notioanatolikos έγραψε:Αγαπητοί φίλοι, παρακολουθω ότι το θέμα που έχω θίξει διαβάζεται όλο και από περισσότερους κατόχους LPG, πράγμα που κατά τη γνώμη μου πιστοποιεί ότι ενδιαφέρει οχι μόνο αυτούς που έχουν εγκαταστήσει αλλά και τους δυνητικούς πελάτες για εγκατάσταση υγραερίου.
Αυτό όμως που μου προξενεί ολόενα και μεγαλυτερη έκπληξη είναι ότι τόσο καιρό δεν έχω λάβει μια απάντηση από κάποιο εγκαταστάτη και ακόμα περισσότερο μια τοποθέτηση από το σωματείο εγκαταστατών (αν υφίσταται) ή είχε εμφανιστεί μόνο κατά τη διάρκεια που ανακοινώθηκαν τα μέτρα για αύξηση της τιμής του υγραερίου, που είχε ως αποτέλεσμα να κλείνει ό ένας εγκαταστάτης μετά τον άλλον.
Τότε κάποιοι ζητούσαν τη συμπάθεια των καταναλωτών ή μηπως κάνω λάθος? Χαρακτηριστικά μιλουσαν για το κλεισιμο καταστημάτων, την απώλεια θέσεων εργασίας κ.λπ. Τώρα που σας θέτω το ερώτημα της εγγύησης της εκάστοτε αντιπροσωπείας και τοποθέτησης υγραερίου δεν λαμβάνω καμμία απάντηση. Παρά μόνο λόγια παρηγοριάς και που να βρείς το δίκιο σου κλπ.
Κύριοι ή υποστηρίζετε το προιον που πουλάτε ή αλλάξτε επάγγελμα. Διαφορετικά όλοι οδηγούμαστε στη σκέψη ότι όλα γινονται για να μας πάρετε το χιλιάρικο.
Αναμένω τις απόψεις σας αν φυσικά υπάρξουν...
παντα ενημερωνω τον πελατη μου (αυτον που ειναι εντος εγγυησης) οτι με την μετατρωπη αυτη χανει την εγγυηση απο τον κινητηρα και τον εγκεφαλο του αυτοκινητου και ειμαι απολυτα τιμιος απεναντι του. η επιλογη απο κει και περα ειναι δικη του.
κανενας σωστος εγκαταστατης δεν νομιζω να εκλεισε οταν ανεβηκε η τιμη του υγραεριου, εκλεισαν οι "αεριτζιδες" αυτοι που εκλειναν και μετα το καλοκαιρι του 2011 που η τιμη του υγραεριου ηταν ακομα πολυ χαμηλη, γιατι αραγε?
το αν οι εταιριες παυουν την εγγυηση του κινητηρα και του εγκεφαλου μετα την μεταροπη του υγραεριου ειναι δικο τους θεμα και εκει δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
για τα σωματια στην Ελλαδα καλυτερα να μην εκφερω την αποψη μου.
κριμα.