Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα στο ρελαντί

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα στο ρελαντί!!!

Δημοσίευσηαπό ili77 » Τετ 14 Δεκ, 2011 13:54

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΧΩ ΕΝΑ AVENSIS ΜΕ ICOM 5ης ΓΕΝΙΑΣ!ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ 145000 ΧΛΜ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 22000 ΧΛΜ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΒΥΘΙΣΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΦΑΝΑΡΙ Ή ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΚΟΜΠΙΑΣΜΑ'' ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 700-800 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑIΡNΕΙ ΤΟ A/C. ΠΟΤΕ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ! ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΩ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΝΑΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΥΘΙΣΜΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!
ili77

Δημοσιευσεις: 61

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ!!!

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 14 Δεκ, 2011 16:57

ili77 έγραψε:... ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΒΥΘΙΣΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΦΑΝΑΡΙ Ή ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΚΟΜΠΙΑΣΜΑ'' ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 700-800 ΣΤΡΟΦΕΣ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑIΡNΕΙ ΤΟ A/C.

Κατ'αρχην ειναι βύθισμα-πτωση στο ρελαντι ή ειναι κομπιασμα ? Εχει δοκιμασει να διορθώσει κατι ο εγκαταστατης σου ?

ili77 έγραψε: ΠΟΤΕ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ! ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

Προφανως φταιει η ρυθμηση στο υγραεριο ή η εγκατασταση του συστηματος. Ο ρυθμιστής πιεσης εχει την σωστη πιεση και αν ναι, ειναι σε θεση που ΔΕΝ τραβα θερμοτητα ? Ριξε 1 ματια αν ο ρυθμιστης πιεσης την ωρα που σου κανει το βυθισμα εχει υψηλη θερμοκρασια.

Επισης τα σωληνακια απο τα μπεκ που πανε στην πολλαπλη, ποσα cm ειναι ? Aν ειναι πολυ μακρια ή δεν ειναι ολα ιδια σε μεγεθος, ειναι και αυτος ενας λογος.

Κατα την αποψη μου ή θελουν αλλαγη τα ζιγκλερ με μεγαλυτερα γιατι σε φορτιο(a/c) και ρελαντι κανει βυθισμα ή ειναι θεμα θερμοκρασιας σε καποια εξαρτημα. Με κρυο κινητηρα στο κανει σταματημενος ?

Οπως καταλαβες αυτα ειναι μερικα απο τα πολλα που θα μπορουσαν να ειναι οπως π.χ. φυσες, εγκεφαλος κτλ. Αν βαριεται και δεν το ψαχνει ο εγκατατατης, δεν προκειται να το βρεις ποτε. Ειναι κρίμα να μην ευχαριστεσαι το αμαξι και το συστημα σου επειδη καποιος ειναι ασχετος. Το ιδιο συστημα εχω και γω και το αμαξι παει καλυτερα απο την βενζινη...αυτο τα λεει ολα.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό ili77 » Τετ 14 Δεκ, 2011 19:21

astragjtg ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΗΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΣΗ-ΒΥΘΙΣΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ,ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ''ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ'' ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ; ΑΠ΄ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ 5ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΖΙΓΚΛΕΡ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ ΒΑΘΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΡΕΑΖΕ Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ LPG ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ;
ΤΑ ΣΩΛΗΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΠΕΚΙΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ 15 CM ΠΕΡΙΠΟΥ. Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΙΓΚΛΕΡ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΑΜΠΑΚΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.
ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΟΥΤΙ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ;
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ; ΜΗ ΣΚΑΣΩ ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!
ili77

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 14 Δεκ, 2011 20:02

ili77 έγραψε:ΟΤΑΝ ΛΕΣ ''ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ'' ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ; ΑΠ΄ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ 5ΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΖΙΓΚΛΕΡ.

Αυτο εννοουσα. Εφ'οσον εχεις δοκιμασει να αλλαξεις και ζιγλερ, αυτο το αποκλειουμε. Και τα σωληνακια καλα ειναι αρκει να μην εχει κανενα απο αυτα διαρροη.

ili77 έγραψε:ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ ΒΑΘΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΡΕΑΖΕ Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ LPG ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ;

Και μενα στο ιδιο σημειο ειναι αλλα η θερμοκρασια του ειναι ''φυσιολογική'' δηλαδη μπορεις να τον πιασεις ανετα. Αν δεις οτι ζεματαει παιζει ρολο(εχει ξανασυμβει). Αλλη 1 αιτια ισως ειναι ο τροπος που αποθηκευει δεδομενα ο εγκεφαλος του αμαξιου σου και η ταχυτητα που ανταποκρίνεται στα δεδομενα αλλα δεν το πιστευω. Δηλαδη ο εγκεφαλος του αμαξιου δεν προλαβαινει να διορθώσει την ποσοτητα καυσιμου με lpg(γιατι κατι παει λαθος)αλλα οταν το γυρνας σε βενζινη συνερχεται γιατι βλεπει σωστες τιμες. Παντως οσοι ειχαν παρομοιο προβλημα με το συστημα icom το ελυσαν και παντα κατι αλλο έφταιγε.

ili77 έγραψε:ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ; ΜΗ ΣΚΑΣΩ ΤΟ 500ΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!

Αν δουλευει σιγουρα σωστα με βενζινη, δεν υπαρχει περιπτωση.

Εχεις αλλαξει εγκεφαλο ή αντλια ? Και τα 2 θα μπορουσαν να ειναι . Ειπαμε θελει ψαξιμο και υπομονη...

Δοκιμασε να καθαρισεις φιλτρο αερα και πεταλουδα μην τυχον και δεν υπαρχει σωστη ροη αερα.
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό ili77 » Τετ 14 Δεκ, 2011 20:34

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
-ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΛΙΑΣ LPG ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
-ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ
-ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
-ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ, ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ MAF ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
-ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
-ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΕΧΕΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΤΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΧΤΕΙ. ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ LPG ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ RESET. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΑΔΕΡΦΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!
ili77

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 14 Δεκ, 2011 21:15

Τι να σου πω και γω... Το εχεις οντως ψαξει. Αν σκεφτω κατι θα το προτεινω. Ρωτησες σε κανεναν αλλον εγκαταστατη ?
Ποιον εγκεφαλο εχεις ? Κατι χαρακτηριστικο που εχει ο νεος ειναι οτι ακουγεται και οταν ΜΠΑΙΝΕΙ σε lpg απο βενζινη. Εγω τον αλλαξα τωρα τελευταια για ασχετο λογο και ειδα διαφορα στην λειτουργεια του κινητηρα προς το καλυτερο.
Καταλυτη γιατι αλλαξες ?
Το εχεις τσεκαρει εν κινήσει τι ακριβως γινεται για να μην φτασεις να ξηλώσεις ολο το αμαξι ? Ειναι μια καλη αρχη.
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό ili77 » Τετ 14 Δεκ, 2011 23:28

ΑΛΛΟ ΕΚΓΑΤΑΣΤΑΤΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ''ΤΙ ΝΑΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ'' ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΕΝΑ ΜΠΙΠ ΑΠΟ ΒΕΝΖΙΝΑ ΣΕ LPG META AΠΟ 50 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 3 ΜΠΙΠ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ LPG ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑ. ΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ LPG ΣE BENZINA ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΜΠΑΚΙ.
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ, ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ. ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ.
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΠΑΡΕΜΕΝΕ. ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ.
ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ
ili77

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 15 Δεκ, 2011 01:13

Αν ο εγκαταστάτης σου πιστεύει ότι φταίει το ρεύμα και σου λέει για πολλαπλασιαστές ξεκίνα από μπουζί. Καινούργια επώνυμα τον τύπο που προτείνει ή Toyota. Δεν αναφέρεις τίποτα για τα φίλτρα υγραερίου, τα έχεις αλλάξει;
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 15 Δεκ, 2011 01:19

Δε νομιζω να οφειλεται στα μπουζι φιλε gakost. Ο ανθρωπος τα εχει αλλαξει ολα. Αλλωστε με βενζινη δεν εχει κανενα προβλημα.

ili77 έγραψε:ΑΛΛΟ ΕΚΓΑΤΑΣΤΑΤΗ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Την εγγυηση κανονικα δεν στην δινει μονο ενας εγκαταστατης αλλα ολοι οι αντιπροσωποι του συστηματος. Και ο καθενας απο αυτους εχει και διαφορετικες ικανοτητες πολλες φορες...

ili77 έγραψε:ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ, ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΜΠΑΚΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ.

Η ζημια ειχε σχεση με το υγραεριο ?

ili77 έγραψε:ΕΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ

Να βγεις στο δρομο με τον εγκαταστατη σου στη θεση του συνοδηγου με το λαπ-τοπ στο χερι για να βλεπει συνεχεια τι γινεται στους αισθητήρες του κινητηρα, και να προσπαθησεις να σου κανει αυτα τα κουλά για να το δει και αυτος (αφου ζεσταθει)π.χ. σταματωντας στα φαναρια αφου τοτε στο κανει ή βαζοντας το air-contition. Ε δε γινεται, κατι θα δειξει δεν μπορει. Απο κει και μετα ισως να μπορείτε να στοχευσετε ποιο συγκεκριμενα τι μπορει φταιει.
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 15 Δεκ, 2011 07:13

ili77 έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
-ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΛΙΑΣ LPG ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
-ΑΛΛΑΓΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ
-ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
-ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ, ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΡΕΛΑΝΤΙ ΚΑΙ MAF ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
-ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
-ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΕΧΕΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΤΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΥΘΜΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΧΤΕΙ. ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΩ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ LPG ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ RESET. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΑΔΕΡΦΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!

Μόνο αυτά τα λίγα ; Μήπως σου είπαν απο τον μπιρμπο να πας να πιάσεις δουλειά ; Γιατί μετα απο όλα αυτα θα είσαι πιο εγκαταστατης απο τον εγκαταστατη σου !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 61 επισκέπτες