Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Nissan-ρετάρισμα στο ρελαντί και στην αλλαγή βενζίνης αερίου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Nissan-ρετάρισμα στο ρελαντί και στην αλλαγή βενζίνης αερίου

Δημοσίευσηαπό boonaros » Παρ 13 Ιουν, 2014 00:51

καλησπερα παιδια.. εχω ενα νισσαν σανυ μοντελο του 95 με αλλαγμενο κινητιρα το ga 14de που φορανε τα αλμερα.. οταν γινετε η αλλαγη βενζινης αεριου και μεχρι να ζεσταθει εχω ρεταρισμα σε σχεδον ολες τις στροφες και στο ρελαντι.. να σημειωσω πως δν το κανει συνεχεια αυτο αλλα οταν γυρισει απο βενζινη σε αεριο και ειναι κρυο το κανει μια με διο φορες.. και οταν ειναι ζεστη η μηχανη κ δουλευει στισ 800 στροφεσ και πατησω ελαχιστα το γκαζι της ξανα ριχνει με ρεταρισμα και ανεβοκατεβενει στισ 600 με 800 στρ αλλα αμα το αφησω σταματαει μετα απο 6-8 δευτερα.. εχω αλλαγμενα μπουζι και φοραω τα απλα της ngk τα 5αρια..
σκεφτομαι να αλλαξω μπουζοκαλωδια και πολλαπλασιαστη αλλα ειναι ακριβα.. ακουω γνωμες..
boonaros

Δημοσιευσεις: 4

Re: ρεταρισμα στο ρελαντι και στην αλλαγη βενζινης αεριου

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 13 Ιουν, 2014 01:17

μπουζοκαλωδια 25 ευρω, πολλαπλασιαστης 60-90 αναλογα αν ειναι μεσα στο ντρισιπιτερ ή οχι, μονο ακριβα δεν θα τα ελεγα.
μπουζι να βαζεις τα 6αρια ή και 7αρια BKR6E σε NGK, απο θεμα αυτοκινητου τσεκαρε τον μετρητη αερα αν δουλευει στο ρελαντι και τις χαμηλες στροφες και δεν κολλαει στο 1,2 volt καθως και τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου.
σε ποια θερμοκρασια κινητηρα κανει την αλλαγη απο βενζινη σε υγραεριο?
αν σε ολα αυτα εισαι σωστος, τοτε καντε μια νεα ρυθμιση στο χαρτη του υγραεριου και στη θερμοκρασια αλλαγης καυσιμου.
ελπιζω να μιλαμε για ψεκαστο και οχι καμπυρλατερατο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Re: Nissan-ρετάρισμα στο ρελαντί και στην αλλαγή βενζίνης αε

Δημοσίευσηαπό boonaros » Σάβ 21 Ιουν, 2014 02:07

συγνωμη για την καθηστεριση της απαντησης.. το μοτερ ειναι φουλ ιντζεξιον και ειχα φορεσει bKR6 και με εκανε πολλα κολπα στο ρελαντι και εβαλα τα bKR5 κ εστρωσε λιγο.. αλλαγη βενζινης αεριου δεν ξερω σε πια θερμοκρασια κανει παντος μολισ κουνιθει λιγο η βελονα απο την ενδηξη θερμοκρασιας τοτε το γυρναει σε βενζινη.. εκει το εχω παρατηρησει οπως σε ολα τα αυτοκινητα με αεριο εκει γυρναει.. το μοτερ ειναι απο αλμερα ga14.. τωρα παρατηρισα που εχει ελλατωθει παρα πολυ το ρεταρισμα γτ εχω βαλει μμονο απο διο συγκεκριμενα βενζιναδικα.. ( shell στην τερζοστρομ θεσσαλονικης και καβαλα στο shell στην καλαμιτσα..) καποιες φορες δν ρεταρει καθολου πανω στην αλλαγη..
boonaros

Δημοσιευσεις: 4

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 74 επισκέπτες