Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τεραστιο προβλημα με vialle lpdi

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Τεραστιο προβλημα με vialle lpdi

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Κυρ 30 Νοέμ, 2014 00:03

Παιδια καλησπερα. Ως γνωστον περασα μια οδυσεια με την Prins ,μετα απο ενα μηνα ταλαιπωριας αλλαξα σε vialle lpdi.
Για μια βδομαδα ευχαριστημενος σουπερ.
Απτη δευτερη βδομαδα μενει το αμαξι και παει με γερανο στον εγκαταστατη.
Καθαριζουμε το φιλτρο-βαλβιδα που εχει λεμε βρωμισε απαυτο εμεινε.
στη συνεχεια το αλλαξαμε κι ολας το φιλτρο βαλαμε καινουργιο.

Κινουμε λιγες μερες και ξαναμενει μια μερα που πηγα απτον εγκαταστατη να αγορασω κατι στα 500 μετρα απτον εγκαταστατη. Ερχεται ο ανθρωπος κατευθειαν και βγαζουμε τελιως αυτο το φιλτρο-βαλβιδα γιατι λεμε ολο βρωμιζει ας δουμε και χωρις αυτο τι γινεται.

Σημερα,μια μερα μετα, μου μενει ΜΕΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ με γυναικα και παιδι μεσα και αυτοκινητα να περνανε ξυστα μου με 150χλμ/ωρα.
Με τα πολλα πατησα παρατεταμενα το κουμπι της βιαλε για να παρει μπροστα με βενζινη και οντως πηβρε και δουλευει αριστα και ευτυχως εφυγα.

Οποτε το προβλημα δεν ειναι στο φιλτρο-βαλβιδα αλλα αλλου.
Εννοειται τη Δευτερα παει στον εγκαταστατη και η αγωνια συνεχιζεται για δευτερο συνεχομενο μηνα....

αν καποιος εχει σχετικη εμπειρια ας μας πει...
hamurabi

Δημοσιευσεις: 129

Re: Τεραστιο προβλημα με vialle lpdi

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Κυρ 30 Νοέμ, 2014 06:27

Σας παραθετω το ημερολογια συμβιωσης μου με τη vialle μηπως βοηθησει ...

30/10. Τοποθετηται το vialle lpdi. Eιχε λιγο αεριο προσθεσα αλλο λιγο για να γεμησει απο Πετρογκαζ ελληνικου.

6/11. Μου μυριζε εξωτερικα υγραεριο και πηγα στον εγκαταστατη για ελεγχο.
Γεμισα αεριο στην ΕΤΕΚΑ στο Καραισκακη και μου εκανε εντυπωση που γεμισε με λιγοτερα λιτρα αποσα επρεπε.

10/11. Ρυθμισε ο εγκαταστατης το φλοτερ της αντλιας δεξαμενης για να γεμιζει με τα σωστα λιτρα.

12-13/11. Παρατηρω καμια φορα αργει να παρει μπροστα το αμαξι,θελει παραπανω μιζαρισμα. Γεγονος που δεν ισχυε ως τωρα.

14/11. Πανω που σχεδον εχει αδειασει η δεξαμενη του αεριου,παρκαρω καπου και οταν γυρναω να φυγω το αμαξι εχει μεινει. Το περνει γερανος και το παει στον εγκαταστατη.

15/11. Ο εγκαταστατης βγαζει το φιλτρο-βαλβιδα το βλεπει βρωμικο και το καθαριζει. Το αμαξι πηρε με βενζινη και εφυγα. Θα το δουλεψω λιγες μερες με βενζινη.

18/11. Γεμιζω απο Πετρογκαζ Ελληνικου και αφοτου παρκαρω παρατηρω οτι το αμαξι ζοριζεται να παρει μετα μπροστα,θελει παραπανω μιζαρισμα

27/11. Γεμιζω απο Πετρογκαζ ελληνικου και αντι να μου δειχνει οτι το αεριο ειναι φουλ, μου δειχνει οτι ειναι αδειο.
Σβηνω ,ξαναανοιγω το αμαξι τα ιδια. Μετα απο λιγο ξαφνικα δειχνει οτι μπηκε σε αεριο και ειναι γεματη η δεξαμενη αλλα ενα λεπτο μετα ξαφνικα παλι το δειχνει αδειο και γυρναει σε βενζινη.2-3 φορες δεν κρατησε στροφες και εσβησε στο ρελαντι.

28/11 Παω στον εγκαταστατη λογω των προηγουμενων,μου βγαζει και καθαριζει το φιλτρο-βαλβιδα και φευγωντας εχοντας παει μολις 500 μετρα μακρια το αμαξι μενει!!!!
Ερχεται εκει ο εγκαταστατης και αποφασιζει να αφαιρεσει τελιως την βαλβιδα-φιλτρο.
Φευγω πιστευοντας οτι αν και χωρις φιλτρο,λυθηκε το προβλημα μου.

29/11. Το αμαξι μενει ενω κινουμαι στην κατεχακη με γυναικα και παιδι μεσα και τα αυτοκινητα περνανε ξυστα διπλα μου με 100-130χλμ.
Ευτυχως μουχε δειξει ο εγκαταστατης τροπο πως να περνει σε αναγκη μπροστα με βενζινη, το κανω και πηρε με βενζινη κανονικοτατα.

Τοσο καιρο νομιζαμε οτι το φιλτρο-βαλβιδα φταιει που βρωμιζει αλλα παρολο που το αφαιρεσαμε το προβλημα παρεμενει. Επειδη εχει αρχισει εκτος απο κουραστικο να γινεται και επικυνδυνο αυτο θα ηθελα να βρεθει λυση αμεσα. Να ειναι προβληματικη η αντλια δεξαμενης?
ο ρυθμιστης πιεσης καυσιμου? διαροη αερα στην εισαγωγη ή σε σωληνακι και να δεινει φτωχο μειγμα (περισσοτερο αερα και λιγοτερο καυσιμο)?
δεν ξερω και δεν ειμαι και επαγγελματιας κι ολας, το αυτοκινητο δευτερα πρωι παει στον εγκαταστατη οπου και θα παραμεινει μεχρι να φτιαχτει.
hamurabi

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Κυρ 30 Νοέμ, 2014 16:54

Να τονίσω ότι ο εγκαταστατης είναι από πάνω και ασχολείται και δεν έχω να πω οτιδήποτε αρνητικό γιαυτόν, αντιθέτως!

Θα ενημερώσω για οποιαδήποτε εξέλιξη ώστε να βοηθηθει στο μέλλον αν κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.
hamurabi

Δημοσίευσηαπό dimoskats » Κυρ 30 Νοέμ, 2014 17:23

Τρεις είναι οι πιθανές αιτίες....α) αυτοκίνητο, β) συστημα υγραερίου κ γ) εγκαταστατης. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο...

Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimoskats

Δημοσιευσεις: 391

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Κυρ 30 Νοέμ, 2014 17:39

Συμφωνω, δεν μενει και κατι αλλο αλλωστε!
Συμφωνα με τον εγκαταστατη το αυτοκινητο θα ελενχθει απο τη VIalle σε συνεργασια με την Κοσμοκαρ οποτε φανταζομαι και θα βρεθει τι φταιει.
hamurabi

Δημοσίευσηαπό Cstamat » Δευτ 01 Δεκ, 2014 15:26

Καλησπέρα,

Εύχομαι να τελειώσει η ταλαιπωρία σου το συντομότερο δυνατόν.
Να τονίσω ότι ο εγκαταστατης είναι από πάνω και ασχολείται και δεν έχω να πω οτιδήποτε αρνητικό γιαυτόν, αντιθέτως!

Καλό είναι να ασχολείται αλλά πρέπει να φέρει και ένα αποτέλεσμα. Δεν είναι δυνατόν μια τέτοια κατάσταση να τραβήξει μήνες και εσύ να την υπομένεις επειδή ασχολείται ο εγκαταστάτης. Πρέπει να μπει και ένα όριο, το οποίο θα ορίσεις εσύ βέβαια.
Επίσης,με όλες αυτές τις δυσλειτουργίες, ίσως να ταλαιπωρείται και το αυτοκίνητο.

Πρέπει να γίνει ξεκάθαρος ο εγκαταστάτης, προσωπική μου άποψη.
Συνοψίζοντας μέχρι τώρα, αν καταλαβαινω σωστά:
1. Σου έβαλε το Prins, δεν δούλεψε σωστά.
2. Σου έβαλε το Vialle, δεν δουλεύει σωστά.

Πού θα πάει αυτό; Θα σου αλλάζει kit ώσπου να δουλέψει κάποιο;
Αυτά τα kit που σου έχει βάλει, τα έχει βάλει σε ίδιο αυτοκίνητο;
Χίλιες φορές να σου βάλει ένα kit που έχει δοκιμάσει στο ίδιο αυτοκίνητο και ας είναι παλαιότερης τεχνολογίας, παρά να "πειραματίζεται" με διάφορα kit στο αυτοκίνητό σου.
Cstamat

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό hamurabi » Δευτ 01 Δεκ, 2014 19:43

Οπως προ ειπα δεν μπορω να ριξω φταιξιμο στον εγκαταστατη οταν αυτα που εβαλα ειναι κιτ,δηλαδη δεν περνουν ρυθμισεις απτον εγκαταστατη και στο πρωτο που μου εβαλε η ιδια η Prins Που μιλησα ο ιδιος στην Ολλανδια,σηκωσε τα χερια ψηλα. Οποτε αν η ιδια εταιρια δεν μπορουσε να φτιαξει το κιτ της στο αυτοκινητο μου τοτε πως θα μπορουσε ο εγκαταστατης...

Τωρα ο εγκαταστατης παρεδωσε το αυτοκινητο μου στην Vialle αν παλι δεν μπορεσει η ιδια η Vialle να κανει το κιτ της να λειτουργει τελεια στο αυτοκινητο μου τοτε μου ειπε και ο ιδιος ο εγκαταστατης να το ξηλωσει και να το παρει πισω.

Πολυ μεγαλη η ταλαιπωρια μου ομως ηθελα να δωσω και μια δευτερη ευκαιρια στο αυτοκινητο μου να γινει υγραεριοκινητο.
Μακαρι να το φτιαξει η vialle γιατι μου αρεσε να κινουμε με υγραεριο,αλλος αερας :D

Οταν υπαρξουν νεοτερα θα ποσταρω, ισως να εχω καποιο προβλημα που γραφοντας τη λυση του να βοηθησει καποιον αλλον στο μελλον με κατι παρομοιο.
hamurabi

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 01 Δεκ, 2014 23:33

Για τι αμαξι μιλαμε, ξαναγραψε το αν θες εδω γιατι καπου εχει χαθει περιγραφοντας την ταλαιπωρια σου.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 01 Δεκ, 2014 23:34

Cstamat έγραψε:Καλησπέρα,

Καλό είναι να ασχολείται αλλά πρέπει να φέρει και ένα αποτέλεσμα. Δεν είναι δυνατόν μια τέτοια κατάσταση να τραβήξει μήνες και εσύ να την υπομένεις επειδή ασχολείται ο εγκαταστάτης. Πρέπει να μπει και ένα όριο, το οποίο θα ορίσεις εσύ βέβαια.
Επίσης,με όλες αυτές τις δυσλειτουργίες, ίσως να ταλαιπωρείται και το αυτοκίνητο.

Χίλιες φορές να σου βάλει ένα kit που έχει δοκιμάσει στο ίδιο αυτοκίνητο και ας είναι παλαιότερης τεχνολογίας, παρά να "πειραματίζεται" με διάφορα kit στο αυτοκίνητό σου.

Εσεις εκφερετε γνωμη ;

Ωρες ατελιωτες δυο ομαδες των κορυφαιων κιτ της ολλανδιας εχουν αφιερωσει στο συγκεκριμενο αυτικινητο .. Η prins κοντα 10 μερες , με οδηγηση στο δρομο online με live data προγραματισμό με δεδομενα on line ( πειτε μου και αλλους εγκαταστατες σε συνδεση με τα εργοστασια που αφιερωνουν ωρες ατελιωτες για να λυσουν ενα προβλημα εξομιωσης της αντλιας υψηλης ) ....
Η vialle το ιδιο με ωρες ελεγχου και δοκιμων ... Απο πανω ...

Ο εγκαταστατης ατελιωτες ωρες ελεγχου δοκιμων μετρησεων , αλλαγων κτλ .. Δεν ειναι ξεκαθαρος ; Τι να κανει κατα την γνωμη σας ; Εχει εφαρμοσει κατα γραμμα 2 τεχνικα εγχειριδια εγκαταστασης κατα γραμμα εχει κινησει γη και ουρανο..

Για να σταματησετε λοιπον να γραφετε τις ασχετες προσωπικες σας αποψεις χωρις καμια γνωση και ειδικευση , ο εγκαταστατης εχει τοποθετησει αλλα 20 ιδια μοτερ χωρις κανενα θεμα εδω μεσα υπαρχουν πανω απο δεκα CDAA vag group μοτερ χωρις απολυτως κανενα προβλημα .
Επισης στα αμεσου ψεκασμου αυτικινητα δεν μπορει ο εγκαταστατης να κανει πολλα πραγματτα τα εργοστασια παραδιδουν τα κιτ με κωδικο κινητηρα ειδικα δε στο vialle lpdi το συστημα ειναι κατασκευη αποκλειςτικά για το vag group δηλαδη επρεπε να δουλεψει χωρις θεματα..
Ο λογος που ασχολητε ο εγκαταστστης ατελιωτες ωρες με ζημια τεραστια στο χρονο του και την τσεπη του ειναι γιατι προσπαθει να βρει αν το θεμα προερχετε απο το αυτοκινητο η απο λαθος των συστημάτων ..
Και για την υποστιριξη του ταλαιπωρημενου ανθρωπου που δεν φταιει σε τιποτα να τραβά οτι τραβά ..
Το ευκολο θα ηταν να το ξηλωσει ..
Τελευταία επεξεργασία από Qgas και Δευτ 01 Δεκ, 2014 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 01 Δεκ, 2014 23:41

Qgas έγραψε:
Cstamat έγραψε:Καλησπέρα,

Εσεις εκφερετε γνωμη ;

Ωρες ατελιωτες δυο ομαδες των κορυφαιων κιτ της ολλανδιας εχουν αφιερωσει στο συγκεκριμενο αυτικινητο .. Η prins κοντα 10 μερες , με οδηγηση στο δρομο online με live data προγραματισμό με δεδομενα on line ( πειτε μου και αλλους εγκαταστατες σε συνδεση με τα εργοστασια που αφιερωνουν ωρες ατελιωτες για να λυσουν ενα προβλημα εξομιωσης της αντλιας υψηλης ) ....
Η vialle το ιδιο με ωρες ελεγχου και δοκιμων ... Απο πανω ...

Ο εγκαταστατης ατελιωτες ωρες ελεγχου δοκιμων μετρησεων , αλλαγων κτλ .. Δεν ειναι ξεκαθαρος ; Τι να κανει κατα την γνωμη σας ; Εχει εφαρμοσει κατα γραμμα 2 τεχνικα εγχειριδια εγκαταστασης κατα γραμμα εχει κινησει γη και ουρανο..

Για να σταματησετε λοιπον να γραφετε τις ασχετες προσωπικες σας αποψεις χωρις καμια γνωση και ειδικευση , ο εγκαταστατης εχει τοποθετησει αλλα 20 ιδια μοτερ χωρις κανενα θεμα εδω μεσα υπαρχουν πανω απο δεκα CDAA vag group μοτερ χωρις απολυτως κανενα προβλημα .

Επισης στα αμεσου ψεκασμου αυτικινητα δεν μπορει ο εγκαταστατης να κανει πολλα πραγματτα τα εργοστασια παραδιδουν τα κιτ με κωδικο κινητηρα ειδικα δε στο vialle lpdi το συστημα ειναι κατασκευη αποκλειςτικά για το vag group δηλαδη επρεπε να δουλεψει χωρις θεματα..

μηπως εχει καποιο θεμα το αυτοκινητο το οποιο δεν εχει γινει αντιληπτο?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες