Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με εκκίνηση σε Audi A4

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Πρόβλημα με εκκίνηση σε Audi A4

Δημοσίευσηαπό smpokosg » Πέμ 05 Φεβ, 2015 14:00

Γεια σας παιδιά!
Έχω στην κατοχή μου ένα audi a4 avant 2001 μοντέλο με τον 1800ρι 20ν κινητήρα ατμοσφαιρικό(125bhp). Πέρυσι τέτοια εποχή προχώρησα σε εγκατάσταση υγραερίου στην autogas Θεοδώρου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα ήταν μια προσφορά με διαχείριση τελευταίας γενιάς και harware της προηγούμενης. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εγκατάσταση αλλά το τελευταίο εξάμηνο αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Όταν για παράδειγμα πάω στο βενζινάδικο να γεμίσω υγραέριο και βενζίνη, σβήνω το αυτοκίνητο και έπειτα δεν πέρνει μπροστά με τίποτα. Ακούγεται η μίζα, ακούγεται και η αντλία βενζίνης οτι λειτουργεί κανονικά. Οι περισσότεροι ηλεκτρολόγοι της περιοχής μου είπαν ότι είναι η αντλία βενζίνης αλλά βγήκε και μετρήθηκε και δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Ξέχασα να αναφέρω ότι άναβε και το check engine το οποίο έδινε σφάλμα στο ρελέ της αντλίας και το οποίο αντικαταστάθηκε, παρόλα αυτά το πρόβλημα συνεχίστηκε. Η συχνότητα του δεν είναι μεγάλη, έχει συμβεί 6-7 φορές.

Την προηγούμενη εβδομάδα ενώ έχω σταματήσει σε περίπτερο και ενώ το αυτοκίνητο δουλεύει μέχρι να γυρίσω πίσω είχε σβήσει.

Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με την λειτουργία του αυτοκινήτου, το μεγαλύτερο όμως είναι πως πλέον μετακόμισα στην περιοχή της Αθήνας και από όσο έχω διαβάσει δύσκολα θα βρω κάποιον αντιπρόσωπο του Θεοδώρου που να είναι άξιος εμπιστοσύνης για να ελέγξει τα προβλήματα μου.

Συνοψίζοντας αν έχετε κάποια ιδέα η άποψη για τον λόγο που προκαλείται το πρόβλημα παρακαλώ βοηθήστε (πιστεύω πως είναι η ηλεκτροβαλβίδα που γυρνάει από αέριο σε βενζίνη)! Όπως επίσης μια πρόταση για συνεργάτη του Θεοδώρου με πείρα και όρεξη ώστε να συντηρώ το σύστημά μου εκεί!

Να αναφέρω επίσης πως το αυτοκίνητο δεν έχει κάνει ακόμα 10000 χλμ όπου και σκοπεύω να κάνω το πρώτο του σέρβις, στα 1500 χλμ έγινε κανονικά έλεγχος!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια!
smpokosg

Δημοσιευσεις: 1

Re: Πρόβλημα με εκκίνηση σε Audi A4

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 05 Φεβ, 2015 15:05

Άσχετο , μπορεί ομως να είναι και σχετικό...
Όταν έκανες την εγκατάσταση πόσα χλμ είχε "γράψει" το μοτέρ σου????..ρωτάω γιατί το αμάξι είχε ήδη 13 χρόνια στην πλάτη του και λογικά έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα . Σε αυτή την περίπτωση μετρήθηκε τι "ψωμί" είχαν ακόμα οι βαλβίδες????..
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Re: Πρόβλημα με εκκίνηση σε Audi A4

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 05 Φεβ, 2015 15:17

αισθητηρα στροφων και ψυχρης κοιταξτε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες