Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εγκατάσταση σε Daewoo Nexia

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Εγκατάσταση σε Daewoo Nexia

Δημοσίευσηαπό black92s » Πέμ 03 Οκτ, 2013 10:58

Καλημερα σας. Ενας φιλος εχει ενα Daewoo Nexia το οποιο απο τοτε που το εχει βαλει δεν εχει δει ασπρη μερα. Για να μιλαμε με παραδειγματα:
1) το αμαξι εμφανιζε προβλημα απο την αρχη στις ψηλες στροφες σαν ατροφια.
2) οταν το αμαξι μπηκε για να λυθει το προβλημα και παραληφθηκε μετα απο 1-2 μερες ειπαν τον φιλο μου να κανει 1.000 χιλιομετρα και μετα να ξαναερθει αν εχει καποιο προβλημα. το αμαξι αρχισε να γυρναει συνεχεια βενζινη. Το αμαξι παραληφθηκε με τον πνευμονα τοποθετημενο ετσι:
Εικόνα
Και γυριζε συνεχεια βενζινη.
1η ερωτηση ο πνευμονας δεν πρεπει να ειναι σχετικα πιο ψηλα απο την μπεκερια για να διοχετευει το υγραεριο πιο ανετα ειδικα στις ψηλες στροφες ή δεν εχει ρολο αυτο;
3) Το αμαξι ξαναμπηκε μεσα και ειπαν πως αλλαξαν τα παντα αλλα συνεχιζει να βγαζει προβλημα μεχρι και σημερα καθως λειτουργει σαν 3κυλινδρο, και ειπαν να αλλαξουν εγκεφαλο. Επισης αλλαξαν μια μεβρανη μεσα στοον πνευμονα κια ειπαν πως για να στρωθει πρεπει να περασουν 1.000 χιλιομετρα. το αμαξι φυσικα δεν μπορει να παει πανω απο τις 35000 στροφες οποτε σε προσπεραση η σε ανηφορα βενζινη, ισχυει κατι τετοιο ρε παιδια; 2 χρονια υγραεριοκινητος ειμαι τετοιο πραγμα δεν εχω ακουσει κατι τετοιο.
Οφειλω να πω παντως πως οτι εργασιες εκανε δεν τις χρεωσε, το θεμα ειναι ομως οτι το αμαξι κινειται καθε μερα εκτος θεσσαλονικης και το παλικαρι εχει χρεωθει χοντρικα 200 ευρω βενζινες.
Επισης ειπαν τον φιλο πως μπορει να φταιει και ο αισθητηρας λαμδα, αλλα 1ον στην βενζινη δουλευει κανονικα και 2ον με τοσα προβληματα που εχει βγαλει το αμαξι να δωσει και αλλα χρηματα για κατι το οποιο δεν ειναι σιγουρο αν ειναι οντως χαλασμενο;
Υ.Γ το αμαξι οταν πηγε δεν εκαιγε ουτε λαδια, ουτε ξυδια το μοτερ ηταν μια χαρα.
Τελευταία επεξεργασία από black92s και Πέμ 03 Οκτ, 2013 18:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
black92s

Δημοσιευσεις: 39

Re: Daewoo Nexia- Taxopoulos

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Πέμ 03 Οκτ, 2013 12:08

τα μπεκ εχουν τοποθετηθει σωστα αλλα και η θεση του πνευμονα ειναι σωστη(ψηλοτερα ισως να μην ζεστενεται σωστα) , το προβλημα πιθανον ειναι οτι μενει απο υγραεριο-χαμηλη πιεση, ισως απο ρυθμιση πιεσης στον πνευμονα-μικροτερα μπεκ μεχρι και τσακισμενη χαλκοσωληνα η χαλασμενη ηλεκτροβαλβιδα πρεπει να το ελεγξει καποιος απο κοντα για να πει με ακριβεια
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Re: Daewoo Nexia

Δημοσίευσηαπό rover214 » Πέμ 03 Οκτ, 2013 18:04

Κι εγώ πιστεύω ότι απλά το αμάξι μένει από υγραέριο και αν ανέβει η πίεση στον πνεύμονα θα είναι μια χαρά.Γι αυτό και τον πετάει στη βενζίνη....λόγω χαμηλής πίεσης.Οπότε ας κοιτάξουν πρώτα αυτό.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες