Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Magic σε Peugeot 206 - Ρετάρισμα και απουσία παλμού

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Magic σε Peugeot 206 - Ρετάρισμα και απουσία παλμού

Δημοσίευσηαπό rentol » Τρί 03 Δεκ, 2013 21:28

Καλησπέρα στην παρέα, είμαι καινούργιος στο forum. Λοιπόν, έχω ένα σημαντικό πρόβλημα. Έχω τοποθετήσει σύστημα υγραερίου μάρκας Magic σε Peugeot 206 2002 μοντέλο 1100cc και το πρόβλημά μου είναι, όταν κάνω την σύνδεση του εγκεφάλου του υγραερίου και παίρνω παλμό από τα μπέκ της βενζίνης ''ρετάρει'' το αυτοκίνητο. Δεν έχω παλμό στον 2ο και 3ο κύλινδρο. Η διάγνωση που έκανα μου βγάζει βλάβη στο BSR. Έχω πόσες μέρες το ψάχνω, έχω αλλάξει εγκέφαλο υγραερίου και πάλι τα ίδια. Όποιος γνωρίζει το πρόβλημα ή μπορεί να υποθέσει τι φταίει, ας βοηθήσει. Σας ευχαριστώ πολυ...
rentol

Δημοσιευσεις: 2

Re: Magic σε Peugeot 206 - Ρετάρισμα και απουσία παλμού

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 04 Δεκ, 2013 00:55

Εσυ το τοποθετησες ? γιατι δεν πας μια βολτα στον εγκαταστατη σου ?
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό rentol » Πέμ 05 Δεκ, 2013 20:49

Γεια σου φιλε! Τελικα το προβλημα μου λυθηκε. Το προβλημα ηταν οτι το καλωδιο του εγκεφαλου του υγραεριου που επερνα ρευμα ηταν διακοπτόμενο ενω τωρα εχω παρει κατευθειαν ρευμα απο τον διακοπτη. Σ'ευχαριστω πολυ παντως ...
rentol

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό mastrono » Παρ 16 Αύγ, 2024 12:53

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα απουσία παλμού στον δευτερο και τριτο κυλινδρο και ρεταρισμα.
Με σύστημα υγραερίου magic δυστηχως εγω δεν γνωρίζω τον εγκατάσταση γιατί η εγκατάσταση έγινε στην Hyundai σε αντιπρόσωπο ο οποίος έχει κλείσει.
Σε παρακαλώ θα ήθελα να με κατατοπησης ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα μου . Μένω στον Πειραιά
mastrono

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό mastrono » Παρ 16 Αύγ, 2024 13:32

Εάν είσαι Αθήνα πες που το έχεις εγκαταστηση να πάω να μου το κοιτάξει ,ευχαριστώ
mastrono

Δημοσίευσηαπό mastrono » Παρ 06 Σεπ, 2024 08:00

Πηγα σε καποιον εγκαταστατη ο οποιος μου ειπε οτι το προβλημα ειναι απο το συστημα υγαεριου.
Πιθανον να εχει τρυπηση η φλαντζα του πνευμονα η καποιο απο τα μπεκ του υγραεριου εχει διαροη και περναει στο κυλινδρο υγραεριο, οταν σβηνω το αυτοκινητο για πολλες ωρες .
Οταν παω να κανω να κανω εκινηση τα μπουζι πντζονται απο πολλα καυσημα και δημιουργιται το ρεταρησμα.
Μου εκλεισε την παροχη υγρεριου απο την δεξαμενη plg και μου ειπε να το δουλευω με βενζινη μονο .
Οταν βρισκομαι εν κινηση να ανοιγω το υγραεριο μεχρι να καψω τα υπολοιματα που βρισκονται στις σωληνωσεις.
Τελικα μετα απο 2-3 μερες το αμαζι παιρνει αμεσως, σταματησε και το ρεταρισμα και ως δια μαγειας εσβησε μονο του και το τσεκ του κινητηρα.
mastrono

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες