Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

εντονο ρεμουλο στο ρελαντι,εντονα σκορτσαρισματα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

εντονο ρεμουλο στο ρελαντι,εντονα σκορτσαρισματα

Δημοσίευσηαπό speedy7 » Τετ 28 Αύγ, 2013 09:57

Παιδια καλημερα.

για αλλη μια φορα προβλημα στο αλφα ρομεο 147..Εχοντας το υγραεριο ανοικτο στο ρελαντι εχει εντονο τρεμουλο το αμαξι λες και θα σβησει, στις χαμηλες ταχυτητες 2 και 3 παρα πολλα σκορτσαρισματα και τελικα μου βγαζει και την ενδειξη του κινητηρα στο ταμπλο...καμμια ιδεα??

γιατι ειμαι σιγουρος οτι φταει το συστημα υγραεριου ρε παιδια???την ωρα και την στιγμη που πηγα σε αυτα τα φυντανια της ετφα και μου εκαναν την εγατασταση....τι πρπει να να κανω τωρα??τι να τους πω???>lpgas για δωσε τα φωτα σου ρε φιλε!!!

διαβασα το manual του αυτικινητου και γραφει για συστημα αναφλεξης και καυσιμου... X( X( X(
speedy7

Δημοσιευσεις: 13

Re: εντονο ρεμουλο στο ρελαντι,εντονα σκορτσαρισματα

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 28 Αύγ, 2013 11:19

Τρέμουλο στο ρελαντί = πιθανόν να δουλεύει τρικίλυνδρο. Όπως σωστά λέει το βιβλίο ή τροφοδοσία ή ρεύμα. Βάλτο στο διαγνωστικό να δεις τι κωδικό λάθους βγάζει.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό speedy7 » Τετ 28 Αύγ, 2013 11:28

παει..παμε για εγκεφαλικο δηλαδη....εεε ρε που εμπλεξα ρε με τους μ......

αποκλειεται να προκληθηκε αυτο απο κατι αλλο παρα μονο απο το υγραεριο εε??? παει ο ενας ο κιλυνδρος δηλαδη...

οχι τιποτε αλλο για να δω τι θα τους πω εκει περα μπας και το ξυλωσουν να τελειωνουμε...
speedy7

Δημοσίευσηαπό gakost » Τετ 28 Αύγ, 2013 13:54

Δεν είπα ότι χάλασε ο κύλινδρος βρε απλά δεν έχεις ανάφλεξη :lol: μπορεί να μην έχεις σπινθήρα = μπουζί πολλαπλασιαστής , μπουζοκαλώδιο ή να έχεις σπινθήρα και να μην έχεις καύσιμο = μπεκ ή ελλειπή ποσότητα καυσίμου. Βάλτο στο διαγνωστικό να δεις ακριβώς γιατί άναψε το λαμπάκι και αν στο κάνει σε έναν τυχαίο κύλινδρο ή κάποιον συγκεκριμένα. Ξεκίνα από τον κωδικό σφάλματος και βλέπεις αν φταίει αυτό που είπα, μπορεί να είναι και κάτι άλλο.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 28 Αύγ, 2013 13:55

μπουζι εχεις αλλαξει ? δεν δικιολογειτε σε twinspark κινητηρα
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό speedy7 » Τετ 28 Αύγ, 2013 14:33

οχι ακομα μπουζι δεν εχω αλλαξει να σου πω την αληθεια..αλλα στα αλφα ρωτησα απο αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι αλλαζουν στα 100.000...εγω εχω 65.500 ακομα.... :eh: :eh: :eh:
speedy7

Δημοσίευσηαπό prometheas » Τετ 28 Αύγ, 2013 15:41

1. Kαλό είναι να βάλεις μπουζί Bosch για lpg, αυτά που είναι κατάλληλα για το μοτέρ σου.
2. Επίσης όταν έχουμε υγραέριο καλό είναι τα μπουζί να αλλάζονται στα 30.000χλμ max.
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 28 Αύγ, 2013 19:31

speedy7 έγραψε:οχι ακομα μπουζι δεν εχω αλλαξει να σου πω την αληθεια..αλλα στα αλφα ρωτησα απο αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι αλλαζουν στα 100.000...εγω εχω 65.500 ακομα.... :eh: :eh: :eh:

χαιρετησαν λογω υγραεριου - πιθανως κακου μιγματος αλλαξε με τα bosch τα 4 απο αυτά τα αλλα δυστυχως μαμά
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό anj890 » Τετ 28 Αύγ, 2013 21:08

speedy7 έγραψε:Παιδια καλημερα.

για αλλη μια φορα προβλημα στο αλφα ρομεο 147..Εχοντας το υγραεριο ανοικτο στο ρελαντι εχει εντονο τρεμουλο το αμαξι λες και θα σβησει, στις χαμηλες ταχυτητες 2 και 3 παρα πολλα σκορτσαρισματα και τελικα μου βγαζει και την ενδειξη του κινητηρα στο ταμπλο...καμμια ιδεα??

γιατι ειμαι σιγουρος οτι φταει το συστημα υγραεριου ρε παιδια???την ωρα και την στιγμη που πηγα σε αυτα τα φυντανια της ετφα και μου εκαναν την εγατασταση....τι πρπει να να κανω τωρα??τι να τους πω???>lpgas για δωσε τα φωτα σου ρε φιλε!!!

διαβασα το manual του αυτικινητου και γραφει για συστημα αναφλεξης και καυσιμου... X( X( X(

Φίλε μου πριν αρχίζεις να ξηλώνεις όλο το αμάξι, πήγαινε συνεργείο και κοίτα τι κωδικό βλάβης σου βγάζει. Alfa 147 έχω και γω και τα μπουζί μου, μαμά, έχουν και εμένα 65.000 χλμ. Το αμάξι πάει καλύτερα και από βενζίνη. Και μην φανταστείς ότι έχω κανά ακριβό, επώνυμο κιτ. Σε ανάλογο πρόβλημα που είχα και γω στο παρελθόν με το ρελαντί και μου είχε ανάψει check engine, τελικά είχε βουλώσει ένα μπεκ και δεν δούλευε ένας κύλινδρος. Μου άλλαξαν την μπεκιέρα, εντός εγγύησης, και έκτοτε όλα καλά. Απλά προς αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον, σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάω να βάλω μπεκ τύπου βενζίνης.
anj890

Δημοσιευσεις: 108

Δημοσίευσηαπό speedy7 » Πέμ 29 Αύγ, 2013 11:00

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις....

θα το παω συνεργειο και θα επιστρεψω με νεα..να ειστε καλα ολοι!!!
speedy7

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες