pspiridonas έγραψε:Καλησπέρα σας, είμαι κατοχος ενος MAZDA 3 ΜΟΝΤΕΛΟ 2008. Πριν 2 χρόνια τοποθετησα ενα συστημα υγραεριοκινησης LADI RENZO στο όχημά μου. Εχω κάνει συνολικα 70.000 χλμ με το υγραεριο
Οι βλάβες στα 2 χρόνια???
1. Δύο τρόμπες βενζίνης όπου η καθε μια κοστιζει 400 ευρω. ΣΥΝΟΛΟ 800 €
2. Καμμένος καταλύτης απο την χρήση υγραερίου ΣΥΝΟΛΟ 940 €
3. Βλάβες στις έδρες και στις βαλβίδες. Ολικό ρεκτιφιέ μηχανής με κόστος 1500 ευρω
4. ΜΟΝΙΜΑ ΑΛΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΟ CHECK, Πρόβλημα στην εισαγωγή
Το υγραέριο το έβαλα 1600 ευρω
Νομίζει κάποιος τελικά ότι αξίζει η υγραεριοκινηση??
Εγω πάντως μετανοιωσα που κατεστρεψα το μαζντακι μου, 5 χρονών αυτοκίνητο και τελικά αναγκάστηκα να ψαξω να βρω μεταχειρισμένη μηχανή για να αποφυγω το Ρεκτιφιέ
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ..... ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΎΤΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΖΗΜΙΕΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ...
Μάλλον κάποιους σκοπούς εξυπηρετείς για να ποσταρεις το ίδιο πράγμα σε δυο ποστ.
Mazda 3 λοιπόν ... Τρόμπες βενζίνης .. Κόστος 180 -230 € η μια , κάποιος σε εχει για να σε αρμεγει , δεν υπαρχει περίπτωση να καούν αν έχεις πάντα βενζίνη ... απο το 1/4 και πανω με συχνή ανανέωση της .. Αυτο με το αφήνω να στάξει η τελευταία σταγόνα με το λαμπάκι της ρεζέρβας αναμένο δεν το καταλαβαίνω ρε παιδια όλα τα αμάξια που έρχονται για μετατροπη ειναι παντελώς αδεια.....
Καταλύτης .. Σε συνεργείο μαζντα το έβαλες το υγραεριο ; καθαρα θέμα μειγμάτων καυσίμου αυτός που το έβαλε ήτο άσχετος και θα εξηγήσω παρακάτω ....
Καπάκι βαλβίδες !! Όχι πανω απο 800 € κόστος εδω παει το αρμεγα αλλα και εδω εχει μα κάνει με την εγκατάσταση και το κιτ .... Αν είχε σωστη τοποθέτηση σωστα μείγματα και λιπανση βαλβιδων δεν θα είχε πάθει τίποτα...
Ούτε χιλιόμετρο με τσεκ δεν κάνουμε το πολυ 1-2 μέχρι να πάμε στον εγκαταστάτη, που σαν σωστος επαγγελματιας πριν την εγκαταστσση μας προειδοποιεί για black list του μοτέρ μας και οτι πρέπει να βάλουμε λιπανση !!
Για να απαντήσω και στον άλλο φίλο με τις ψηλές στροφές στα κιτ εφοδιασμενα με λιπανση η ψεκασμό ταυτόχρονα βενζίνης στα ψηλα φορτία πχ ΑΕΒ έχουμε τον ίδιο σχεδον χρόνο καύσης και μηδέν προβληματα ...