Τον τελευταίο μήνα κατά διαστήματα (όταν πέφτει η θερμοκρασία) και όταν κινούμαι στο υγραέριο και είμαι σε φάση που προσπαθώ να επιταχύνω ανάβει το λαμπάκι της μηχανής. Τη στιγμή που ανάβει κάνει ένα μικρό κλώσημα και μετά από λίγο σβήνει από μόνο του και ο κινητήρας λειτουργεί ομαλά. Στη βενζίνη δεν το εμφανίζει. Το διαγνωστικό άλλες φορές δεν έδειξε τίποτα και άλλες αστοχία σε τρεις από τους τέσσερις κυλίνδρους. Ο εγκαταστάτης μου την πρώτη φορά είπε ότι είχα μεγάλη πίεση στον πνεύμονα και μου άλλαξε τη μεμβράνη του κάνοντας και ταυτόχρονα επαναπρογραμματισμό.
Το πρόβλημα όμως δε λύθηκε. Μπορεί να λειτουργήσει για μεγάλο διάστημα κανονικά και κάποια στιγμή ξανανάβει (πάντα στο υγραέριο). Το πήγα και σε ηλεκτρολόγο και μου είπε ότι οι πολλαπλασιαστές μου λειτουργούν κανονικά ενώ τα μπουζοκαλώδια δεν είναι παλιά και τα μπουζί είναι υγραερίου και ότι αν δε λειτουργούσε κάτι από αυτά θα στο έκανε και στη βενζίνη.
Το σύστημα είναι BRC seq24 και έχει κάνει μέχρι τώρα 67000χλμ (σύνολο το αμάξι 282500χλμ)