Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αργό γέμισμα LPG και θόρυβος

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Αργό γέμισμα LPG και θόρυβος

Δημοσίευσηαπό pank » Δευτ 04 Φεβ, 2013 02:14

Είμαι στο 3ο γέμισμα και κάθε φορά κατά την διάρκεια του γεμίσματος ακούω την ροή μέσα στα αυτοκίνητο ενώ ο χρόνος για το γέμισμα είναι διπλάσιος των υπολοίπων αυτοκινήτων. Έχετε κάποια ιδέα τι γίνεται? Σε όλους ακούγεται?
pank

Δημοσιευσεις: 110

Re: Αργό γέμισμα LPG και θόρυβος

Δημοσίευσηαπό labros » Δευτ 04 Φεβ, 2013 12:10

pank έγραψε:Είμαι στο 3ο γέμισμα και κάθε φορά κατά την διάρκεια του γεμίσματος ακούω την ροή μέσα στα αυτοκίνητο ενώ ο χρόνος για το γέμισμα είναι διπλάσιος των υπολοίπων αυτοκινήτων. Έχετε κάποια ιδέα τι γίνεται? Σε όλους ακούγεται?

Ο χρόνος γεμίσματος εξαρτάται από το μέγεθος της δεξαμενής μας και από την ποσότητα που ζητάμε να βάλουμε. Είσαι σίγουρος ότι δεν έβαζες διπλάσια ποσότητα από τους άλλους; Τώρα για τον ήχο δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί ποτέ δεν έχω καθήσει μέσα όταν γεμίζει. Πάντα είμαι πάνω στην αντλία. Λογικά ανάλογα και με την ηχομόνωση του κάθε αυτοκινήτου όλο και κάτι θα ακούγεται.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό pank » Δευτ 04 Φεβ, 2013 20:48

Για το διπλάσιο που αναφέρω εννοώ ότι με το μάτι κοιτώντας την αντλία σε μένα πάντα ο χρόνος για να βάλω είναι διπλάσιος πχ στα πρώτα 10 ευρώ οι άλλοι έχουν βάλει 20. Για τον θόρυβο η βαλβίδα είναι δίπλα στην τάπα της βενζίνης και πολύ πιθανό να παίζει ρόλο. Για την ηχομόνωση έχω απο τις καλύτερες (BMW) οπότε φοβάμαι σε συνδυασμό με τον χρόνο μήπως έχει κάποιο λάθος στην τοποθέτηση.
pank

Δημοσιευσεις: 110

Δημοσίευσηαπό labros » Δευτ 04 Φεβ, 2013 22:09

pank έγραψε:Για το διπλάσιο που αναφέρω εννοώ ότι με το μάτι κοιτώντας την αντλία σε μένα πάντα ο χρόνος για να βάλω είναι διπλάσιος πχ στα πρώτα 10 ευρώ οι άλλοι έχουν βάλει 20. Για τον θόρυβο η βαλβίδα είναι δίπλα στην τάπα της βενζίνης και πολύ πιθανό να παίζει ρόλο. Για την ηχομόνωση έχω απο τις καλύτερες (BMW) οπότε φοβάμαι σε συνδυασμό με τον χρόνο μήπως έχει κάποιο λάθος στην τοποθέτηση.

Αν είναι έτσι τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Πήγαινε στον εγκαταστάτη σου να το ελέγξει.
chevrolet cruze 1.6 του 2010
BRC seq 32 με obd
4000 LPG
135000 σύνολο
labros

Δημοσιευσεις: 827

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Δευτ 04 Φεβ, 2013 22:45

pank έγραψε:Είμαι στο 3ο γέμισμα και κάθε φορά κατά την διάρκεια του γεμίσματος ακούω την ροή μέσα στα αυτοκίνητο ενώ ο χρόνος για το γέμισμα είναι διπλάσιος των υπολοίπων αυτοκινήτων. Έχετε κάποια ιδέα τι γίνεται? Σε όλους ακούγεται?

οχι δεν ακουγεται τιποτα μονο οταν φουλαρει ο δυνατος ηχος οτι δεν πρεπει να βαλεις-επιμεινεις να βαλεις αλλο
πιστευω η πολυβαλβιδα μηπως σου δημιουργει αυτο το θεμα η η βαλβιδα πληρωσης ειναι ελλατωματικη και δεν ανοιγει πληρως αλλα μερικως κατα το γεμισμα εξου κσι ο θορυβος και το αργο γεμισμα
antonis132

Δημοσιευσεις: 479

Δημοσίευσηαπό nikignis » Σάβ 16 Φεβ, 2013 22:23

οσον αφορα το θορυβο, αναλογα που ειναι τοποθετημενη η δεξαμενη μπορει να ακουγεται ενας θορυβος κατα τη στιγμη του γεμισματος!
nikignis

Δημοσιευσεις: 2

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες