speedy7 έγραψε:Παιδια καλημερα.
για αλλη μια φορα προβλημα στο αλφα ρομεο 147..Εχοντας το υγραεριο ανοικτο στο ρελαντι εχει εντονο τρεμουλο το αμαξι λες και θα σβησει, στις χαμηλες ταχυτητες 2 και 3 παρα πολλα σκορτσαρισματα και τελικα μου βγαζει και την ενδειξη του κινητηρα στο ταμπλο...καμμια ιδεα??
γιατι ειμαι σιγουρος οτι φταει το συστημα υγραεριου ρε παιδια???την ωρα και την στιγμη που πηγα σε αυτα τα φυντανια της ετφα και μου εκαναν την εγατασταση....τι πρπει να να κανω τωρα??τι να τους πω???>lpgas για δωσε τα φωτα σου ρε φιλε!!!
διαβασα το manual του αυτικινητου και γραφει για συστημα αναφλεξης και καυσιμου...

Φίλε μου πριν αρχίζεις να ξηλώνεις όλο το αμάξι, πήγαινε συνεργείο και κοίτα τι κωδικό βλάβης σου βγάζει. Alfa 147 έχω και γω και τα μπουζί μου, μαμά, έχουν και εμένα 65.000 χλμ. Το αμάξι πάει καλύτερα και από βενζίνη. Και μην φανταστείς ότι έχω κανά ακριβό, επώνυμο κιτ. Σε ανάλογο πρόβλημα που είχα και γω στο παρελθόν με το ρελαντί και μου είχε ανάψει check engine, τελικά είχε βουλώσει ένα μπεκ και δεν δούλευε ένας κύλινδρος. Μου άλλαξαν την μπεκιέρα, εντός εγγύησης, και έκτοτε όλα καλά. Απλά προς αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον, σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάω να βάλω μπεκ τύπου βενζίνης.