Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αυτόματη επαναφορά σε βενζίνη

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Αυτόματη επαναφορά σε βενζίνη

Δημοσίευσηαπό Farokh13 » Τετ 19 Δεκ, 2012 18:38

Καλησπέρα σε όλους.
Την τελευταία εβδομάδα παρατήρησα ότι ενώ καταφέρνει να γυρίσει μόνο του σε αέριο το σύστημα μετά από 5 λεπτά κίνησης με αέριο, ξαναγυρνάει από μόνο του σε βενζίνη και αναβοσβήνει πάλι το gas δηλαδή φαίνεται σαν να προσπαθεί να επανέλθει και πάλι σε αέριο. Δεν το κάνει πάντα αλλά όταν το κάνει παραμένει σε κατάσταση "προσπάθειας" να γυρίσει σε αέριο. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό?
Ευχαριστώ!
Farokh13

Δημοσιευσεις: 2

Re: Αυτόματη επαναφορά σε βενζίνη

Δημοσίευσηαπό tedd » Τετ 19 Δεκ, 2012 20:40

Φιλε, μην το ψαχνεις για το τι μπορει να φταει, πολλα μπορουν να φταινε, ισως ο πνευμονας.

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το πας αμεσα στον εγκαταστατη σου για ελεγχο, μεχρι να το πας καλο θα ηταν να απενεργοποιησης εντελως το αεριο, δεν μπορεις να ξερεις με σιγουρια τι φταει και τι ζημια ισως σου προξενισει.
Nissan Almera Mk II (N16) 1497cc
BRC Sequent 24
Εικόνα
tedd

Δημοσιευσεις: 588

Δημοσίευσηαπό Farokh13 » Τετ 19 Δεκ, 2012 21:42

το κακό είναι οτι πεφτει κομματάκι μακριά εκεί που το εγκατέστησα και πρεπει να κανω ταξίδι μάλλον για να το δει. Πάντως το πήγα για σέρβις πριν μια εβδομάδα αλλού και δεν μου ειπαν για κάποιο πρόβλημα
Farokh13

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό MK20G250AIR2 » Παρ 21 Δεκ, 2012 00:00

Είχα αντιμετωπίσει και εγώ κάτι παρόμοιο. Με την επιφύλαξη οτι πιθανόν το πρόβλημά σου μπορεί να είναι κάτι άλλο, στην δική μου περίπτωση χρειάστηκε αλλαγή του maf του συστήματος αερίου. Είναι ένας αισθητήρας. Δεν μου το χρέωσαν γιατί έγινε πριν συμπληρωθεί χρόνος από την αρχική εγκατάσταση.
Εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα.
Καλές γιορτές.
MK20G250AIR2

Δημοσιευσεις: 38

Δημοσίευσηαπό dennis » Τρί 29 Ιαν, 2013 19:26

Καλα να παθεται.Κομματακι μακρια αλλα οταν το εβαλες κερδισες ορισμενα χρηματα.Και σα αλλα προβληματα που θα εχεις θα τρεχεις παλι.Δεν πειραζει
dennis
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 51

Δημοσίευσηαπό StiloLpg » Τρί 29 Ιαν, 2013 20:00

Είναι τουλάχιστον λυπηρή η διαπίστωση ότι κάποιοι χαίρονται με το πρόβλημα που μπορεί να έχει κάποιος ο οποίος μπορεί να έκανε κάποια λάθος επιλογή , αλλά σε τελική έκανε κακό μόνο στον εαυτό του και σε κανέναν άλλο . Γράφει εδώ , όχι για να δεχτεί επίθεση , αλλά πιστεύοντας ότι θα βρεί απάντηση στο πρόβλημα του , απο κάποιους που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα και έχουν την εμπειρία να βοηθήσουν ( ευτυχώς υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί στο forum ) .
Επειδή είμαι και εγώ ένας απο αυτούς που έχει δεχτεί την εν λόγω "επίθεση" , σε εσάς λοιπόν , που χαίρεστε με την ατυχία των άλλων , δυστυχώς το μόνο που μένει είναι να σας " ευχηθούμε " να πάθετε τα ίδια και χειρότερα , για να δούμε όλοι πόσο αυτό θα σας αρέσει και ίσως να σας συνετίσει...
StiloLpg

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 29 Ιαν, 2013 20:34

Farokh13 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Την τελευταία εβδομάδα παρατήρησα ότι ενώ καταφέρνει να γυρίσει μόνο του σε αέριο το σύστημα μετά από 5 λεπτά κίνησης με αέριο, ξαναγυρνάει από μόνο του σε βενζίνη και αναβοσβήνει πάλι το gas δηλαδή φαίνεται σαν να προσπαθεί να επανέλθει και πάλι σε αέριο. Δεν το κάνει πάντα αλλά όταν το κάνει παραμένει σε κατάσταση "προσπάθειας" να γυρίσει σε αέριο. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό?
Ευχαριστώ!

εαν ο μαπ ειναι πανω στην μπεκιερα, αλλαζετε στην εγγυηση γιατι ειναι προβληματικος. σε οποιον εγκαταστατη που βαζει lovato και να πας θα σε εξυπηρετησει.

dennis αν ηδονιζεσαι με το προβλημα του αλλου κοιταξε το πριν ειναι αργα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 29 Ιαν, 2013 20:49

StiloLpg έγραψε:Είναι τουλάχιστον λυπηρή η διαπίστωση ότι κάποιοι χαίρονται με το πρόβλημα που μπορεί να έχει κάποιος ο οποίος μπορεί να έκανε κάποια λάθος επιλογή , αλλά σε τελική έκανε κακό μόνο στον εαυτό του και σε κανέναν άλλο . Γράφει εδώ , όχι για να δεχτεί επίθεση , αλλά πιστεύοντας ότι θα βρεί απάντηση στο πρόβλημα του , απο κάποιους που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα και έχουν την εμπειρία να βοηθήσουν ( ευτυχώς υπάρχουν ΚΑΙ αυτοί στο forum ) .
Επειδή είμαι και εγώ ένας απο αυτούς που έχει δεχτεί την εν λόγω "επίθεση" , σε εσάς λοιπόν , που χαίρεστε με την ατυχία των άλλων , δυστυχώς το μόνο που μένει είναι να σας " ευχηθούμε " να πάθετε τα ίδια και χειρότερα , για να δούμε όλοι πόσο αυτό θα σας αρέσει και ίσως να σας συνετίσει...

:thumbup:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό dennis » Τετ 13 Φεβ, 2013 20:12

λαθος επιλογη απο την αρχη.Τρεχα γυρευε τωρα να εθρεις στα ισια σου.

Κανενας δεν χαιρεται μην την κακοτυχια σου.

Εχουμε χασει πολους πελατες που πηγαν και εβαλαν αεριο καπου μακρια.
dennis
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 51

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες