panos139 έγραψε:Και εγω αυτο θελω φυσικα αλλα το θεμα ειναι αν αυτο με την καταναλωση ισχυει? να ξερω.
manoliss έγραψε:θα ρωτησω το εξης στο συστημα λοβατο που εχω βαλει ο χαρτης μου ειναι καπου στα 145 +- τιμη μεσο ορο με μπεκ στα 1,7 σε χαντια 1600.
Τα ms βενζινας ειναι στο ρελαντι καπου στ 2,4 και στο υγραεριο καπου στα 4,7+
Η μαξ τιμη στον χαρτη ειναι τα 255 ισχυει οτι η καλυτερη ρυθμιση εχει να κανει με την μεση τιμη του χαρτη που ειναι στα 130 ρυθμιση οποια εχει να κανει στον αυτοπργαρμματισμο σε συναρτηση με την τιμη των μπεκ?
BOURTZI έγραψε:manoliss έγραψε:θα ρωτησω το εξης στο συστημα λοβατο που εχω βαλει ο χαρτης μου ειναι καπου στα 145 +- τιμη μεσο ορο με μπεκ στα 1,7 σε χαντια 1600.
Η μαξ τιμη στον χαρτη ειναι τα 255 ισχυει οτι η καλυτερη ρυθμιση εχει να κανει με την μεση τιμη του χαρτη που ειναι στα 130 ρυθμιση οποια εχει να κανει στον αυτοπργαρμματισμο σε συναρτηση με την τιμη των μπεκ?
Εισαι οριακα καλα!
Εγω θα εβαζα 1,8-1,9 μεχρι τα ms να μου πεφτανε στο 3,5ms.O χαρτης στο ρελαντι θα πηγαινε στο 115, και με μια βολτα θα διαλεγα τι χαρτη θα σου εφτιαχνα συμφωνα με τις απαιτησεις σου.
Οι τιμες που εχεις ομως, δεν ειναι κακες αλλα ουτε και οι τελειες.Μπορει να αλλαξαν και με την παροδο του χρονου!
manoliss έγραψε:BOURTZI έγραψε:manoliss έγραψε:θα ρωτησω το εξης στο συστημα λοβατο που εχω βαλει ο χαρτης μου ειναι καπου στα 145 +- τιμη μεσο ορο με μπεκ στα 1,7 σε χαντια 1600.
Εισαι οριακα καλα!
Εγω θα εβαζα 1,8-1,9 μεχρι τα ms να μου πεφτανε στο 3,5ms.O χαρτης στο ρελαντι θα πηγαινε στο 115, και με μια βολτα θα διαλεγα τι χαρτη θα σου εφτιαχνα συμφωνα με τις απαιτησεις σου.
Οι τιμες που εχεις ομως, δεν ειναι κακες αλλα ουτε και οι τελειες.Μπορει να αλλαξαν και με την παροδο του χρονου!
ΒΑΖΟντας ομως μπεκ 1,8 το αυτοκινητο δεν μπορει να δουλεψει σωστα ρελαντιεχει αρρυθμιες ... γιατι αραγε?
του βαζω τα καινουργια μπεκ κανω ρεσετ αυτοπρογραμματισμος παφτει η τιμη του χαρτη καπου στα 110 ρελαντι με 120-128 στον υπολοιπο χαρτη αλλα δεν δουλευει καλα ρελαντι φυσικα πεφτουν και τα μς του μπεκ και εχω μια πιεση στον πνευμονα 1,36 τιμη στο ρελαντι παντα....
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες
|
|
|