαι ο τυχερός ?
darn

Δημοσιευσεις: 28

Re: Προβλημα στην εκκινηση με τον κινητηρα κρυο

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 24 Ιούλ, 2012 11:13

Ο εγκαταστάτης που το τοποθέτησε είχε εμπειρία σε BRC? Φαίνεται πως λείπουν κάποιες συνδέσεις, αν κρίνω και από το πρόβλημα που είχατε και με την απότομη μετάβαση από υγραέριο σε βενζίνη.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό darn » Δευτ 03 Σεπ, 2012 11:40

διαβασα οτι καποιοα παιδια ειχαν προβλημα οτι δεν εκλεινε η παροχη καυσιμου οταν εκλεινες τον κινητηρα με αποτελεσμα να πηγαινει ακαυστο μειγμα και να μπουκωνει ο κινητηρας.
Αυτο εχει σχεση με το δικο μου προβλημα ? και εαν ναι πως το λυσατε

Το περιεργο με εμενα ειναι οτι το κανει μονο οταν εχει πολυ ζεστη
darn

Δημοσίευσηαπό darn » Πέμ 06 Σεπ, 2012 17:32

κανενας ?
darn

Δημοσίευσηαπό LPGas » Σάβ 08 Σεπ, 2012 11:01

Πρέπει να εξασφαλίσεις με τον εγκαταστάτη σου ότι έχεις πάρει σωστό σήμα στροφών.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Πρόβλημα εκκίνησης με κρύο κινητήρα

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Σάβ 08 Σεπ, 2012 11:59

Καλημέρα παιδιά, εδώ και καιρό όταν το αμάξι είναι πολλές ώρες σβηστό θέλει αρκετό μιζαρισμα για να πάρει η και λίγο γκάζι... Τα μπουζί είναι απλά και έχουν 30.000km, μπορεί να είναι από τα μπουζί η εμπλέκεται το υγραέριο? Τι αμάξι είναι astra coupe 2.0turbo z20let και έχει εγκατάσταση tartarini εδώ και 30000 χιλιόμετρα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Re: Πρόβλημα εκκίνησης με κρύο κινητήρα

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Σάβ 08 Σεπ, 2012 12:37

πρεπει να ξανακουστηκε παρομοιο προβλημα εδω και η αιτια ηταν οτι μπουκωνε το μοτερ απο υγραεριο που συνεχιζε να ρεει απο τα μπεκ(εστω και μικρη ποσοτητα)
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Σάβ 08 Σεπ, 2012 13:39

Και σε μένα το έκανε.
Στο μιζάρισμα έπερνε κανονικά αλλά ρέταρε πολύ στις 500 στροφές για μερικά δευτερόλεπτα και μετά
έστρωνε. Άλλαξα τη μπεκιέρα μου αλλά το πρόβλημα επέμενε.
Ήταν σίγουρα η αντλία βενζίνης. Το γέμισα λίγο βενζίνη και έστρωσε. Έπερνε κανονικά χωρίς προβλήματα.
Όταν όμως πατούσες λίγο γκάζι απότομα, πήγαινε να σβήσει. Δηλαδή αν ξεκινούσες με κρυα μηχανή ένιωθες μια πτώση και μπορεί και να σβηνε.
Τώρα το έχω γεμάτο φουλ.
Επίσης άλλος ένας λόγος που πιστεύω ότι μπορεί να ναι η αντλία βενζίνης είναι πως όταν πήρα το αμάξι μετά από την εγκατάσταση ένιωθα ότι στην εκκίνηση
είχε περισσότερη δύναμη. και χρειαζόταν λιγότερο γκάζι. Τώρα δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό γιατί το πόδι μ έχει συνηθήσει αλλά στις αρχές που συνήθισα
να πατάω αρκετό γκάζι για να ξεκινήσει το έβλεπα πιο έντονα. Αφού μου σπίνιαρε αρκετές φορές.
Τώρα το γιατί η αντλία χειροτέρεψε έτσι μετά από μερικά km μετά απ την εγκατάσταση δεν ξέρω.
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό chrid » Τρί 18 Σεπ, 2012 08:38

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα ,παραθέτω την ερώτηση μου εδω.Ενώ δεν είχα κάποιο θέμα,για 17.000 χλμ,εδώ και κάποιες μέρες μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα.Όταν είναι κρύο και μόνο τότε, το αυτοκίνητο παίρνει μπροστά ρετάρει και σβήνει.Μετα την τρίτη προσπάθεια ή αν πατήσεις γκάζι,μόνο τότε παίρνει μπροστά.Άλλαξα πρόσφατα φίλτρο,μπορεί να έγινε καμιά βλακεία από τον εγκαταστάτη?Μήπως φταίνε τα μπουζί ,τα οποία τα φοράω για 15000 χλμ και είναι να τα αλλάξω ? Με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν είχα ποτέ θέμα παρά μονο τελευταία.Βενζίνη έχω να βάλω καιρο αλλά είναι γεμάτο το μισό ντεπόζιτο..
SEAT LEON 1.6 ΜΟΝ.2003 ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ BRC 4ης ΓΕΝΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
chrid

Δημοσιευσεις: 57

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τρί 18 Σεπ, 2012 23:25

Fuel trims πιθανον αφου τα αυτοκινητα σας ειναι ολα σχετικα νεας τεχνολογιας.Ακομη αλλαζετε κανονικα και το φιλτρο βενζινης αφου η βενζινη κυκλοφορει κανονικα.
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες